Kocasını Kıskanç Göstermeye Çalışan Kadınlar???

evet gerçekte adamın ağır abi olduğunu bilirsin , ama face "yine şahane olmuşsun aşkım, her zaman ki gibi" yazmıştır

Aynen ya ben bile izin alıp bişeyler yapabiliyorsam bilemiyorum artık. Fazla abartıyorlar. Yazık ya acıyorum.
aslında onlar kocalarını kullanıyor. Yapmak istemedikleri şeyde suçu ona atıyorlar.
Ben kocasından izin alan tiplerle takılmıyorum zaten. Çünkü 10 kerede 1 kere kocalarının paşa gönlü razı olur.

evet gerçekte adamın ağır abi olduğunu bilirsin , ama face "yine şahane olmuşsun aşkım, her zaman ki gibi" yazmıştır
Adamın boşanmak istediğini duyduktan sonra daha bi gözlemliyorum fotoğraflar o kadar sahte ki. Kadın resmen adamı alıkoymuş gibi. Her yerde fotoğraf. Zaten erkekler fotoğraf meraklısı değil fazla. Bu kadar çok resim paylaşmasından anlamalıydım.

Benim listede var boyle biri, ev icinden yer bildirimi yapiyor.
"Kocisimle mutfakta yayik yayma keyfi"
"Kocisimle salonda Kurtlar Vadisi keyfi"
"Kocisimle yatak odasina ..." level'ine ne zaman gelecek merakla bekliyorum.
ben sosyal medyaya işte bu yüzden uzağım:))
kocişim ne yaa.
valla onu da yapanlar var galiba.
yine burada kk da biyerde okumuştum.gerdek gecesi bildirim yapan gelin örneğini:))

işte mesele buymuş.adamın boşanmak istemesi.
kadın boşuna paralamıyormuş kendini:))

Hayatın hiçbir gizemi kalmadı ki.

Önceden öğretmenlerimiz bizim için çok gizemli ve ulaşılmazdı. Şimdi kızımın öğretmeni whatsA. Ta neler yazıyor neler, bazen çocuksu, bazen irrite edici, bu da bence saygınlığı etkiliyor. Bir gün önce tanıştığın iş bağlantılı biri seni pat diye ekliyor ve tüm özel hayatı, yazışmaları gözler önünde..

Ne kadar çekici geliyor insanlara.

Adama zorla yazdiranlar da var. Kimileri zorla fotosunu begendiriyor Facebook'tan sevgililerine/kocalarina. Bunun icin tartisana sahit oldum otobuste.
-Mahmut neden hic fotograflarimi begenmiyorsun. Herkes begendi Berkecan,Kaan,HayriyeSu
-Askim gormedim
-MelehatNaz'ın ''KaNkALariMla KaHvE KeYfI'' durumunu begenmissin ama

(Tamam tamam diyologa hayal gucumden bir seyler kattigim dogrudur, ama ana tema tam da buydu)

Kızlar bu kociş lafı KK da mı meşhur oldu. Eğer öyleyse bu arkadaşım kesin KK üyesi. Konumu okuması an meselesi.
Kocasına kosiş diyen ve kıskanç olduğuyla övünen tek insan senin arkadaşın değil emin ol. Ama takılma olasılığı çok yüksek. Erkekler bile takılıyor. Bizim iş yerinden bir erkekle geçen konuşuyoruz. Bel fıtığı var onun hakkında. Dedi ki: “Bugün internette kadınlar kulübü diye bir yer var oradan baktım bel fıtığına. Başından geçenler yorum falan yazmış.”

Ben aynen böyle..

Hiç renk vermedim ama hiç duymamış gibi yaptım siteyi.

Siteyi hiç duymamış gibi yapmak. Kendimi hayal ettim. Bu siteden hiç bahsetmiyorum günlük hayatımda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…