- 13 Eylül 2014
- 647
- 363
- 88
- Konu Sahibi sahsahsahdamdamdamararar
-
sex keyfi demesine gerek yok fotolarda üstüne tırmanıyo zaten, alıyoz yani mesajı, ne keyfiymiş
Böyle bi tanıdığım var.
Sonra bu adam bi gün bize geldi eşimle beraber, eşime demiş boşanmayı düşünüyorum Aylin beni çok daraltıyor. Şok oldum.Ama facelerini görseniz onlardan mutlusu yok bu dünyada.
aslında onlar kocalarını kullanıyor. Yapmak istemedikleri şeyde suçu ona atıyorlar.Aynen ya ben bile izin alıp bişeyler yapabiliyorsam bilemiyorum artık. Fazla abartıyorlar. Yazık ya acıyorum.
Adamın boşanmak istediğini duyduktan sonra daha bi gözlemliyorum fotoğraflar o kadar sahte ki. Kadın resmen adamı alıkoymuş gibi. Her yerde fotoğraf. Zaten erkekler fotoğraf meraklısı değil fazla. Bu kadar çok resim paylaşmasından anlamalıydım.evet gerçekte adamın ağır abi olduğunu bilirsin , ama face "yine şahane olmuşsun aşkım, her zaman ki gibi" yazmıştır
ben sosyal medyaya işte bu yüzden uzağım:))Benim listede var boyle biri, ev icinden yer bildirimi yapiyor.
"Kocisimle mutfakta yayik yayma keyfi"
"Kocisimle salonda Kurtlar Vadisi keyfi"
"Kocisimle yatak odasina ..." level'ine ne zaman gelecek merakla bekliyorum.
Yok artık.ben sosyal medyaya işte bu yüzden uzağım:))
kocişim ne yaa.
valla onu da yapanlar var galiba.
yine burada kk da biyerde okumuştum.gerdek gecesi bildirim yapan gelin örneğini:))
giymeyeceklerini gösterse daha sağlam bir liste olur ben olsam bir de kıskanç olmasa kocan daha neleri gösterecen olurdu herhalResmin altına kocan kıskanç olmasa ne giycen acaba yaz
işte mesele buymuş.adamın boşanmak istemesi.Adamın boşanmak istediğini duyduktan sonra daha bi gözlemliyorum fotoğraflar o kadar sahte ki. Kadın resmen adamı alıkoymuş gibi. Her yerde fotoğraf. Zaten erkekler fotoğraf meraklısı değil fazla. Bu kadar çok resim paylaşmasından anlamalıydım.
Hayatın hiçbir gizemi kalmadı ki.Adamın boşanmak istediğini duyduktan sonra daha bi gözlemliyorum fotoğraflar o kadar sahte ki. Kadın resmen adamı alıkoymuş gibi. Her yerde fotoğraf. Zaten erkekler fotoğraf meraklısı değil fazla. Bu kadar çok resim paylaşmasından anlamalıydım.
kociş bir kk klasiği dir ezelden beri:)))Kızlar bu kociş lafı KK da mı meşhur oldu. Eğer öyleyse bu arkadaşım kesin KK üyesi. Konumu okuması an meselesi.
Evet kk nın klasiklerindendir..Kızlar bu kociş lafı KK da mı meşhur oldu. Eğer öyleyse bu arkadaşım kesin KK üyesi. Konumu okuması an meselesi.
evet gerçekte adamın ağır abi olduğunu bilirsin , ama face "yine şahane olmuşsun aşkım, her zaman ki gibi" yazmıştır
Tovbeler olsun.ben sosyal medyaya işte bu yüzden uzağım:))
kocişim ne yaa.
valla onu da yapanlar var galiba.
yine burada kk da biyerde okumuştum.gerdek gecesi bildirim yapan gelin örneğini:))
Kocasına kosiş diyen ve kıskanç olduğuyla övünen tek insan senin arkadaşın değil emin ol. Ama takılma olasılığı çok yüksek. Erkekler bile takılıyor. Bizim iş yerinden bir erkekle geçen konuşuyoruz. Bel fıtığı var onun hakkında. Dedi ki: “Bugün internette kadınlar kulübü diye bir yer var oradan baktım bel fıtığına. Başından geçenler yorum falan yazmış.”Kızlar bu kociş lafı KK da mı meşhur oldu. Eğer öyleyse bu arkadaşım kesin KK üyesi. Konumu okuması an meselesi.
valla şuan katıla katıla gülüyorum yorumuna:))Tovbeler olsun.
"Yeni gelinin s.. sarilma keyfi" yazmistir.
Vay arkadas ya.
Siteyi hiç duymamış gibi yapmak. Kendimi hayal ettim. Bu siteden hiç bahsetmiyorum günlük hayatımda.Kocasına kosiş diyen ve kıskanç olduğuyla övünen tek insan senin arkadaşın değil emin ol. Ama takılma olasılığı çok yüksek. Erkekler bile takılıyor. Bizim iş yerinden bir erkekle geçen konuşuyoruz. Bel fıtığı var onun hakkında. Dedi ki: “Bugün internette kadınlar kulübü diye bir yer var oradan baktım bel fıtığına. Başından geçenler yorum falan yazmış.”
Ben aynen böyle..
Hiç renk vermedim ama hiç duymamış gibi yaptım siteyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?