bu yüzden annesiyle vıcık vıcık olmasını hiç istemiyorum..ağır olsun istiyorum.kızıyorum kıskanıyorum sevmiyorum..abisi evime gelme demiş annesine..hala o kıymetli...bana neler nelker yaptı o bir yıl aynı evde kaldıkta..unutmuyorum..yani her kaynana bir değil..benim bildiğim hangi oğlun hayırlıysa hangi gelinin iyiyse kıymet bilirsin.ama nebiliyim zoruma giden çok şey var..yoksa annesini sevmesin tabiyki demiyorum..sadece mesafe olmalıydı..buna kızıyorum.ve kıskanıyorum işte ..kocamı değilde kaynanamı mı kıskanıyorum yoksa üffffffffffff..nebiliyim ya
bizde tam tersi kayınvalide beni kıskanır
oğlu bana yanındayken bi samimi davransın şekil yapar anındakaydirigubbakcemile3
3 aylık evliyken daha sizin aşkınız bitmedi mi diye sormuştu
bende dur daha yeni baslıyo demiştim
ama damadıyla kızını samimi görse sevinçten hindi gibi kabarır
nasıl bir ruhunuz var anlamak mümkün değil o anne en az en az 20 yılını geçirmiş oğluyla yani 20 yaşında evlendiğini düşünürsek onun ilk bezlenmesinden tutta ilk sütü ilk yediği katı yiyecek ilk aşk ilk hüsran herşeyini annesiyle yaşamış belki eşiyle mutsuzdu belki oğluyla kendini iki kişilik bir aile sanıyordu yada çok büyük acılar çekti oğlunu büyütürken ya siz ne biliyorsunuzda bir ana oğulun ilişkisi hakkında ahkam kesiyorsunuz sevmesin mi annesini yada çok çok çokkkkkkkk seviyorsa ne olur sevgiden zarar mı gelir benim eşim annesini öyle çokkkkk seviyor ki annnesine sarılınca annesinin gözü doluyor ben hemen koşuyorum aralarına benide sevin benide sevin diyorum onlarla bir sarılıyorum sevgi yumağı oluyoruz zaman zaman kayınvalidem beni kıskanıyor cahil bir kadın da değil üstelik lise mezunu kıskandığı zaman anlıyorum ki bu bir ruhi sorun bir anı bir acı bir şey depreşti onda hissediyorum hemen onu tedaviye başlıyorum anne hadi gel gel dışarı çıkalım diyorum onu bir çay bahçesine götürüyorum yada bir dolaşıp sarılarak eve dönüyoruz bakıyorum hemen geçmiş o duygusu ve eşim bizim ilişkimiz sayesinde çocukluıgunda yaşadığı acıları yoksullukları imkansızları unuttu yüzü gülüyor... kızım bu güleç yüzlü aile içinde güle oynaya bir çocukluk geçiriyor ya bir kadınla iyi ilişki kurmak bu kadar mı zor altan almak sizi niye incitiyor yada annesiyle 20/30 yıl geçirmiş bir erkeğin neden ona duyduğu sevgiyi esirgiyorsunuz bence bu tür insanlar sevgisiz büyümüş eşi birini sevince sanıyor ki onu sevmeyecek bunu kıskanıyor aslında ... çok yazık anne olacaksınız yada annesiniz size allah merhamet versin ve ne şanslı bir kadınım ki kayınvalidemle gerçek bir aile oldum annem kayınvalidemle kız kardeş oldu eşimin babası yok babam babası oldu koskoca bir ailem oldu allah içinize sevgi versin.. yaşattığımızı yaşamadan ölmeyeceğiz ....Belki normal değil bilmiyorum ama..eşim annesiyle çok ilgilendiğinde bozuluyorum..tamam annesi elbette ilgilenecek bunu biliyorum ama niye bozuluyorumki onu bilmiyorum..belkide kocam beni zamanında annesi yüzünden çok kırdığı içinbabası ölünce annesine pek bi düştü..kaynanamda saf ayağına yatan uyanık cinslerden .herşeye karışır ilgi bekler hep.öteki eltim bundan ayağını kesince şimdi sık sk bana gelip gidiyor.5 dk mesafede evlerimiz geldi 10 gün kaldı.kendi anneme gidemiyorum ya onunla ilgilenicem diye.benimkide annesine çok düşkün..3 erkek kardeş bunlar.abileri evli.o eltim küs kaynanaya.ikinci biziz.bekar kaynımla oturuyor.ikiside eşim kadar düşkün değil.çok ana kuzusu yaaa.normal olsa tamam anlıcaz heraldeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?