Kocaya kahvalti

Ben bikackez karsisina daginik oturdum bir yudum cay icip gitmisti.)))

Ben bikackez karsisina daginik oturdum bir yudum cay icip gitmisti.)))

ben çalışıyorum saatlerimizde uymuyor ama yinede eşimin kahvaltısını hazırlarım.zaten 1 saat yolu var o kadar uzun sure aç kalmasına dayanamam.insanın kan şekeri düşer..
normalde bekarken eşimin kahvaltı kültürü yoktu ama ben çok önem veriyorum ve alıştırdım..sağlık açısından en önemli öğün kahvaltıdır.bayanlar uykunuzdan feragat edip eşinize kahvaltı hazırlayın..

ayrıca kv ve gorumce konu szn esınıze gelınce kesın hazırla dıyolardır kahvaltısını

Bende pijamalarla zatende sacim basim daginikti sanirim,,Ne o oyle tursu gbi olmussun karsimda demisti.))
Himm. Benimki de oyle mi dusunuyor acaba? Bisey demiyor ama. Aslinda bi gun biraz daha erken kalkip sabah sabah bi guzel susleneyim diyorum. Bakalim ne tepki verecek. Kesin bi yere mi gidiyosun sabah sabah der.

Himm. Benimki de oyle mi dusunuyor acaba? Bisey demiyor ama. Aslinda bi gun biraz daha erken kalkip sabah sabah bi guzel susleneyim diyorum. Bakalim ne tepki verecek. Kesin bi yere mi gidiyosun sabah sabah der.

Oyle dusunceler geciyo kafalarindan emin ol,,ornegin benimki oyle suslensem falan erken kalkip ayri bi ilgi gosteriyo..opucukler falan sarilmalar..

Oyle dusunceler geciyo kafalarindan emin ol,,ornegin benimki oyle suslensem falan erken kalkip ayri bi ilgi gosteriyo..opucukler falan sarilmalar..
Ay ne guzelmis. Dur bakim bende yapim yarin. Bakalim ne tepki verecek

Boyle yapsa hazirlamazdim

derdin buysa şayet sen kendince haklısın bizi bize bırak biz kahvaltı hazırlamıyoruz zira bende işe gidiyorum eşim kalkıp bana kahvaltı hazırlar mı hayır...
zaten sabahları kendine çayını demler bir şeyler atıştırır ve gider..
ama beyin yorgunmluğum olmasa vallahi sabah sohbeti çayı isterim eşimle ..

Boyle yapsa hazirlamazdim

Nedenki buyuk huzur verdigini soyler benim esim benzer seyleri yaptigim zaman,erkekler nekadar buyusede cocuk gibiler,yemese bile biseyler o sicak ortam adami eve baglamada 1 numarali etken..

Bende hazırlamak istedim ama eşim yemiyor alışmamış kahvaltıya yemem sabahları diyor. Aslında zorlamakta istemiyorum çünkü 7:20 de kalkıp 5 dk da hazırlanıp çıkıyor onun için o sabah uykusu önemli yarım saat önce kaldırsam sersem gibi olur Ama 9 da falan gitseydi seve seve hazırlardım hem de biraz sohbet etmiş olurduk..

çalışmıyorsanız yapın tabi
ben ilk evlendiğim yıllarda yapardım ama eşim yiyemezdi
hazırladım diye yerdi zar zor
sonra da yemekli okulda çalışmaya başladı orada sabah kahvaltısı hazırlıyorlar
ben bir kızıma hazırlıyorum eşim ekmek falan atıyor ağzına
yiyemiyorum diyor.. bilmem şimdi istese hazırlar mıyım..

Ev hanimlari tabi daha rahat ama calisanlarin zaman sorunu oldugu gercek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…