• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocaya anneni sevmiyorum demek

Maviguverciin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2019
468
280
103
32
Merhaba arkadaslar başlıktanda anladığınız gibi kocaya anneni sevmiyorum demek ne kadar dogru. Kaynana cok kotuluk yaptıysada ondan her seferde nefret etmeni saglasa da. Eşimize anneni sevmiyorum demek yanlış mı?

Merhaba arladaslar balıktanda anladığınız gibi kocaya anneni sevmiyorum demek ne kadar dogru. Kaynana cok kotuluk yaptıysada ondan her seferde nefret etmeni saglasa da. Eşimize anneni sevmiyorum demek yanlış mı?
Yanlış .
Çünkü her ufak sızlanmanda zaten annemi sevmiyorsun uyduruyosun olur dediği
Annendir başımın üstünde yeri var ama beni çok kırıyor ben onu kırmamak için uzak durmak istiyorum zira daha fazla dayanamam kalbini kırarım diye korkuyorum denir

Yanlış .
Çünkü her ufak sızlanmanda zaten annemi sevmiyorsun uyduruyosun olur dediği
Annendir başımın üstünde yeri var ama beni çok kırıyor ben onu kırmamak için uzak durmak istiyorum zira daha fazla dayanamam kalbini kırarım diye korkuyorum denir
Helal olsun üstat.

Kimse kimseyi sevmek zorunda değil lakin her doğru da her yerde söylenmez. Zira insanlar çok sevdikleri söz konusu olunca mantıktan uzak duygusal davranabiliyorlar. O elbetteki annesini çok seviyor birinin sevmiyor olduğunu direk ondan duymak ister istemez gereksiz savunmaya, agresifliğe ve bundan sonraki sorunlarda önyargıya sebep olabilir.

Benim kayınvalideme karşı hiç bir duygum yokken ben sevmiyor konumuna düştüm.Sebebi ise annesi beni hiç tanımadığı halde bile gelinimi çok seviyorum diyip eşimin beynine işledi.Tabi ben daha tanımadığım için birşey demedim.Sonra o iyi oldu ben kötü.hatta ben bile inandım sevdiğine eşime attığı mesajları görünce sonra bir baktım bunları sadece eşime söylüyor.Benim yüzüme düşmanmışım gibi bakıyor.ne arar ne sorar ben ararım bazen açar bazen açmaz.Ama o hep arar oldu ben aramayan oldum.Benim pskoljim iyi degil panik atak ilacı kullanıyorum sağım solum belli olmaz diye göz dağı verdi eşime söyleyince annem öyle bir ilaç kullanmıyor sen yalan söylüyorsun dedi.Bunu nasıl beceriyor bilmiyorum..Onun yaptıgı gibi eşimin yanında yüzüne gülüp eşim gidince ters ters konusmam lazımdı aslında ama oynayamadım.Pişmanda değilim.Kendi benliğimi karakterimi kaybedecek kadar kimseyi sevmedim sevmem.O yüzden nefret bile etmiyorum.Canı sıkılan bu teyzeler sıkıntıdan öyle oyun oynayıp huzursuzluk çıkartmaya bayılıyorlar.Kendi kaynanalarından ne gördüyse onu yapıyorlar ama buysa amaçları alsınlar oğullarını onların olsun bırakın.Açıkcası benim umruda bile degil artık.Kimsenin entrikalarını çekmek zorunda degilsiniz👍

Bu da soru mu?

Tabi ki yanlış....

"Sen zaten annemi sevmiyorsun" diyen bi dırdırcı yaratacaksınız durduk yere...

"Anneni çok seviyorum, benim için çok değerli ama bana söylediği sözler ve davranışları karşısında kendimi çok değersiz hissediyorum" denir...

Merhaba arkadaslar başlıktanda anladığınız gibi kocaya anneni sevmiyorum demek ne kadar dogru. Kaynana cok kotuluk yaptıysada ondan her seferde nefret etmeni saglasa da. Eşimize anneni sevmiyorum demek yanlış mı?
Annenin yaptiklarini sindirip unutamiyorum ama senin annen oldugu icin saygim baki daha guzel bir sözdüz

Üslup söylenen sözün katilidir .

Benim eşim biliyordu annesinden çok haz etmediğimi ama birşey demedi hiç çünkü evliliğimizin başından beri hep iyi niyetimin suistimal edilişini gördü. Ani bir şekilde kaybettik kayınvalidemi farkettim ki sevmiyor değil kırgınmışım iyi davransamda yaranamayışıma. tartışma olmasada bir soğukluk vardı aramızda eşim hep arada kalıyordu. Annesini kaybettikten sonra bile hiç bana sitem etmedi, bana sarılıp ağladı. Büyük bir laf sevmiyorum diye kestirip atmak, söyleyenide üzer söylenenide.

Ben eski nişanlıma söylüyordum bir şey demesede bana kin duyuyordu sonradan

keşke siz dediğinizde bir şeyler değişse, düzelse tamam söyleyin.
ama ne değişecek sadece siz kötü olacaksınız. anne baba nihayetinde iyisi kötüsü olmaz.

Elbette yanlış olur..
Bunun tersini düşünün ,eşiniz sizin annenizi sevmediğini söylerse ne hissedersiniz.
Biraz empati yapın burada,kazanan siz olursunuz.

Siz de bir anne varmis sadece bende promosyon olarak lanet bir de gorumce var,surekli laf sokuyor,igreniyorum yemin ederim.En son xedikleri yenir yutulur cinsten degildi.Nasil başa çıkılır kenarda durayim ben de.

sevmediğinizi eşiniz muhakkak hissediyordur ama açık açık dile getirmek hoş olmaz diye düşünüyorum. Eşinizle aranızı bozar bu sözler.
daha tatlı dille annenin yaptıkları beni üzüyor, kendimi kötü hissettiriyor denebilir.

Back
X