Özel mözel kalmadı ki :) çok borcu var bunun, bankalara eşe dosta güya daire karşılığı iş aldı haspam inşaat malzemeleri alıyorum diye açıldıkça açıldı, 300 bin tl borcu bar nerdeyse, ben oraya gidince iki sefer aradım bunu bi daha da dönene kadar aramadım zaten bi hafta kaldım, ama bu da hiç aramadı, dönerken de sağolsun annemde benimle birlikte geldi çocuklar çok yoruyor seni bende geleyim geri dönerim dedi, beyimiz buna çok sinirlenmiş, anneannem dedem burada benim olduğum şehirde köyde yaşıyorlar, madem gelecekmiş annem neden gitmişiz köyde de kalabilirmişiz vs vs , konuşmamışım ne derdin var dememişim, annemi görünce otogarda sen neden geldin ki anne dedi. Bende çok sinirlendim, annem daha hiç incitmiş değil eşimi, hatta bana kızar iyi davran alttan al geçinin bilmem ne diye.. 3 gün konuşmadık odaya da gelmedi salonda yattı. Üçüncü günün sonunda oğluma kızıyordum kayınvalide karıştı daha çok sinirlendim bağırdım biraz, o da salondan kalkıp geldi yumruğunu suratıma doğru salladı, küfür hakaret ama bildiğiniz küfür yani ağzına yüzüne sı..m, analığını da seni de si...m gibi.. Bende bağırıp çağırınca anan da böyle boşandı demek ki s...ir ol git çocuklarımı bırak dedi.. 2 saat sonra ağlayarak özüt diledi ama bu olay sonrası bi daha eskisi gibi olamadim ben