Of benim esim kahvalti konusunda cok titiz. Ara sira bende uyanamiyorum o zaman soyleniyor bana. Illaki kahvalti hazirlanacak ve mutlaka hergun ya yumurta ya kizartma bisiler olacak sofrada. Sonra hadi canim hadi cicim sabah oldu bilmem ne diye diye 10 dk pispisliycam, kahvalti yaparken yemememe ragmen mutlaka sofrada olucam, sabah haberleri acik olacak, opup ugurluycam.... bu da bizim her sabahki halimiz. Bir gun kahvalti hazirlamasam, akdama kadar sirtimda tasisam da asla memnun edemem. O kadar onemli kahvalti.
Evettt yaaaa benim vardi oyle karsi komsum tasindiii.((
Soyle cayli borekli gidip gelseekkkk nolurkiii
Of benim esim kahvalti konusunda cok titiz. Ara sira bende uyanamiyorum o zaman soyleniyor bana. Illaki kahvalti hazirlanacak ve mutlaka hergun ya yumurta ya kizartma bisiler olacak sofrada. Sonra hadi canim hadi cicim sabah oldu bilmem ne diye diye 10 dk pispisliycam, kahvalti yaparken yemememe ragmen mutlaka sofrada olucam, sabah haberleri acik olacak, opup ugurluycam.... bu da bizim her sabahki halimiz. Bir gun kahvalti hazirlamasam, akdama kadar sirtimda tasisam da asla memnun edemem. O kadar onemli kahvalti.
Waow sizinki daha titizmis. Yok valla ben pijamalarla oturuyorum. O kadarina karismiyo Allahtan.Ben bikackez karsisina daginik oturdum bir yudum cay icip gitmisti.)))
Waow sizinki daha titizmis. Yok valla ben pijamalarla oturuyorum. O kadarina karismiyo Allahtan.
ayrica bugun bosver hazirlama diyen kayinvalideniz bir gun ogluna kahvalti hazirlamasaniz ertesi gun koca mahalleye duyurur ogluna ac bilac ise gonderdiginizi
Himm. Benimki de oyle mi dusunuyor acaba? Bisey demiyor ama. Aslinda bi gun biraz daha erken kalkip sabah sabah bi guzel susleneyim diyorum. Bakalim ne tepki verecek. Kesin bi yere mi gidiyosun sabah sabah der.Bende pijamalarla zatende sacim basim daginikti sanirim,,Ne o oyle tursu gbi olmussun karsimda demisti.))
Himm. Benimki de oyle mi dusunuyor acaba? Bisey demiyor ama. Aslinda bi gun biraz daha erken kalkip sabah sabah bi guzel susleneyim diyorum. Bakalim ne tepki verecek. Kesin bi yere mi gidiyosun sabah sabah der.
Ay ne guzelmis. Dur bakim bende yapim yarin. Bakalim ne tepki verecekOyle dusunceler geciyo kafalarindan emin ol,,ornegin benimki oyle suslensem falan erken kalkip ayri bi ilgi gosteriyo..opucukler falan sarilmalar..
Boyle yapsa hazirlamazdimOf benim esim kahvalti konusunda cok titiz. Ara sira bende uyanamiyorum o zaman soyleniyor bana. Illaki kahvalti hazirlanacak ve mutlaka hergun ya yumurta ya kizartma bisiler olacak sofrada. Sonra hadi canim hadi cicim sabah oldu bilmem ne diye diye 10 dk pispisliycam, kahvalti yaparken yemememe ragmen mutlaka sofrada olucam, sabah haberleri acik olacak, opup ugurluycam.... bu da bizim her sabahki halimiz. Bir gun kahvalti hazirlamasam, aksama kadar sirtimda tasisam da asla memnun edemem. O kadar onemli kahvalti.
derdin buysa şayet sen kendince haklısın bizi bize bırak biz kahvaltı hazırlamıyoruz zira bende işe gidiyorum eşim kalkıp bana kahvaltı hazırlar mı hayır...Selam kizlar sabah sabah aklima geldi,hersabah esimden once kalkip kahvaltisini hazirlar ve onu uyandirrim ben..
Eltim den ve kv den,baskalarindan da duydugum amaaaan kim kalkar o saatte kendi bisyler yesin gitsin mantigi..
Bence esim bizim icin hergun kalkip mucadele ediyorsa bende o cabaya bi nebze destek olunmasi taraftariyim sizce haksizmiyim..
Boyle yapsa hazirlamazdim
derdin buysa şayet sen kendince haklısın bizi bize bırak biz kahvaltı hazırlamıyoruz zira bende işe gidiyorum eşim kalkıp bana kahvaltı hazırlar mı hayır...
zaten sabahları kendine çayını demler bir şeyler atıştırır ve gider..
ama beyin yorgunmluğum olmasa vallahi sabah sohbeti çayı isterim eşimle ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?