Her sabah kalkıp kahvalti hazırladım eltim ve kv hazirlamiyorlar eltim in kocası eltim in sözünden çıkmaz kp de kv nin yani demek istedigim bazı erkekler değer bilmez benim kocam gibiSelam kizlar sabah sabah aklima geldi,hersabah esimden once kalkip kahvaltisini hazirlar ve onu uyandirrim ben..
Eltim den ve kv den,baskalarindan da duydugum amaaaan kim kalkar o saatte kendi bisyler yesin gitsin mantigi..
Bence esim bizim icin hergun kalkip mucadele ediyorsa bende o cabaya bi nebze destek olunmasi taraftariyim sizce haksizmiyim..
peki hasta falan oldun diyelimOf benim esim kahvalti konusunda cok titiz. Ara sira bende uyanamiyorum o zaman soyleniyor bana. Illaki kahvalti hazirlanacak ve mutlaka hergun ya yumurta ya kizartma bisiler olacak sofrada. Sonra hadi canim hadi cicim sabah oldu bilmem ne diye diye 10 dk pispisliycam, kahvalti yaparken yemememe ragmen mutlaka sofrada olucam, sabah haberleri acik olacak, opup ugurluycam.... bu da bizim her sabahki halimiz. Bir gun kahvalti hazirlamasam, aksama kadar sirtimda tasisam da asla memnun edemem. O kadar onemli kahvalti.
Canim bende hazirliyorum her sabah yok kizartma olsun yok srnde otur bilmemne simarmis biraz kucuk bey sinirlenirdim ben oyle cunki kendimi zorluyorum. Hazirlamak icin ac gitmesin diye 05.30 da kalkip hazirlayip 6 d evden cikiyorumNedenki buyuk huzur verdigini soyler benim esim benzer seyleri yaptigim zaman,erkekler nekadar buyusede cocuk gibiler,yemese bile biseyler o sicak ortam adami eve baglamada 1 numarali etken..
sağol canımm :))afiyet seker olsun
çayı demle bende patatesli börek var. kız domatesin var mı yoksa getireyim boregin yanında seviyorum ben.
neden benim doğru düzgün komşum yok kiii böyle kahvaltı edelim birbirimizde
Selam kizlar sabah sabah aklima geldi,hersabah esimden once kalkip kahvaltisini hazirlar ve onu uyandirrim ben..
Eltim den ve kv den,baskalarindan da duydugum amaaaan kim kalkar o saatte kendi bisyler yesin gitsin mantigi..
Bence esim bizim icin hergun kalkip mucadele ediyorsa bende o cabaya bi nebze destek olunmasi taraftariyim sizce haksizmiyim..
canım görümcemin kocası da öyleymişeşim yese seve seve hazırlarım kahvaltısını
evlendiğimizde ilk 1 ay yedi sonra vazgeçti canı istemiyomuş
Mesela küs olsan esinle, Yine de hazirlar misin .çocukluğumla ilgili en güzel anılarımdan biridir kahvaltı
demlenen çay, kızarmış ekmek kokusu
annem de çalışan bir hanımdı
çok önem verilirdi
kendi kurduğum ailemde de çok önemli
şu an ücretsiz izindeyim, rahat rahat hazırlıyorum
hiç zor gelmiyor
bebişim gece uyutmadıysa bazen de eşim jest yapıyor o hazırlayıp beni kaldırıyor
3 yılda 3 kere kahvaltısız evden göndermemişimdir
çalışırken de hazırlardım, pratik yollar geliştirmiştim
akşamdan çaydanlığı hazırlayıp, ocağın üzerine koymak
kapaklı kahvaltılıkları her gece uyumadan kontrol edip, eksikleri geceden tamamlamak
önceden pişirilmiş, dondurucuda saklanan börekler vs
yarım dilim ekmek yense, yarım bardak çay bile içilse muhabbeti arttırmak için hazırlanmalı diyenlerdenim
ne güzel arkadaşım, bence devam et-edelim
hiç küs uyumadıkMesela küs olsan esinle, Yine de hazirlar misin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?