Vay be doğur büyüt besle .Sonra dünya üzerinde ki en samimi sevgi anne -çocuk sevgisi kıskanılsın.
Arkadaş azcık kendi nefsinize biçin çocuğu olanlar söylediğimi çok ii anlarlar birisi sizinle çocuğunuz aranızdaki sevgiyi ,ilişkiyi kıskansaydı içten içe istmeseydi ne hissederdiniz..
Biraz relax. Konu sahibi arkadaşımda kıskançlıktan ziyaade kızgınlık seziyorum
Bu mudur? Budur.
Kendilerine yapılsa kıyamet kopar ama eşlerinin annelerine gıcık kapılır. Bu ne yaman çelişki anneeee.
Kurtlar sofrasındayık burbuk kurtlar sofrasındayız.
vallaha ben oğlumun evlilik hayallerini kurarken. gelinimle nasıl güzel anne kız olacağız hayallerini kurarken bu ve buna benzer konular beni çok tereddüt içine soktu. ve oğlumu evlendirmicem turşunu kuracam yaa:roflol:. Bir tek evladım var ve deli gibi seviyorum onu. aksi gibi sevgisini vıcık vıcık anlatan biriyim ben yaa. Vallaha kimse kusura bakmasın canım ciğerim evladımı gelin hanım kıskanacak gücenecek diye sevmemezlik yapamam .ister memnun mu kalır ister birataftan çatar mı artık kendi sorunu olur:dilcikar:
Kurtlar sofrasındayık burbuk kurtlar sofrasındayız.
vallaha ben oğlumun evlilik hayallerini kurarken. gelinimle nasıl güzel anne kız olacağız hayallerini kurarken bu ve buna benzer konular beni çok tereddüt içine soktu. ve oğlumu evlendirmicem turşunu kuracam yaa:roflol:. Bir tek evladım var ve deli gibi seviyorum onu. aksi gibi sevgisini vıcık vıcık anlatan biriyim ben yaa. Vallaha kimse kusura bakmasın canım ciğerim evladımı gelin hanım kıskanacak gücenecek diye sevmemezlik yapamam .ister memnun mu kalır ister birataftan çatar mı artık kendi sorunu olur:dilcikar:
:
gelin yanındaykende herhalde durduk yere oğlum yavrum evladım deyip
çocuğun üstüne uçmassın dimi:roflol:
biz yeni evliyken oturuyoruz işte tv izliyoz falan filan
sakin bi ortam kayınvalidem birden oğlum yavrum deyip kollarını açmış halde
kocamın üstüne uçardı oda ne olduğunu anlayamazdı:roflol:
hey allahım halbuki ne kadar komik bi hali oluyo
sonra bi kere bana geldiğinde herkez odadayken o almış oğlunu
mutfakta diz dize göz göze oturuyodu oğlum gitme bi doya doya seyredeyim seni derken
görümceyle mutfağa girdik
oda anne napıyon sen kendindemisin deyince ben dayanamayıp kopmuştum:roflol:
:
gelin yanındaykende herhalde durduk yere oğlum yavrum evladım deyip
çocuğun üstüne uçmassın dimi:roflol:
biz yeni evliyken oturuyoruz işte tv izliyoz falan filan
sakin bi ortam kayınvalidem birden oğlum yavrum deyip kollarını açmış halde
kocamın üstüne uçardı oda ne olduğunu anlayamazdı:roflol:
hey allahım halbuki ne kadar komik bi hali oluyo
sonra bi kere bana geldiğinde herkez odadayken o almış oğlunu
mutfakta diz dize göz göze oturuyodu oğlum gitme bi doya doya seyredeyim seni derken
görümceyle mutfağa girdik
oda anne napıyon sen kendindemisin deyince ben dayanamayıp kopmuştum:roflol:
Desene burbuk ozman yıllar sonra u topiklerde sen ve benim adımız geçmezse iyi Başlıklarda belli kaynanam oğlunu bana vermiyor hahahahaha o kaynanada burdaaa:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?