- 4 Mayıs 2017
- 1.274
- 4.232
- 63
- Konu Sahibi birguzruyasi
Bu gazla konu sahibni bilem sollarimIlk gun seysi degilki ama tecrubelisin bi kerem :) hem cocuk bilem dogurmussun kim tutar seni :)))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu gazla konu sahibni bilem sollarimIlk gun seysi degilki ama tecrubelisin bi kerem :) hem cocuk bilem dogurmussun kim tutar seni :)))
Bu gazla konu sahibni bilem sollarim![]()
Ole zaten cnm.. ama her konuda zor.. kizim olcani duydugunda oturup hungur hungur agladim: ( zorluk cekecek o da su pis dunyada diye..Bende eşin gibi düşünüyorum
1 de tecrübesiz ama 2.aklım almıyor
Kadın olmak güzel ama zor iş vesselam
Cunkum konu basligi kocayi ozlemek :))) hahahaNeden özellikle evliler yav bekarların canı yok mu ehehe. Ya da vazgeçtim şimdi fetva hattı tarafından "puuu rezil zinacı" damgası yerim falan.
Ole zaten cnm.. ama her konuda zor.. kizim olcani duydugunda oturup hungur hungur agladim: ( zorluk cekecek o da su pis dunyada diye..
Cnm ilkinde anne olmak istiosun o yuzden yapiosun ikinciyide o yuzden ama daha cok kardes olsun diye istiosun:)
Buyuk oglum benimle oyun oynamak istediginde diorum bazen git kardesinle oyna bosuna mi yaptik onu kendi kendime :))) halbuki yaptik filan dedigime bakma tedaviyle oldu cocuklarim.
Aninnnn dogumda ettigim dua Allahim tum isteyenleri anne etsin canim, senide insallahNe güzel canım
Anne olmak ne güzel
Rabbim sağlık versin
darısı bana
E dişinizi sıkın o zaman ne diyelimeşim çalışıyor dememe gerek yok herhalde
işte maalesef senede 2 veya 3 defa gitmek zorunda kalıyorum.
Ahahahah kızım yaaSana acilen sanal sex ve masturbasyon yazıyorum bacım![]()
Aaa est. Ne haddime:))
offff, bu ne be... beni sorguya çekiyorsun utanmadan.
Çevir çevir rahat rahat konular açarsın iyi olur yahesabı pro'ya cevireyim de rahat rahat konuşalım. olmuyor böyle :)