Kocasını Kaynanasından kıskanan var mı?

hiç görmedımkı sarıldıklarını
öpüştüklerını :çok üzgünüm:
kayınvalıdem cok soguktur basta kendı cocuklarına :çok üzgünüm:

kıskanmazdım heralde CADIARZU

Ana evlat arasındaki sevginin kıskanılması ne garip değil mi? Yani şimdi benim oğlumla aramdaki sarılmaları gelin kıskanacak ? Aklım almıyor yahu.
Anne sevgisi ayrı, evlat sevgisi ayrı, eş sevgisi ayrıdır.
Ben kıskanmam aksine memnun olurum.
Dertlendim yahu, benim oğlan büyüdü acaba evlenince oğlumu öpmesem mi? Yok yok öperim gelin yüzünden evladımı sevemiyecekmiyim ben yaaa.

allahtan bızımkısı anasına duskun deıl..zaten bu aralar tum sulalesıne kıl kapıyom...bı de anasna ozel ılgısı eksıktı...

Bu mudur? Budur.
Kendilerine yapılsa kıyamet kopar ama eşlerinin annelerine gıcık kapılır. Bu ne yaman çelişki anneeee.

benim eşim de öle vıcık vıcık değildir annesi ile.kırk yılda bir sarılırlarsa sırlırlar.ama aşırı düşkün olsa kıskanmak değil de sinir olurdum sanırım

eşimle kayınvalidem arasında vıcık vıcık bi ilişki yoktur ama hergün oğlunu evden çıktıktan sonra arar nerden biliyorsun diyiceksiniz eşim bazen geç kaldığından hemen telefonu çalar kayınvalidemdir arayan hatırını sorar kapatır teli alıştım artık kıskanmıyorum ne hali varsa görsün benden uzak olsun oğlunu arasın ( bu aralar gıcığımda kayınvalideme ) mesela akşamları yani eşimin evde olduğu zamanlar hafta sonu vesaire eğer eşimle konuşucak ve ona bir şey söyliyicekse cep telefonundan arar eşim 100 kere söyledi evden neden aramıyorsun diye ay öyle denk geldi diye cevap veriyor eğer bana bi şey söyliyicekse evden arar onun dışında hafta sonuda olsa akşamda olsa eşimi cepten arar bi garip kadın işte ne diyiceksin. cidden kıskanmıyorum sadece yokmuşum gibi davranmasına kızıyorum yoksa sarılsın öpsün oğlunu umrumda olmaz aman beni öpmesin de benim yerime oğlunu 2 kere öpsün diye düşünebilirim:))

yok canım neden kıskanayım eşim sağolsun annesi ve karısı arasındaki farkı biliyor
heerkesin yeri ve sevgisi farklıdır , nasıl beni annesi gibi sevmiyecekse onuda benim gibi sevme olasılığı yok
ama tam tersi oluyor , gülüyorum bende
Halbuki kayınvalidemle bir sorunumuz falanda yok aramız iyi ama buda onun huyu işte ne yapalım.

Bu mudur? Budur.
Kendilerine yapılsa kıyamet kopar ama eşlerinin annelerine gıcık kapılır. Bu ne yaman çelişki anneeee.

Kurtlar sofrasındayık burbuk kurtlar sofrasındayız.
vallaha ben oğlumun evlilik hayallerini kurarken. gelinimle nasıl güzel anne kız olacağız hayallerini kurarken bu ve buna benzer konular beni çok tereddüt içine soktu. ve oğlumu evlendirmicem turşunu kuracam yaa:roflol:. Bir tek evladım var ve deli gibi seviyorum onu. aksi gibi sevgisini vıcık vıcık anlatan biriyim ben yaa. Vallaha kimse kusura bakmasın canım ciğerim evladımı gelin hanım kıskanacak gücenecek diye sevmemezlik yapamam .ister memnun mu kalır ister birataftan çatar mı artık kendi sorunu olur:dilcikar:

Valla güzelim ben cadı bir kaynana olucam, beni evladımdan kıskanacak gelinin de ağzını yırtarım. Ne bu ya anlamadım, kıskanılacak başka bir şey bulamadılar. Bak büyük, yedir içir, gelin gelsin hooopp dur bakalım desin. Yok yaaaaaaa yemezler canım.

:
gelin yanındaykende herhalde durduk yere oğlum yavrum evladım deyip
çocuğun üstüne uçmassın dimi:roflol:
biz yeni evliyken oturuyoruz işte tv izliyoz falan filan
sakin bi ortam kayınvalidem birden oğlum yavrum deyip kollarını açmış halde
kocamın üstüne uçardı oda ne olduğunu anlayamazdı:roflol:
hey allahım halbuki ne kadar komik bi hali oluyo
sonra bi kere bana geldiğinde herkez odadayken o almış oğlunu
mutfakta diz dize göz göze oturuyodu oğlum gitme bi doya doya seyredeyim seni derken
görümceyle mutfağa girdik
oda anne napıyon sen kendindemisin deyince ben dayanamayıp kopmuştum:roflol:

Desene burbuk ozman yıllar sonra u topiklerde sen ve benim adımız geçmezse iyi Başlıklarda belli kaynanam oğlunu bana vermiyor hahahahaha o kaynanada burdaaa:))

ayy bilmem uçarmıyımki :)))kaydirigubbakcemile3 ya pek datlu oğlum var allah esirgesin ama kanım kaynarsada engel olamam sanırsam . ama gelini seversem büyük ihtimalle ona uçarım ben kaydirigubbakcemile3

Bu sevgi göstersini iyice abartıp çığrından çıkartmadıklar sürece anne-oğul onlar ya, sevsinler, sarılsınlar birbirlerine bırakın, artık onu da kıskanmayın ya, bugün var yarın yok o insanlar, vicdan azabı çekmeyin sonra.

Daha nasıl abartabilirler canım derseniz hemen söyleyeyim...
Burada bir arkadaş yazmıştı, eşiyle kayınvalidesi sokakta elele yürürlermiş...

Siz yorumlayın artık...

Valla güzelim oğlum 13 yaşında, bazen öyle kanım kaynıyor ki yatırıp üstüne çıkıp öpüyor öpüyorum. Her ne kadar oğlum bundan sıkılsada elimde değil. Sanki hala küçük bir çocuk benim için. Bir anne evladı hangi yaşta olursa olsun çocuğunu küçük görür. İnsanlar sevgilerini değişik şekilde gösterirler, hatta ben bazen uyurken (oğlumun uykusu ağır mı ağırdır) öpüp kokluyorum. Ya ben anneyim evladımı öpüp koklayamayacakmıyım. Evladınız olsun görürsünüz siz. Şeniz

Desene burbuk ozman yıllar sonra u topiklerde sen ve benim adımız geçmezse iyi Başlıklarda belli kaynanam oğlunu bana vermiyor hahahahaha o kaynanada burdaaa:))

Hahahaha ben öyle gelini kaydirigubbakcemile böyle yaparım. Korkma fıstığım senle elele verir onları burada hallederiz.

ilk zamanlar bi cekememezlık vardı eveett.. bırbırımızı tanımıyorduk annemle.. ama sımdı tanıyoruz ve ne o hayatımıza mudahale edıyor nede ben esım annesının yanına gidince mızmızlık yapıyorum :))
ilk sözlu -nısanlılar için iki taraftada suc bulmam ben sonucta ıkı tarafta ne kadar tanıyorkı bırbirlerını hayatlarında ilk kez karsılasmıslr :))
ama yıllar gectıkce yada aylar desem belkı daha yerınde gelınde kaynanada bıbırının huyunu suyunu ogrenıyor eee neden onun zıt buldugun konularda dıretıyorsun yada inatla bişeyı yapıyorsunkı (bu lafım ıkı taraf içinde )
biz annemle bu yonden anlasıyoruz sonucta ben hak verıyorum ..eşımle opusup koklasmasınada bişey demıyorum oyle olunca hemen aklıma erkek kardesım ve annem gelıyor sonucta normal bi durum nedne garipseyeyyımkı..
ıkı tarafta bırbırını bıldıkten sonra.. sınırlarını bıldıkten sonra bir sorun çıkacagını sanmıyorum..

eşim annesiyle çok vıcık vıcık...ben kıskanmıyorum,ama o beni çok kıskanır herşeye burnunu sokar..onların evinden çıkmamızı istemez..bilmezki bizimde evimiz barkımız ayrı...

benim takıldığım nokta eviniz 5 dk uzaklıkta niye sende 10 gün kalıyo:1shok: o zaman senin kızman normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…