- 20 Ocak 2015
- 779
- 235
- 33
- Konu Sahibi Darkdreams
-
Unuttum gitti ders oldu bu banaKendi kendine acaba beni kıskandı mı diye kafanda kurdukça da konu büyür
Evin sahibi amcan, bu adam da evin sahibinin kardeşi olunca otomatikman amcan olmuyor mu? Evin sahibi kaçıncı dereceden akraba ve siz uzak arabada kalıp mı bu kadar problem çıkarıyorsunuz üstüne üstlük. Ayrıca evdekilerin sizden rahatsız olduğunu ben bi önceki konudaki yengeden dolayı düşünmüştüm.Seni mi kırcam ders alırım te allahım
Konu iyice çorba oldu ben şöyle izah edeyim ben ve amcam karısı diğer amcama gittik ve diğer amcamın eşinin kardeşi karısı bebeği varsiz amcanızda değilmisiniz? ben mi yanlış anladım..
ben diğer kadını hesaba bile katmıyorum.. her türlü sebepten olabilir size ters bakması onu umursamayın zaten..
Konu iyice çorba oldu ben şöyle izah edeyim ben ve amcam karısı diğer amcama gittik ve diğer amcamın eşinin kardeşi karısı bebeği var
Diğer yanıtta anlattımEvin sahibi amcan, bu adam da evin sahibinin kardeşi olunca otomatikman amcan olmuyor mu? Evin sahibi kaçıncı dereceden akraba ve siz uzak arabada kalıp mı bu kadar problem çıkarıyorsunuz üstüne üstlük. Ayrıca evdekilerin sizden rahatsız olduğunu ben bi önceki konudaki yengeden dolayı düşünmüştüm.
Öyle biri değilim çok şükür bu olayda ders olduBende evli olsam eşimden çok böyle erkeklere karşı tavrını koymayan kızlara sinir olurum . Belki iyi niyetlisiniz ama erkeklerle aynı ortam da ve başbaşa iyi niyet kalmıyor.üçüncü kişi şeytan oluyor. Gereksiz yaptığınız davranış.
Ev sahibi olmayan yengeçay koyduran yenge hangisi?
Bir insanın 20 yaşına gelip bu kadar vurdumduymaz ve içinde yaşadığı toplumdan bihaber olmasını anlamadığım için dikkatimi çektin diyelim...cidden neden benle uğraşıyorsun anlamadım gerçekten bu kadar çok açtığım konuyu merak ediyorum başka kişilerin yazdıklarını okuyup onlara bile cevap yazma gereği duyuyorsunuz
İnşallah bigün @turuncupijama da ağırlar beni onlada sigara içeriz
Ben kötü amaçla yaklaşmadım ayaklarım kırılaydında gitmiyeydimVelev ki sen bişi yapmadanda bu kadın kıskandı ne yapalım şimdi çokmu Laz'ım bu abi dıdısının dıdısı ne gereksiz samimiyet öz abin kıskanılsa tamam ama gerçekten lüzumsuz
Bir insanın 20 yaşına gelip bu kadar vurdumduymaz ve içinde yaşadığı toplumdan bihaber olmasını anlamadığım için dikkatimi çektin diyelim...
Misafir gayet iyi ağırlarım, buyur beklerim de sigara kısmına eşlik edemeyecek kadar kıymetli sağlığım :)
Ev sahibi olmayan yenge
Kendimi anlatamıyorum haklısınızyalnız sen kendini çok kötü ifade ediyorsun..ilk mesajımda kitap oku demiştim tekrarlıyorum..
yani sen diyorsun ki o yenge kendi kızı varken niye bana iş kitledi?
gerçi sonucu değiştirmiyor pek eline mi yapıştı yok. diğer dediklerimde geçerli ..yardım etmelisiniz..
o kadar insan nasıl sığdınız eve yahuev sahibinin yerinde olmak isemezdim..
Bu arada 20yaş çokta ufak bir yaş değil evlilik için olsa bile kimle nerde ne konuşacağına yetecek bir yaşBen kötü amaçla yaklaşmadım ayaklarım kırılaydında gitmiyeydim
Zaten o bakışlardan sonra balkondan içe girince adama sarılıyor karısı allahım neden ben diyorumOkuyor musun canım? Çalışıyor musun?
Kıza yüklenmeye gerek yok, kadının kocası neredeyse 40 yaşında eşinin neye kızacağını bilip ona göre hareket etmesi gerekir. Belki de kıskandırmaya çalışıyor, eşinden ilgi görmek için,bak 20 yaşındaki kızlar bana hayran havası yaratmış bile olabilir bu erkeklere güven olmaz
Yaşım gibi davranmıyorum ben kabul ediyorumBu arada 20yaş çokta ufak bir yaş değil evlilik için olsa bile kimle nerde ne konuşacağına yetecek bir yaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?