kocayı yönetmenin yolları

loove

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2012
320
2
48
Adana
arkadaşlar beni bilen bilir evlenelı bugun tam 1 ay oldu cekmediğim kalmadı sankı 10 15 daha uzun yıllardır evlıymısım gıbı hissediyorum yani bu işin bir kitabıda yok ki alıp okuyasın tek şey tecrübe ahh zamanında buradakı arkadaşlarım evlenme dedi ama işte umut belası bu forumda kilitli kaldım sizde olmasanız yapayanlızım kimse arkadaş akraba kımse yok kocamda sağolsun cektırmedıgını bırakmıyor dugun gunumden benı evlılıgımızın ılk gunu benı hayvan gıbı ayagıyla ıterek uyandırdı kalk kahvaltı hazırla dıye daha neler neler evde ıse hep ıs buyuruyor bana sunu yap bunu yap getır götür cop kovasına poset koy pasta borek yap bıde becerıksız oluyorum aılesını aramaya zorluyor annemı aradın mı abıı aradınmı dıye ama bızımkılerı takmıyor bıle aılelerımız uzakta bayramda bıle orada 5 gun bızde 3 gun kalacagız ılk o tarafa gıdılecek onu bıle bırak evde tv de bıle hakkım yok hep onun ıstdegı ac ya da haber acık olacak ben acsam hemen cevırır kızsam kavga cıkar dırdır edıyo olurum ben bıktım bir ayda PİŞMANIM ve ıçim köz gibi yanıyor içimde kin birikiyor hıc boyle hıssetmedım ama ıcımde ılk defa öç alma isteği oluştu yani hürrem gibi yavaş yavas kendime bağlayıp bırakıp gitmek istiyrum pişman olsun benim gibi üzülsün canı yansın istiyorum bu sadece filmler de mi olur? tecrübeli bayanlar açık söylüyorum o kadar sinirliyim ki bu adam köle gibi olsun ettiğini bulsun istiyorum ve bu kocası sakın her dediğini yapan hanımlara maşşal diyorum nasıl başarıyorlar bunu yok mu bunun bir yöntemi

canım öfkeyle kalkan zararla oturur. şuan sinirlisin ama aklına boyle seyler getirme kendi kendini kinle beslersin ve geri dönüşü olmayan hatalara gider sonu. Zamana ve Allah'a bırak... Elbet devran döner derim ben...

Gerçekten içim acıdı biliyormusun okurken çok üzüldüm. Neyazıkki böyle magandalar var kusura bakma kocana öyle diyorum ama yaptığı çok ayıp ve günah. İçinde azıcık vicdan allah korkusu olan insan böyle yapmaz saygı gösterir. Keşke insanların içini gösteren bi makina olsada evlenmeden önce görebilsek tanısak. Sabredeceksin canım Allah görüyo mazlumun ahı yerde kalmaz bunu bil sakın yanlış bişey yapayımda deme.

evliliğinizin ilk günü sizi kalk kahvaltı hazırla diye ayağıyla iterek mi uyandırdı ? Görücü usulü ile mi evlendiniz? Ne kadar süre nişanlı kaldınız? daha önceden bu tür davranışları var mıydı? merak ettim

canım eski konularını okudum..
adamla daha nişanlılık aşamasında aile danışmanına gitmişsiniz.
pek çok sorunun varmış ve kusura bakma da bu adam evlenmeden önce de öküzmüş.
sen de onun öküz olduğunu bile bile evlenmişsin.

ve evlenip ailesinden uzağa taşınanlara çok kızıyorum.
böyle bi adamı köle edemezsin.
hayatta mizaç denen bişey var.
bu adamınki de böyle.
evet malesef o filmlerde olur
ki bu adamı köle etmeye kalkıp seni takmıyorum triplerine falan girersen
sana zarar da verir bence o potansiyel var.
hayat çok zor senin için.

şidiye kadar aılem sağolsun elelrınden gelenı yaptılar el bebek gul bebek baktılar cevremdekılerde soyler sımarık değilimdir ama bunlar el ele vermıs aılesıyle yemın etmısler sankı aılecek burnumdan getırmeye kocamı doldurup ustume yolluyorlar soylemedıgım seylerı soyledı dıyorlar konusuyorum guzelce ama bıldıgınden gene sasmıyor aılem aılem dıye tutturuyor onların yanına yerlesmeyı dusunuyor bana soz vermıstı halbukı ben ne ıstersem o olcaktı ıstemıyorum dıyrum duymuyo bıle benı bende tek gıdersın ben gelmem dıyorum ama ıcım acıyor daha bızım cıcım aylarımız guya hıc oyle bısey yok evden cıkmıyorum haftalardır markete bıle yanı ayaklarım yurumeyı unuttu anca ıs yapıyorum hareket olsun dıye ınsan 1 ayda 5 kılo alır mı ben aldım ıste yap ye ıc yat cınsel hayatımızda ona baglı hafta sonu bır kere hafta ıcı beyefendı cok yorgunmus ıs varmıs evımde bıle kısa gıyınemıyorum perde ucacak gorunecekmıs Allah ım kafayı yıcem yardım et Allah a dua edıyorum cok mu mızmızlanıyorum dıyorum ama bunyem kaldırmıyor artık bedenımde tepkı verıyor dayak yemıs gıbı kalkıyorum ağrıyor heryanım ağlayarak uyanıyorum aılemede soyleyemıyorum onlarda geregınden fazla evhamlı hıc akıl veremezler dahada buyutecekler daha hasta olacaklar dıye korkuyorum

ıste umut belası sevdım dedım ılk cıktıgımdı ılkım olsun ıstedım denemeye değer dedım ama bu kabalıgı bu kadar değildi sımdı kendısı kral gıbı davranıyor aılemle bıle gorusturmuyor benle gıder donersın dıyo dedıgım gıbı zaten ıznı kısıtl ve cogunu kendı aılesıne ayırma ıstıyor ben çok acı çekiyorum duvara hızla toslamış gibiyim

Şirket mi yönetiyorsunuz? Evlilikten bahsediyoruz. O insan da sizin gibi anne baba cocuğu..... Zaten kocanıza yönetme(?) mantığıyla yaklaşırsanız o evlilikten hayır gelmez.

canım sen diyosun ki ben bu kalası nasıl pırlanta yaparım, yapamazsın, o kalastan en iyi ihtimalle bi masa iki sandalye çıkar, göre göre bile bile evlenmişsin, eşlerin birbirini yönetme yarışına girmesi hoş değil zaten, evlilik kafa kafaya verip hayata kafa tutmaktır bir yerde

çocuk falan düşünme bence dünyaya bir kere geliyor insan.senin sevdiğinle değil sana değer ve saygı verenle geçir ömrünü... gerisi yalan!!!!

bu adam evlendiğin gün canın yanmasına rağmen ilişkiye devam eden sonunda da kan gelmedi diye senden bekaret raporu isteyen hödük değil mi?

yok yontulacağını sanmıyorum hamurunda odunluk var belli ki.

Allah kolaylık versin sana.

Şirket mi yönetiyorsunuz? Evlilikten bahsediyoruz. O insan da sizin gibi anne baba cocuğu..... Zaten kocanıza yönetme(?) mantığıyla yaklaşırsanız o evlilikten hayır gelmez.

benım nıye ondan daha az haklarım var daha dogrusu nıye benım bırseye hakkım yok aslında halsızınız yonetmek deme tam dogru olmaz esıt sartlara kavusmak dıyelım

once buna ortam hazırlamaktan bahsedıyorum yanı kadını değerlı gormelı bana gecen ne dıyor nıye kadının sahıtlıgı 2 kısı olunca gecerlı nıye mırasta erkege 2 kadına 1 verılıyor erkek ustun ıste dıyor benı cıldırtıyor yanı dını kendıne yontuyor bu adama haddını bıldırmek ıstıyorum arkadaslar ve gıdılecekse oyle gıtmek...

Baştan hata yapmışsın arkadaşım. Biz kadınlar sevdik mi gözümüz hiç birşey görmüyor malesef. Olan olmuş artık yapacak birşey yok evlenmişsiniz.Ama işin zor açıkcası daha 1 ay olmuş evleneli.bu böyle yürümez.al karşına sakince konuş.olmadı dişini göster açık açık konuş herşeyi. başka ne desem bilemedim.neresinden tutsam elimde kalıyor bu konu.

En sinir olduğum ve kk da sıkça karşılaştığım konular bunlar..
Sevgiliyken yada nişanlıyken herşeyin ayan beyan ortada olduğu..
"bu adamdan sana koca olmaz" dendiğinde adamı yağlayıp ballamalar..
"evlendikten sonra değişeceğini düşünüyorum,onca yılımı verdim" ler..
Herşeyi en başından görüyorsun be arkadaşım..
Bak 10 yılını verdiğin adam 1 ayda ne hale getirmiş hayatını..
Değişmez..
Sana tek bi tavsiye verebilirim oda bu adamdan sakın ola çocuk mocuk yapma(çocuk yapıncada değişmiyorlar).

Son düzenleme:
Bu adamdan bir cacık olmaz. Değişmez, sen uğraştığınla kalırsın. Ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin. Acı ama gerçek...

senin bu kocan varya tam sopalık
bunu bi güzel ıslatacaksın sonra meşeyle döveceksin belki o zaman akıllanır
meslegin vardı sanırım işe gir çalış
evde kalma
eşinin üstüne düşme
ilgi gösterirsen iyice bi yerleri kalkar

Kusura bakmayın da okurken gözümde 'itilmiş' canlandı
Ben 'kakılmış' olamam diyosan yapacağın şey belli

O değişmez çünkü

Bir de "NİYE"lerle ömrünü çürütme. Bu adam böyle bir adam... "Niye"si yok....

O başka. Sen de insansın. Senin de hakların var ve o da seni değiştiremez, incitemez. Defolsun fitsin madem.

Sunu yazmayı unutmuşum; bu adamın kumaşı bu, bu adam öküz ve sen bir öküzden kuzu yapamazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…