- 14 Kasım 2014
- 1.237
- 997
- 73
- Konu Sahibi EstrellaMorente
-
Ya işten zaten benden önce geliyor eve bazen fazladan işi çıkarsa nadiren benden sonra geliyor. Kıyafet giymesine giyiyorumda sonra elimi kolumu nereye koysam bilemiyorumUtancak ne var yavrum kocan o senin rahat olmesela giy seksi kıyafet topuklu ayakkabilar güzel bir makyaj kapıyı öyle aç. Daha doğrusu ben şöyle yapardim açardım kapıyı ama kapının arkasında saklanirdim içeri girince hobaaaa; ) emin ol bi kere yap sonra utanmicaksin. Ben aşırı utangacimdir Normalde. Mesela eşimin yaninda kalkıp da bi düğünde oynamisligim yoktur. Aşırı utanirim ama yatak odası böyle
Yorumun size bir şey katma gibi bir mecburiyeti mi var?Ben baştan yaratın beni demedim zaten farkındaysanız. Tavsiye istedim ancak bir tavsiyeniz yok ise teşekkürler bana bir şey katmayan yorumunuz için
Hahaha anammm Allah kolaylıklar versin sanavalla bende 2 tane var cilve yapacak enerjim yok biri bana yaparsan kabulümdür
Benimle tavla oynamıyor hep yeniliyor diyeOha konuya bak
Bırakın bu işleri tavla atın rahatlayın
Aynen yani sevmem kendini ama kadın işveli. Sen de hiç bi şey yapamazsan koku sürün, saçların yumuşacık olsun bi de yasemin yağı öneririm saçlar çok güzel kokar, çırılçıplak gir yatağa yorganı ört girince o farketsin çıplak olduğunu.Tv8 deki programını sürekli takip ediyorum yakaladıkça o sebepten
Ayy yapma ya. Mesela sen neden yapamıyosunGeçenlerde bende bununla ilgili konu açtım, benim profilimden konumu bul onu bi oku, ben yine beceremedim ama bir dolu öneri vardı, belki senin işini görür
Yatak odasında sorun yok. Ben normalde çok öküzümAynen yani sevmem kendini ama kadın işveli. Sen de hiç bi şey yapamazsan koku sürün, saçların yumuşacık olsun bi de yasemin yağı öneririm saçlar çok güzel kokar, çırılçıplak gir yatağa yorganı ört girince o farketsin çıplak olduğunu.
Estağfurullah ne biliyim ben kocamın adını unutuyorum bazen adını hiç söylemem kocam, kocacım, erkeeem arada bi tosunum derimYatak odasında sorun yok. Ben normalde çok öküzüm
Benimle tavla oynamıyor hep yeniliyor diye
Ouv sen bayağı Master CilvelisinEstağfurullah ne biliyim ben kocamın adını unutuyorum bazen adını hiç söylemem kocam, kocacım, erkeeem arada bi tosunum derimRuhumda var galiba.
Anammm ne hoştirik bi fikirrrO zaman kaybeden yatak odasına kucağında götürsün
Hahaha acayio yaratıcısın gerçektenO zaman kaybeden yatak odasına kucağında götürsün
Kıııız gel gel fikir ver hemenBuldum seniii
Ne yazdın :)Yahu yapamıyorum ya ciddenaşırı beceriksizim. İkimizde çalışıyoruz, bir kaç kere mesaj attım işte kimilerinden hoşnut kaldı kimilerinden kendisininde utandığını söyledi bende bir daha mesaj atmadım
Yaaa işte bende bunu çok merak ettim soyle soyle soyleNe yazdın :)
Geldim anacım geldimmmKıııız gel gel fikir ver hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?