kocayı özlemek...

valla gören de yeni evliyim zannedecek hakli olarak :)
yok 6 yıllık evliyim. lohusalikta hamilelikte falan insanın aklına öyle şeyler gelmiyor ki :KK43:
bu biraz daha farklı. sılayla karışık :)

Elbette öyle
Ya tatili kısa keseceksin
Ya eşin izinliyken gideceksiniz
Başka çare yok

valla gören de yeni evliyim zannedecek hakli olarak :)
yok 6 yıllık evliyim. lohusalikta hamilelikte falan insanın aklına öyle şeyler gelmiyor ki :KK43:
bu biraz daha farklı. sılayla karışık :)

Yoo valla. Hiçte öyle değil ya. Ben çok özlüyorum eşimi. Ama Dr kesinlikle SEX yasak dedi yüzümüze karşı.

Yada acaba Dr yasak dediği için mi boyle hissediyorum :D

Vallahi billahi kırk yıl görmesem dönüp bakmam yüzüne yeri geliyor aylarca dokunmuyoruz birbirimize zerre kadar aramıyorum

Böyle nasıl evlilik ?
Yüzüne bile bakmamak ?
Soğudunuz mu ?
İlla ki insan eşini özlemez mi ?
(Sadece cinsel anlamda değil)

Yavru dur daha bunun dogumu lohusaligi hatta normal dogurursan iliskiye girme korkusu var.. varda var yanii :)))
Deme ya deme deme deeeemeeeee :D

O dediğin normal doğumdan sonraki korku bende olacağını hiç sanmıyorum çünkü o olay biraz da psikolojik bence. Ama lohusalik konusunda korkularim var. Çünkü kilo alıyorum ve doğumdan sonra bedenime alışabilir miyim eski öz güvenim ne durumda olur bilmiyeeemmmm :D

Yoo valla. Hiçte öyle değil ya. Ben çok özlüyorum eşimi. Ama Dr kesinlikle SEX yasak dedi yüzümüze karşı.

Yada acaba Dr yasak dediği için mi boyle hissediyorum :KK70:

ahahah yasaklar her zaman cezbedicidir :)
yok anacım 7 ay boyunca kusma+bulantılarım vardı. resmen serumla hayata tutunuyordum :(

Böyle nasıl evlilik ?
Yüzüne bile bakmamak ?
Soğudunuz mu ?
Geçim
Böyle nasıl evlilik ?
Yüzüne bile bakmamak ?
Soğudunuz mu ?
Herkesin düzeni farklıdır siz 10 güne dayanamazken ben aylara dayaniyorum ve bundan hiç rahatsızlık duymuyorum

hayır, sadece cinsellik değil. duygusal + cinsellik (doğal olarak bence)
yoksa telefonda kocama onu çok özlediğimi falan (duygusal olarak) söylüyorum. ama daha ilerisine gidemiyorum.
Cinsel olarak da söyle.
De ki şimdi yanımda olsan kucağına otururdum... başla işte. Telefonda birbirinizin inlemelerini duyana kadar.

Yaratıcıliginiza kalmış. Ve erotizm yeteneginize

Ne tavsiyesi bekliyorsunuz hakikaten? Uzak kalinca bende ozluyorum ama en fazla kemaralari acik birakiyoruz konusuyoruz normal konulardan ve uykuya daliyoruz. Oyle telefonda, bilgisayarda abuk sabuk resim, video veya konusmalar yapmayiz biz. Sanal ortamda hicbirsey silinmiyor.
Sorun degilse yapin, sorunsa yapmayin. Bu kadarda duramiyorsaniz evinize gidin.

Deme ya deme deme deeeemeeeee :KK70:

O dediğin normal doğumdan sonraki korku bende olacağını hiç sanmıyorum çünkü o olay biraz da psikolojik bence. Ama lohusalik konusunda korkularim var. Çünkü kilo alıyorum ve doğumdan sonra bedenime alışabilir miyim eski öz güvenim ne durumda olur bilmiyeeemmmm :KK70:
Dedim artik cok gec :) hahaha

Evet biraz psikolojik azida fiziksel ama bence tabii.. 1-2 defadan sonra alisiosun..

Tek sorun kilo olsa zmnla gidio ztn ama catlaklar filan oluo onlar hemen gitmez hic gitmeyedebilir yani..

Bizler birazda acele ediyoruz eski formumuza cs kavusmak icin.. 9 ay gebelik 9 ayda gebelik hormonlarindan arinma.. tabii emzirne bitmisse..yoksa gebelik hormonu emzirmede devam ediyo

Bende oyleyim ozlerim cok sarilip uyumaya alistiktan sonra tek yatmak cok zor dogumdan sonra 2 hafta annemdeydim insan o donem daha ihtiyac duyuyor yaninda olmasina ama bakmayin boyle kisa ayriliklarda guzel iliskiyi guclendirir

ahahah yasaklar her zaman cezbedicidir :)
yok anacım 7 ay boyunca kusma+bulantılarım vardı. resmen serumla hayata tutunuyordum :KK43:

Senin süreç bol kusmuklu geçmiş :)

Bizimki tamamen Dr un yasaklaması. Öyle demeseydi iyiydi ya.

Eksik hissediyorum nedense. Tabi yanasamiyorum da. Adam tatlı tatlı sözler söylüyor ben kereste gibi suratına bakıyorum resmen. Hani nefsi ayaklanır da cani ister diye. Tabi mümkün değil o yüzden köşeye çekildim doğumu bekliyorum kedi gibi :)

Back
X