Kocaya kahvalti

Her sabah kalkıp kahvalti hazırladım eltim ve kv hazirlamiyorlar eltim in kocası eltim in sözünden çıkmaz kp de kv nin yani demek istedigim bazı erkekler değer bilmez benim kocam gibi

peki hasta falan oldun diyelim
o zamanda mı böyle hürmet bekliyor
öyleyse işin zor
sende çalışıyor musun?

Nedenki buyuk huzur verdigini soyler benim esim benzer seyleri yaptigim zaman,erkekler nekadar buyusede cocuk gibiler,yemese bile biseyler o sicak ortam adami eve baglamada 1 numarali etken..
Canim bende hazirliyorum her sabah yok kizartma olsun yok srnde otur bilmemne simarmis biraz kucuk bey sinirlenirdim ben oyle cunki kendimi zorluyorum. Hazirlamak icin ac gitmesin diye 05.30 da kalkip hazirlayip 6 d evden cikiyorum

Bende hazirlarim hatta pazar kahvaltisiymis gibi ozenir krepde yaparim kahvaltilik pizzalarda beraber muhabbet ederek yapariz ama ufaklik geldikten sonra arada hic halim kalmadigiicin hazirlamadigimda oluyor

ev hanımı olsam hazırlardım heralde ama şuan hazırlamıyorum içinden geliyosa hazırla tabi ki sen millete bakma

4 aylik bebegimle sabaha kadar kendimdwn geciyorum zaten sabah aynaya bakmak aklima bile gelmiyor daha dogrusu esimde bisey soylemiyor cok fena haldeysem cok tatli olnussun cadim benim diyo bu bir alarm oluyo benim icin

Ben evden çıkarken kargalar bile kahvaltı etmemiş oluyor ..O sebepten hazırlamıyorum..Zaten hazırladığımdada bir lokma ekmek yer sadece Sigara altı yapmak için..
Ama hafta sonu kahvaltıları önemlidir bizdee.

çocukluğumla ilgili en güzel anılarımdan biridir kahvaltı
demlenen çay, kızarmış ekmek kokusu
annem de çalışan bir hanımdı
çok önem verilirdi

kendi kurduğum ailemde de çok önemli
şu an ücretsiz izindeyim, rahat rahat hazırlıyorum
hiç zor gelmiyor
bebişim gece uyutmadıysa bazen de eşim jest yapıyor o hazırlayıp beni kaldırıyor
3 yılda 3 kere kahvaltısız evden göndermemişimdir

çalışırken de hazırlardım, pratik yollar geliştirmiştim
akşamdan çaydanlığı hazırlayıp, ocağın üzerine koymak
kapaklı kahvaltılıkları her gece uyumadan kontrol edip, eksikleri geceden tamamlamak
önceden pişirilmiş, dondurucuda saklanan börekler vs
yarım dilim ekmek yense, yarım bardak çay bile içilse muhabbeti arttırmak için hazırlanmalı diyenlerdenim

ne güzel arkadaşım, bence devam et-edelim

Bi arkadasm kalkar kalkmaz bi ruj bi goz kalemi hemen yaparm saclarimi yapar oyle uyandiririm hic beni o halde gormedi daha demisti 2 yillik evliydi bana tuhaf gelmisti

bence kesinlikle haklısın.ama ben kahvaltı hazırlayamıyorum çünkü eşim hafta içi işe giderken erken kalkıp kahvaltı etmeyi sevimiyor ama hafta sonu kahvaltılarımız çok güzel oluyor :) valla kocası kahvaltı etmeyi seviyorsa bir kadın hazırlamalı ben bu düşüncedeyim..

beraber uyanmadığımız sürece kahvaltı hazırlamıyorum.bazende kayınvalideme gideriz dünden kalan ekmeklerimizi kızartıp herkesle paylaşmak için kısaca eşimin kafasının estiğine göre ben eğer tatil günümdeysem eşim iş giderse illa uğurlarım onu içimden geliyor ne yapayım.onunda beni uğurlaması hoşuma gidiyor öpmeden gidince işe onu yarım gidiyor gibi hissediyorum buda annemin sabah bize kahvaltı hazırlayıp uğurlamasından meydana geliyor kahvaltı hazırlamasam da illa uğurlayacağım.

Haftaiçi kahvaltı kültürüm hiç yoktu.
Hatta akşama kadar bile aç durabilirdim.
Evlenince kocam sağolsun kahvaltıyı hazırlıyor,söylemesi ayıp tüm yiyecekleri minicik dilimleyip zorla ağzıma sokuyor.
Alıştırmaya çalışıyor galiba.

Bence iyi yapiyorsun cunku bunu gorev olarak gordugun icin degil içinden geldigi için yapiyorsun. Böyle mutlu oluyorsun o yuzden kulak asma kimin ne dedigine. Sen nasil mutluysan oyle yap.

eşim yese seve seve hazırlarım kahvaltısını
evlendiğimizde ilk 1 ay yedi sonra vazgeçti canı istemiyomuş

Çalışıyorum, birlikte kahvalti yapip cikiyoruz. Ya da yapmiyoruz bazen.
hafta ici bir gun ben evdeyken o ise gidiyor.
kalkip hazirlamiyorum.
kusura bakmasin, bir yumurta kirip bir bardak cay demlemek icin bana ihtiyaci oldugunu sanmiyorum.
O kadar yoruluyorum , biraz dinlenmek benim de hakkim.

eşim yese seve seve hazırlarım kahvaltısını
evlendiğimizde ilk 1 ay yedi sonra vazgeçti canı istemiyomuş
canım görümcemin kocası da öyleymiş
o yesin yemesin ısrarla hazırlamış
sonunda alışmış
özellikle çocuk doğunca, görmeleri açısından bence önemli

Mesela küs olsan esinle, Yine de hazirlar misin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…