kocayı özlemek...

Bende eşin gibi düşünüyorum
1 de tecrübesiz ama 2.aklım almıyor
Kadın olmak güzel ama zor iş vesselam
Ole zaten cnm.. ama her konuda zor.. kizim olcani duydugunda oturup hungur hungur agladim: ( zorluk cekecek o da su pis dunyada diye..

Cnm ilkinde anne olmak istiosun o yuzden yapiosun ikinciyide o yuzden ama daha cok kardes olsun diye istiosun:)

Buyuk oglum benimle oyun oynamak istediginde diorum bazen git kardesinle oyna bosuna mi yaptik onu kendi kendime :))) halbuki yaptik filan dedigime bakma tedaviyle oldu cocuklarim.

Ole zaten cnm.. ama her konuda zor.. kizim olcani duydugunda oturup hungur hungur agladim: ( zorluk cekecek o da su pis dunyada diye..

Cnm ilkinde anne olmak istiosun o yuzden yapiosun ikinciyide o yuzden ama daha cok kardes olsun diye istiosun:)

Buyuk oglum benimle oyun oynamak istediginde diorum bazen git kardesinle oyna bosuna mi yaptik onu kendi kendime :))) halbuki yaptik filan dedigime bakma tedaviyle oldu cocuklarim.

Ne güzel canım
Anne olmak ne güzel
Rabbim sağlık versin
darısı bana

10 gunde abazalik durumu olmaz herhalde ;)

Benim esim askerdi. Senede 5, 6, 7 ay goreve gittigi oluyordu. Bazen haftada 1 tlf anca konusuyorduk.

Ama sizin ki gibi libidom 10 gunde şaha kalkmazdi. ;)

Biz simdiye kadar iki dera üc gün ayri kaldik, ay insan özlüyor özlemezmi. Ama kavusmasida cok güzel oluyor:KK15:

İşte bu konuya çok güldüm ya... o kadar ki ben gülerken konu taşındı :halay:

Özlemek güzeldir konu sahibi, daha çok heyecan katar :super:

Back
X