- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
Seni ilk gördüğümde,sana dilediğimce sarılmak istiyorum.Sana sarıldığımda,dilediğimce "öyle kıpırdamadan kalmak" istiyorum...Yanında kaldığım sürede,gitmek zorunluluğumu bilmek hissetmek istemiyorum...Dizlerine kafamı koyduğumda,saçlarımı okşamanı istiyorum...Sen saçlarımı okşarken,ellerini tutmak istiyorum...Ellerini tutarken,gözlerini gormek istiyorum...Gözlerinde sevgiyi görmek istiyorum...Gökyüzüne sabah güneşini senle doğurmak, akşam da senle batırmak istiyorum...O batırdığımız güneşin bıraktığı karanlığı, dolunayımızla aydınlatmak istiyorum... Çünkü benSeni Çok Seviyorum..
Senin dedigin gibide yaptim onemsemedim isler daha kotuye gitti bosver.ben aski yasiyorum o yasasada yasamasadaAşk aşk kısaca sen ona quzel söz kurma o kendini haklı qörür . dunya nerden nereye qidiyor erkeklerin bunu düşünmesi gerekirken sen düşünüyorsun yapma sen onu önemsedikce o kendini daha hakli daha kavqa cikartmak isteyecek ...
Peki erkk buna karşılık ne diyecekherkes not alsın
herkes not alsın
Seni seviyom seni seviyom öpmek istiyom seni okşamak istiyom :) :)
Propaganda filminden bir mektup :)
Yaşa ama onun ilk önce sana adım atmasıni bekle sen önemsemiyorum deyince neyi kastediosun konusmamayi mıSenin dedigin gibide yaptim onemsemedim isler daha kotuye gitti bosver.ben aski yasiyorum o yasasada yasamasada
Elin şeyiyle töbe töbe gerdeğe giriyo derler bizde.arkadaşım ben her konuda şüpheye düşmem ama nedense senin konularına bir göz atınca şüpheye düştüm, bizden laf mı almaya çalışıyorsun anlamadım, umarım gerçeksin
eğer gerçeksen, bir şekilde burada kadınların özel yazışma-tavır-tutum gibi şeylerini öğrenmeye çalışmıyorsan bence senin yaptığın hata "kendin gibi olmamak" olsa gerek
eşim soğuk, ne yapayım, onu nasıl sıcaklaştırayım, deneyimli olanlar yazsın, haftada bir ilişki normal mi, ciddi olanlar yazsın
ne yazayım, kendime tekrar aşık edeyim, bana mesaj örnekleri verin vs
biraz kendin gibi olmayı dene bence
Elin şeyiyle töbe töbe gerdeğe giriyo derler bizde.
Konu sahibinşn mantığı da böyle olmuş
katılıyorum cok acaip sorular var başkasindan dolma sözlerle deqil kendisi qibi olsa belki hic kendine kalmadan eşi gelecekarkadaşım ben her konuda şüpheye düşmem ama nedense senin konularına bir göz atınca şüpheye düştüm, bizden laf mı almaya çalışıyorsun anlamadım, umarım gerçeksin
eğer gerçeksen, bir şekilde burada kadınların özel yazışma-tavır-tutum gibi şeylerini öğrenmeye çalışmıyorsan bence senin yaptığın hata "kendin gibi olmamak" olsa gerek
eşim soğuk, ne yapayım, onu nasıl sıcaklaştırayım, deneyimli olanlar yazsın, haftada bir ilişki normal mi, ciddi olanlar yazsın
Tabiki gercegin sadece bunalimda ve bosluktayim gibiyimarkadaşım ben her konuda şüpheye düşmem ama nedense senin konularına bir göz atınca şüpheye düştüm, bizden laf mı almaya çalışıyorsun anlamadım, umarım gerçeksin
Ay çok hoşsun :)))Kizlar esimle yeni yeni baristik bayagidir konusmuyorsuk neyse simdi bir haftaligina is icin bir yere gidecek mesajlasiyoruz sık sık sizden ricam onu kendime tekrardan asik edebilecek guzel mesajlar fikri vermeniz.sizce neler yazsam kiii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?