kocasının eski karısı

merce46

Guru
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2012
397
89
318
Hatay
Merhaba hanımlar ne yapacağımı bilemiyorum bana bir yardımcı olursanız sevinirim eşim eski karısı nın kredi kartı borcu nu ödedi ne yapayım o kadar sinirliyim ki yanlış bir şey yapmak istemiyorum bıktım artık ya çocuğu bahane edip edip adamdan para istiyor bizimki de gönderiyor . Nafaka sını zaten veriyor üstüne çok sıkıştı m deyip birde para istiyor nasıl Onursuz kadınlar var aklım almıyor ya

çocuğu için yaptığı masraflardan dolayı sıkışıyor olamaz mı?
çocuk olmasa bi yere kadar haklısın ama ortada ikisinin çocuğu var ve bu çocuğu masrafı var nafaka yeter mi bi çocuk yetiştirmeye
bence haksız yere sinir yapıyorsun

Çocuğu için yapmalı bunu zaten. Yapmazsa asıl sorun etmeslisin
Nafaka yetmemiştir bu ay ekstra okul için bişey alınmıştır belki
Ha dersen canımlı gülümlü mesajlaşıyolar, o zaman sorun olur. Kredi kartını ödemesi sorun olmamalı
Sorunsa zaten çocuklu adamla evlenmeyecektin

Nafaka kadının neyine yetmiyo acaba boylelerini anlamıyorum.
Bence eşinle ciddi ciddi konuşmalısın bu konuyu böyle olmaz çünki.

Allah yardımcınız olsun öncelikle
Ama zaten boşanmış çocuklu bir adam sorun demek ,
Sizde bunu bilerek evlendiniz,
Geçiminizi sağlamayacak boyuta mı getiriyor evliliğinizi ?
Eğer değilse çocuğun babası ve gerçekten ihtiyaçtır aldırtıyordur.
Onlar baba evlat bunu çocuğu kullanrakta söyletebilirdi ama direk kendi yapıyor belki ihtiyacı var.

Verilen azıcık parayla çocuk büyükmek kolaymı. Bence iyi yapmış at çocuğu yeni hayat kur. Kadın evlenmek istese başına üvey babamı getirceksin diyen bin tane adam çıkar.
Ya her ihtiyacına gidip yardım edicek yada çocuğa kendi bakacak. Ki bu size daha bi problem olur gibi..
Hem nafaka kaç ve ödediği k kartı borcu kaç onlarda önemli.10bin k kartı borcu varsa onda tabi o kadın hatalı denir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…