Kocasıyla konuşunca karısı sinirlendi

Gerçekten ev sahibi çok sabırlıymış. Evde bir sürü misafir ve bir çay demlemeye üşenen genç kızlar. Allah sabır versin cidden. Siz yer içer sefa sürerken iyi çay koy denince kötü öyle mi? Normalde bu işler söylenmez bile insan 20 yaşında nerde be yapacağını bilmeli, dedirtmeye gerek yok ki. Kalabalıkta gençler kalkar halleder bu işleri, büyüklerin çayını doldurur tazeler ne var bunda. Kendi yaşıtımız yere çaya gittiğimizde bile kalkıp dolduruyoruz biz salakmıyız o zaman. Görgü görenek diye birşey var senin haberin olmasada.
Ayrıca tembelsen evinde tembelliğini yap rahatca, kimseye misafir olma. Çok ayıp ya ben evimde yapmıyorum misafirlikte hiç yapmam demek. Adı üstünde misafirsin ve dıdının dıdısında ne işin var. Millette bıkmış senden yengen tabi mecbur iş buyuracak buyurmadan yaptıramıyorsa tabi söyler.
Adamla sigara içmekte ne işin var onu da anlamadım. Senin kuzenin akraban falan değil, akranın değil, yengenin kardeşiymiş. Kaç kardeşsin fln sorusu gectiğine göre ilk kez tanışıyorsun ve kahveler sigaralar ne alama. Nerde nasıl davranacağını bilmiyorsun. Davranışları yanlış olan sensin. Pek çok arkadaş demiş zaten toplum kurallarına uyamıyorsan yatılı misafirlikte ne işin var, anlaşamadığın insanların arasında ne arıyorsun? Zorla mı götürdüler anlamadım. O Kadın o şekilde davranmakta çok haklı. Çok rahat birisiniz bence kadında bunu farketmiş. Rahatsız olmakta cok cok haklı.

Akşam sormayı unutmuşum, konu sahibesi diğer adam, "kahve yap." diyince gocunmuyorsun, "ben hizmetçi miyim?" demiyorsun, yenge diyince niye bu triplere girdin? Çok tuhaf birisin cidden, ben misafirim iş yapamam, tembelim vs diyordun, adama gelince ne değişiyor temebelliğinde.

Böyle aceba kadının sizi kıskanıyor olabilme ihtimali bile sizi tatmin mi ediyor,diye düşünmedim değil. Makyaja ona buna gerek yok. Bakımsızım ama hala ilgi çekiyorum moduna da girmeyin. Kendimi o bayanın yerine koyuyorum. 20 yaşındaki bi çocuk evime gelse, birlikte kahve sigara vs içseler ben kıskanmam açıkcası. Layık görmem kendime çok çocuksu ve saçma bir konu bence. Kimseyi rahatsız etmeyin. 20 yaşındasınız artık davranışlarınızın sonuçlarını hesaplayabilirsiniz.

+1000

Bana hic masum gelmediniz. Ama bir kadın olarak soyleyim istismara çok açıksin. Dikkat et kendine. Ben 36 yaşındaki eşimi 20 yaşında bi genç kızla sigara içerken görsem, genç kıza değil kocama sinirlenirim.
Eğer 20 yaşındaki kızım da 36 yaşındaki biriyle sigara içip normal de olsa sohbet etse ki çok samimi değilsiniz kızımı uyarırım dikkatli ol diye ve kızarım ne münasebet diye.

Dunya etrafinda donuyor saniyorsun herhalde....halbuki 20 yasindasin bunlardan siyrilman gerekirdi artik...gec ergenlik herhalde ...baska aciklamasi olamaz....
Ha yok tarzın karakterin boyleyse epey cekecegin var senin hayattan

11 sayfayı okudum yorum yapardım da neyse benim yorumum senin kapasiteni biraz aşar sanırım. Keza sürekli burada söylenilecek her şeyi söyleyen insanları çıldırtmayı başarmış birisi olmuşsunuz. Kadın sizi niye kıskansın siz kimsiniz ki ya? Ters ters baktı niye gıcık oldu demek var ayy kocasını kıskandı beni kıskandı demek var. Bazı kelimeleri seçiş tarzı insanın karakterini yansıtır. Olayları anlayış tarzı yani. Sen mi kıskandın yoksa kadını sinir oldum cidden. Misafirliğe gitmeniz de hata da sizin neyse. Yengeniz de o kadın da sonuna kadar haklı. Ama sizi kıskanacak kadar önemsediklerini sanmıyorum siz de kendinize gereksiz önem atfetmeyin.
Bunun dışıda bir kaç bir şey daha söylerdim 11 sayfaya ifhafen ama benim yorumum ağır gelir diye düşünüyorum. Yorumunu sizin anlayacağınız kadar da sadeleştirebileceğimi sanmıyorum. Başlı başına gereksiz ve başlı başına hatasınız bence bu konuda. Hele de kıskandı mı diye düşünmeniz. Egonuz mu okşanacaktı. Neyse ya. Sustum.

İnsanların evine misafir olup rahatsız etmek ve bu rahatlık çok abes ya. Elin adamıyla sigara içmek sonra karısı kıskandı mı demek. Kadın kıskanmamıştır da acımıştır belki de haline. Yengelerinde iyi tahammül ediyor ben olsam kapının önüne koymuştum seni. Millet senin hizmetçin mi, git kendine hizmetçi tut. Yanında taşı. Milletin evine de misafir olma mümkünse.

Sigara içeken sohbet edicek başka birini bulamadın mı sen bekle adam icsin balkondan ciksin sonra sen git iç yanlış sende kuzum evli adamla sigara muhabbeti yapmak e tabiki eşi ole bakar egonu tatmin etmeye mi çalışıyorsun kadın kıskandı fln çok çirkin ya bunu dusunmen bile 20 yaşında kuzucuksun sen daha aralarına girme uzak dur bole olaylardan kendim şahit oldum bak kadın seni fena hırpalar kuzucum ergen tripleri egoları bunlar akıllı ol kadının sinirlerini bozma emin kocasına deGil sana patlıcak çokta hakli

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok uyuz bir tipsin ya. Kazık kadar olmuşsun yok ben onu yapmam bunu yapmam. İnsan utanır. Sen de fazlalık yapma madem el sürmeyeceksin bir şeye.

Kız belki ergen triplerinde ok da bazı kadınlar da çok ezik ya .dişi sinek görse yani kocasının etrafında aman Allahım ya .
Markette bile bir adam atıyorum çarpıyor yanlışlıkla özür diliyor hemen bitiveriyor kocasının yanında aşkımınmm hadi gidelimm artıkkk deyip kocaya aklı sıra sırnaşıyor .tehlikeden uzaklaştırıyor herifini .valla çok manyak var ..adamlar selam vermeye korkuyor .medeniyetten bi haber insanlar var .sanıyor ki bütün kadınlar onun koçişi için çıldırıyor ..biraz kendinize güvenin ya.vazgeçilmez olun .ne bu eziklik .sonra kocam beni eziyor değer vermiyor.vermez tabi totosunu kaldıran sensin herifin ..

Medeniyet ne????kiskanan veya eşine tepki koyan kadında herhalde akilsiz değil birşey görüyorki karsi tarafta stop diyor.medeniyet ne size göre çok merak etdim

Medeniyet ne????kiskanan veya eşine tepki koyan kadında herhalde akilsiz değil birşey görüyorki karsi tarafta stop diyor.medeniyet ne size göre çok merak etdim
İlla biri atlayacak zaten
Medeniyeti bilmiyorsan sana anlatmakla Zaman harcamak istemiyorum zaten öğrenemezsin bu saatten sonra .
Ben konuya yorum yapmadım zaten iyi okusaydın anlardın.
Sadece eşinin yanında bir an hoş bir bayan görünce kendini rezil eden kadunlara örnek verdim..
Bide gözleriyle yiyorlar sanki Allahım o nasıl bakış sanki öpüşürken falan yakaladı ..
Biraz asil ol ki kocanda sana saygı duysun dimi.öyle piskopat gibi herifin başında beklerseler kendilerini rezik ederler ..hadi aşkummm
Valla trajikomik..

Ah ah askim maskim kime askim diyeceğini bil medeniyetten bahsedip bole ukalaca sorumu yanıtlayan ergen medeniyet çoook başka birşey kibarlık çok başka birşey belliki kibar degilsin konuyu saptirdin sen terbiyesiz yanıtınla hadi yoluna medeniyeden ve medenice konuşmaktan bihaber ergencik hadi bye

Sen okuduğunu anlamıyorsun
Ben sana aşkum demedim ki
Yorumuma atlayan sensin.ergenlikten çıkamayan da.koca kadın olmuşsun hala saçma sapan anlamadığın konuya yorum yapıyorsun.
Üff uğraşamam valla sizle .bulaşmayın bana .burası insanların fikirlerini özgürce paylaştığı bir ortam .mobbing lere tokum artık.küçük hayatınızda mutlu olmaya bakın.dünya sizin etrafınızda dönmüyor .bekarlarda sizin kel göbekli yaşlı kocalarınıza bayılmıyor.
20 yaşındaki kız 36 yaşında herifi ne yapsın ya .20 yaşındaki bir kız için 36 yaşındaki adam bir hayal değil ama 36 yaşındaki bir adam için 20 yaşındaki kız bir hayaldir bunu benden daha iyi biliyorsunuz bu arada 20 yaşında değilim ..o yaşları çoktan geçtim ama hala fesat kadınların yaptığı saçmalıklardan kurtulamadım ne yazık ki..
Ayrıca bu kadar atarladığına göre sende o bahsettiğim tiplerdensin.alındın epey ..

Son düzenleme:
Hehe he bencede=)

Fesat küçük dünyanız fln diyorsun yok kızım bide çoook konu sahibi gibi durumlar yaşamışsın belli sence 20 yasindaki bir ergen 30 kusur yaşındaki adamı mutlu edebilecek bir kapasitesi varımdır hayır tabiki olgun tecrübeli bir kadin ise emin ol cook daha farklıdır ya bak yoruma fikire bile açık değilsin belliki yasin küçük bide laf basma pesindesin belli ergen kafalısin ya neyse ya offf uğraşamam hadi küçük kuzu git şimdi kocamla çocuğumla ilgilenme zamanım bye bye bisuru isim var hadi baby hadi bye bye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…