kocayı yönetmenin yolları

Evet bide bu var evlenince degisir olmadi mi ,cocuk yapalim degisir!DEGISMEZ KIMSE BELLI BI YASTAN SONRA DEGISMEZ DEGISEMEZ!

okudugum 2 universite çevremde bu kadar sevilmeme rağmen bunlara oyuncak ettim kendimi aman avga çıkmasın aman kımse uzulmesin sonuc kendımı özgüvenimi yıktım ne yıkması yerle bir ettim sümsük gibi hissediyorum kendımı guzelım bılıyorum herkes nısanlıyken bıle bırak gel benım oğluma dıyen cok oldu nıye bu adama gıtlendım oyuncak oldum dıye kendımede sıtemım var aslında ama bu devran böyle gitmemeli biyerde kader evlendim bundan sonra ne yapmalıyım önüme bakmalıyım artık arkadaşlar kim çevirdi geçmişi cocuk yapmıyorum zaten cınsel ılıskımız yok denecek kadar az haftada yada ıkıhaftada bir ama bu adamı haddini bilecek artık YETER DİYORUM ve bu konuda sizden yardım istiyorum evlı arkadaşlar tecrubelı bılırsınız bunun haddını bıldırmemde taktkler verın bana

cnm ben bir şeyi merak ettim. dediğini yapmasan mesela anneni ben istediğimde ararım desen veya kumandayı alsan istediğini açsan kumandayı elinde tutsan yani itiraz etsen istemediğin şeylere şiddete kadar gidermi. sen tanırsın az çok. öyle bişey olmaz dersen biraz inat yapsan. surat assan. cinselliğe ara versen moralim bozuk motive olamıyorum falan desen işe yararmı ki :)

Keşke böyle bir formül olsa..
Bende eşimin istemediğim yönlerini değiştirirdim..
Ne desem, nasıl desem bilemedim ki..
Ailesinden olmayan ama ona nazı geçecek bir büyüğünüz yok mu ondan yardım isteseniz..
Konuşsa akıl verse eşinize..
Belki düzelir..
Umarım hayırlısı olur sizin için...

hiç işe yarayacağını sanmam. akıl almaz bu odunlar. arkadaşın tek yapacağı kaleyi içten fethetmek. sonra ne ana kalır ne inat. tabii adam aşıksa biraz şansı var diye düşünüyorum. birde merhamet yoksa o iş bitti. asla adam olmaz

şiddet bılmıyorum cok sınırlenınce bırkez basımı ıttı kolumu sıktı ama oyle bısey yaparsa da Allah korusun daha ne bekleyeyım gıderım o kadar da değil yanı cınsellıgımız yok zaten duskun bırıde değil umrunda olmaz surat yapsamda ılerı gıdınce kendısıde kusup oturuyor ya da genelde uyuyor kalkınca bısey olamıs gıbı davranıyor yanı aynı evın ıcınde nereye kadar kus kussen de bıldıgınden sasmıyor bu adama canım cıcım deyıp alttan vermek lazım onuda yapamıyorum ıste
onu da denedım ama sonuc bıze karısıyolar oldu evlenmeden once evlılık danısmanına gıttık 1 kere ıse yaradı ama oraya goturene kadar neler ettı bana sımdı tedavıye ıhtıyacı var ama hayatta gıtmez parada vermez o gıttıgımızde parasını akrabam odedı dedım kendı altınımı satmıstım sımdı oyle bır ımkanımda yok

hürremi falan bırak sen
gerçek dünyaya dön
kocan seni bu kadar eziyorsa sen izin verdiğin için eziyor

Para konusunda sıkıntı olursa 183 aile sağlık hattını ara bildiğim kadarıyla ücretsiz danışmanlık sağlıyorlar..
Derdini bir de onlara anlat belki bir kapı oradan açılabilir..
Yada yakınında aile sağlık merkezi varsa direk gidebilirsin de..
Olup olmadığını yine bu hattan öğrenebilirsin..
Umarım düzelir..

Eşlin karadenizli mi? Genelde bu 3 te 1 miras olayı karadenizliler de oluyor.

yaşadıklarınıza çok üzüldüm Allah kolaylık versin hele o uyandırma şekli beni benden aldı
10 yıl çıktık demişsiniz sevgili olduğunuz süre zarfında nasıl davrandı ki size hiç bir açığını yada böyle hal ve hareketlerini görmediniz mi?

Allah yardımcın olsun canım daha ılk gunden ayagıyla kaldıran adam düzelirmi bilmem hadı ılk once benım aılem demesını anlarım cunku erkekler genelde böyledirler.. Sen biraz daha sabret ama sessız kalma şikayetlerını tatlı bı dılle anlat baktın dınlemıyo mesaj at mektup yaz bısekılde ona anlat yine düzelmiyosa yapcak bişey yok canım gerısı sana kalmış ben sana bu adamı boşa diyemem boşamada diyemem ama düzelene kadar çocuk yapma

Şirket mi yönetiyorsunuz? Evlilikten bahsediyoruz. O insan da sizin gibi anne baba cocuğu..... Zaten kocanıza yönetme(?) mantığıyla yaklaşırsanız o evlilikten hayır gelmez.

Hay yaşa ELMAYRA...Yorumlarını çok beğeniyorum buda onlardan bir tanesi...Biz bu erkekleri neden kendi istediğimiz gibi yapmaya çalışıyoruz.Neen bizim isteklerimiz önemli de onun ki önemsiz...Tabi ki eşinin yaptıkları kötü şeyler.Ama bir süre sessiz olsan kendinle ilgilensen belki zamanla anlar ve düzelir...

Son düzenleme:
Eşlin karadenizli mi? Genelde bu 3 te 1 miras olayı karadenizliler de oluyor.

ben karadenizliyim babam beylik tabancasını bile bana bıraktı ilk evladı olduğum için ilerde herşeyi bana bırakacağını söyler hep, sen kardeşinin hakkını yemezsin ama o seninkini yer der şaka yollu, bu zihniyetle alakalı bence

Aslında bu yorumların üstüne daha fazla söylenecek bir şey yok ama yine de yazmak istedim. Hürrem taktiği nedir Allah aşkına,iyi ki çıkmış şu dizi... İlkinmiş,peh... Herkesin ilki olmuştur ama sen bile bile kendini ateşe atmışsın ve her yazında da sürekli 2 üniversite bitirdim deyip duruyorsun.Bitirmiş olabilirsin ama malesef bu ufkunu açmaya yetmemiş,adam senden bekaret raporu istiyor ya var mı daha ötesi ! Sen de hala bu adamı (!) düzeltmenin yolunu arıyorsun yok taktik yok bilmem ne...

Ah be genç arkadaşım, senin eşine hiçbir taktik işlemez, çok afedersin ama eşin eş sıfatı taşımıyor intikam alıp öyle ayrılmak istiyorum diyorsun ama gel sen bundan vazgeç, yıpranırsın.

Yaşça senden büyük, tecrübeli biri olarak sana tavsiyem yol yakınken ayrıl, evliliğin ilerledikçe pişmanlığın artacağa benziyor, çocuk düşünmüyorsun fakat kazayla kalırsan bu seferde bebek elini kolunu bağlayacak, ailen üzülmesin diye söylemiyorsun anladığım kadarıyle, herşeyi anlatmak zorunda değilsin kaba davrandığını, umduğun gibi biri olmadığını, yapamacağını söylersin, 2 üniversite bitirmişsin, girersin bir işe çalışırsın, ilk boşanan sen değilsin, sonda olmayacaksın malesef ama en azından gençliğine yazık etmezsin, yıllar sonra hala bu adamı çekip pişmanlıkların kat be kat artacağına, ayrılırsın kariyerine bakarsın, ailenle birlikte olursun.

bu kısmı atlamışım konu sahibi iki ünv.te mi bitirmiş şu anda şoktayım..diğer konuda bekaret raporu için çırpınan hatta çarşaf olayından falan bahseden konu sahibi mi bu? kocasının bütün bu olaylarına,aşağılanmalarına maruz kalıp hala hürrem taktiği arayan kişi yani?

gerçekten inanamıyorum..demek ki ünv.te falan değil önemli olan insanın bakış açısı kendine olan güveni önemliymiş.

once buna ortam hazırlamaktan bahsedıyorum yanı kadını değerlı gormelı bana gecen ne dıyor nıye kadının sahıtlıgı 2 kısı olunca gecerlı nıye mırasta erkege 2 kadına 1 verılıyor erkek ustun ıste dıyor benı cıldırtıyor yanı dını kendıne yontuyor bu adama haddını bıldırmek ıstıyorum arkadaslar ve gıdılecekse oyle gıtmek...[/QUOTE]

bu dinimizde olan bişey zaten . erkeğe 2 kadına 1 .yada erkeğin üstün olduğu yerler kadının erkeğe himayesi altına alması gibi ayetlerle açıklanıyorda.

dinimizin bize verdiği bu canı bu bendeni yani bu emaneti üzmemek yormamak gibi güzelliklerden de bahsediyor. sen şimdi evli olduğun sürece sadece üzüleceksin kocanı adam etmeye çalışacaksın boşuna yorulacaksın .Boşanmak ayıp yada günah değil. sonuçta üzülüp kahrolup hayatını mahvedene kadar yol yakınken ayrıl bence

bu ne ilk gunden tekmeyle durtmek falan. daha ilk ayda boyleyse. walla ben ilk aylara cicim ayı diyorum senin ki maşallah yani. bence sen kendıne baglamaya calısma kendın baglanırsın bence sal ıplerını cek gıt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…