Merhaba hanımlar ne yapacağımı bilemiyorum bana bir yardımcı olursanız sevinirim eşim eski karısı nın kredi kartı borcu nu ödedi ne yapayım o kadar sinirliyim ki yanlış bir şey yapmak istemiyorum bıktım artık ya çocuğu bahane edip edip adamdan para istiyor bizimki de gönderiyor . Nafaka sını zaten veriyor üstüne çok sıkıştı m deyip birde para istiyor nasıl Onursuz kadınlar var aklım almıyor ya
Merhaba hanımlar ne yapacağımı bilemiyorum bana bir yardımcı olursanız sevinirim eşim eski karısı nın kredi kartı borcu nu ödedi ne yapayım o kadar sinirliyim ki yanlış bir şey yapmak istemiyorum bıktım artık ya çocuğu bahane edip edip adamdan para istiyor bizimki de gönderiyor . Nafaka sını zaten veriyor üstüne çok sıkıştı m deyip birde para istiyor nasıl Onursuz kadınlar var aklım almıyor ya
Çok büyük ihtimal
Benim çocuklarımın aylık masrafının sadece dörtte birini baba ödüyor nafaka olarak. Geri kalanı ben.
Maaşım olmasa zorlanırım.
Çocuk bakımı sırf nafaka kadar olsa keşke değil mi. Ekstra neler çıkıyor. Çocuk olunca sanki büyüklerin dörtte biri masrafı varmış gibi algılanıyor, halbuki sağlıktan eğitimine kadar ciddi masrafları var.
Bunu da çocuklu biriyle evlenen birinin akıl edememesi tuhaf. Ne bekliyor ki, seninle evlendi diye çocuğu ortadan mı kaybolsun.
Konu sahibinin eşinin boşandığı eşine neden para verdiğini bileme de, 500 lira bir çocuğun aylık masrafına yetmiyor mu ? Cidden anlamadım....
Bence boşandıktan sonra herşey tamamen bitmeli borç ödemek ne oluyor
Çocuğun masrafı varsa babası yapsın gerekli alışverişini her ay değil mi ama ? o kartta çocukla ilgili borçlar olsa bile hepsi ona ait değildir hiç hoş değil haklısınız bence
Çocukla ilgili zaten karışamazsın yaptığı harcsmaya ama eski eşi için elini cebine atıyosa sonuna kadar karışmaya hakkın var
Hay agziniza sağlık
Hiçbir kadın kocasinin eski karısının borcunu ödemesini istemez. Bencede bu onursuzluk akıllıca değil !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?