kocayı özlemek...

birguzruyasi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2014
100
88
48
37
ya bilmiyorum açılması gereken konu burası mi yoksa cinsellik mi (ama malum cinsellik bölümüne açamıyorum :( )

evli hanımlara soruyorum. ama ciddili soruyorum. diyelim ki eşinizden uzun bi süre ayrılmak zorunda kaldınız. (gerci uzun süre derken kişiden kişiye göre değişir ama biz buna 10 günden fazla diyelim) eşinizi özlemiyor musunuz? :oops::oops::oops:

diyelim ki özlüyorsunuz, nasıl "hasret gideriyorsunuz"? (hasret gidermeyi anlayın işte :oops:)
yada hasret gideriyor musunuz? :)

telefonda hiç bu konulara girmemeye çalışıyorum kocamla. biliyorum ki girsem çok fena olacak. ama diğer türlü başını yastığa tek başına koyduğunda insan çok kötü oluyor.

her türlü görüş, öneri ve taktiğe açığım :)

ya bilmiyorum açılması gereken konu burası mi yoksa cinsellik mi (ama malum cinsellik bölümüne açamıyorum :KK43: )

evli hanımlara soruyorum. ama ciddili soruyorum. diyelim ki eşinizden uzun bi süre ayrılmak zorunda kaldınız. (gerci uzun süre derken kişiden kişiye göre değişir ama biz buna 10 günden fazla diyelim) eşinizi özlemiyor musunuz? :oops::oops::oops:

diyelim ki özlüyorsunuz, nasıl "hasret gideriyorsunuz"? (hasret gidermeyi anlayın işte :oops:)

telefonda hiç bu konulara girmemeye çalışıyorum kocamla. biliyorum ki girsem çok fena olacak. ama diğer türlü başını yastığa tek başına koyduğunda insan çok kötü oluyor.

Çok anlamsız bir soru olduğunu düşünüyorum

Özlenmez mi hiç
Elbette özlersin
Gerçi biz o kadar uzun hiç ayrı kalmadık
Allah ayrılık vermesin
:KK60:
aminn :)
ben bazen memlekete gidiyorum. bana kalsa 10 günden fazla kalmam ama annem ısrarla: o kadar yolu 10 gün için mi geldin diyor. haliyle annemi de kıramıyorum. bazen 3 haftayı bulduğu da oluyor maalesef :(

censored.jpgmediaclass-base-media-preview.d2c518cc99acd7f6b176d3cced63a653791dedb3.jpg

aminn :)
ben bazen memlekete gidiyorum. bana kalsa 10 günden fazla kalmam ama annem ısrarla: o kadar yolu 10 gün için mi geldin diyor. haliyle annemi de kıramıyorum. bazen 3 haftayı bulduğu da oluyor maalesef :KK43:

Yeni mi evlisiniz?
Doğum vs olunca 40 gün ayrı kalınıyor
Mecburen
Tabii sizin durum farklı
Ama yılda bir gidiyorsan annene normal
Hasret zor yahu uzağa gelin gitmek

ya bilmiyorum açılması gereken konu burası mi yoksa cinsellik mi (ama malum cinsellik bölümüne açamıyorum :KK43: )

10 güncük mü seni bu kadar ozleten :D

Biz kaç ay geçti hasret gideremiyoruz :kızgın:
Ve daha önümüzde aylar var :( asil birileri bana birseyler soylesin :D

Konuyu takipteyim valla.

Yeni mi evlisiniz?
Doğum vs olunca 40 gün ayrı kalınıyor
Mecburen
Tabii sizin durum farklı
Ama yılda bir gidiyorsan annene normal
Hasret zor yahu uzağa gelin gitmek

valla gören de yeni evliyim zannedecek hakli olarak :)
yok 6 yıllık evliyim. lohusalikta hamilelikte falan insanın aklına öyle şeyler gelmiyor ki :(
bu biraz daha farklı. sılayla karışık :)

10 güncük mü seni bu kadar ozleten :KK70:

Biz kaç ay geçti hasret gideremiyoruz :kızgın:
Ve daha önümüzde aylar var :KK43: asil birileri bana birseyler soylesin :KK70:

Konuyu takipteyim valla.
Yavru dur daha bunun dogumu lohusaligi hatta normal dogurursan iliskiye girme korkusu var.. varda var yanii :)))

Back
X