1 aylik kizim kucagimda emiyor. uykuya dalsin da esimin kahvaltisini hazirlayayim diye bakiyorum.adamcagiz.aksama kadar ekmek paramizin pesinde kosacak ben bir cay bir dilim ekmek koymusum onune cok mu? su an dogum iznindeyim ama calisirken de nw kahvaltisiz ne aksam yemeksiz.birakirdim. bence sen de bu sekilde devam et arkadasim. esine merhamet etmeyen merhamet gormez.Selam kizlar sabah sabah aklima geldi,hersabah esimden once kalkip kahvaltisini hazirlar ve onu uyandirrim ben..
Eltim den ve kv den,baskalarindan da duydugum amaaaan kim kalkar o saatte kendi bisyler yesin gitsin mantigi..
Bence esim bizim icin hergun kalkip mucadele ediyorsa bende o cabaya bi nebze destek olunmasi taraftariyim sizce haksizmiyim..
afiyet seker olsunŞu an da kahvaltı hazırlıyorum buyrun gelin :)
en güzelini yapıyorsun bence de.Selam kizlar sabah sabah aklima geldi,hersabah esimden once kalkip kahvaltisini hazirlar ve onu uyandirrim ben..
Eltim den ve kv den,baskalarindan da duydugum amaaaan kim kalkar o saatte kendi bisyler yesin gitsin mantigi..
Bence esim bizim icin hergun kalkip mucadele ediyorsa bende o cabaya bi nebze destek olunmasi taraftariyim sizce haksizmiyim..
çayı demle bende patatesli börek var. kız domatesin var mı yoksa getireyim boregin yanında seviyorum ben.Şu an da kahvaltı hazırlıyorum buyrun gelin :)
çayı demle bende patatesli börek var. kız domatesin var mı yoksa getireyim boregin yanında seviyorum ben.
neden benim doğru düzgün komşum yok kiii böyle kahvaltı edelim birbirimizde
Selam kizlar sabah sabah aklima geldi,hersabah esimden once kalkip kahvaltisini hazirlar ve onu uyandirrim ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?