- Konu Sahibi EstrellaMorente
-
Yahu yapamıyorum ya ciddenaşırı beceriksizim. İkimizde çalışıyoruz, bir kaç kere mesaj attım işte kimilerinden hoşnut kaldı kimilerinden kendisininde utandığını söyledi bende bir daha mesaj atmadım
Sen ne fenasın seeen, sana mesajı ben bir ara açıklarım sonra şaaparızGeldim anacım geldimmm
Hahaha acayio yaratıcısın gerçekten
Bu akşam kesinlikle bu teklifi sunarak tavla oynayacağım
Aynen bizde yazardık belkiOraları şaapmasaydık
Hahahahahaha öküzüm işte öküz hahahahaha adam bile tırsmış
Ne kadar açık yazdıysan pat diye
Hahaha şuan ofiste öyle bi gülüyorum millet noluyor gözüyle baktıAman kaybetme kaybedersen mıçarsın Valla
Tatlım dilini kullan dilini
Hemen fesat düşünmeyin ,,,güzel şeyler söylemek için yani
İşte şöyle özledim böyle olsun bilmem ne falan hahahaAynen bizde yazardık belki
Şaapalım ama bak unutmaSen ne fenasın seeen, sana mesajı ben bir ara açıklarım sonra şaaparız
Ben eşime yazsam kızar valla telefonda yazılır. Mı der Yok herşey kaydoluyor der bir sürü tantanaİşte şöyle özledim böyle olsun bilmem ne falan hahaha
Bak bak bak seeeeen hınzır diye boşuna demiyorum ben sanaAhahahah mesela annemlerin evine gittiğimizde arada onu sıkıştırıp operm falan kulağına iki şey fısıldarım yavrucuğummmun çok hoşuna gider
Bak bak sen erkek Fatmaya baakİşte şöyle özledim böyle olsun bilmem ne falan hahaha
Ne yapayım anacımBak bak bak seeeeen hınzır diye boşuna demiyorum ben sana
Giy seksi bi gecelik gel odasının kapısına şuh bir kahkaha sonrası çıkar dilini kapıyı yalıyormuş gibi yap sonrada git mutfağı toplamaya devam et al sana değişiklikHahahahahaha öküzüm işte öküz hahahahaha adam bile tırsmış
Bence at sen bi dene bakalım ne diyecek :)Sanırım etrafındakilerden kaynaklanıyor sen iyice kendini kaptırmışsın öküzüm erkek gibiyim falan .
Dışarda tavırların öyle olabilir ama kocana karşı farklısındır bence .
Ayrıca bak yatakta iyiymişsin . Sen kendini ilk önce o inandırdığın "erkek Fatma" tabirinden vazgeçir, sonra arkası gelecek bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?