kocayı yönetmenin yolları

Ya kusura bakmayın konunuzu tam okumadım ama konu ne olursa olsun başlıkta kocayı yönetmek dediğiniz an bittiniz bence...

Bir insan heleki evlilikte birini yönetmek ne demek ya....İdare etmek,ortak yol bulmak deseniz anlarımda yönetmek çok yanlış olmuş...

Bence karşınızdaki bunu anlamış oluyoki siz onu yönetmeden o sizi yönetiyor artık bu da ne kadar evlilik oluyorsa.....

Aynen öyle hocam,o konu sahibi.

Kocan seni yönetiyor sende karşılığında onu yönetmek için taktikler istiyorsun. Ama evlilik bu değil, kimse kimseyi yönetmez iktidar tek kişinin değildir. Hepsini geçtim senin kocanın yontulacak bir tarafı kalmamış ki, tornadan kalas çıkmış. Nişanlı iken sinyallerini vermiş, aile danışmanını bile dinlememiş. Ama sen ümit bağlayıp kendini heba etmişsin hala da etmektesin.

Şirket mi yönetiyorsunuz? Evlilikten bahsediyoruz. O insan da sizin gibi anne baba cocuğu..... Zaten kocanıza yönetme(?) mantığıyla yaklaşırsanız o evlilikten hayır gelmez.

Kusura bakmayında kocasıda onu yönetiyor böyle bir durumda nasıl karşılık vermesini bekliyorsunuz. Kadın evliliğini kurtarma çabasında değil ki intikam peşinde...Siz evlilikten bahsediyoruz demişsin ya, evlilik iki kişinin kağıda attığı iki imza demek değil evlilik saygı, sevgi, şevkat ve güvendir. Bu arkadaşımızın yaşadığı kölelikten ve psikolojik şiddetten ibarettir. Hem bu kadın yüreği acılar ve hayal kırıklıklarıyla derdini paylaşmış sırf polemik yaratmak için yazmayın onun acısına ortak olun...Konu sahibi arkadaşım sana sıkıntı veren kolun dahi olsa kes at...bu evlilikten zaten hayır olmayacağı baştan belliymiş. Allah yar ve yardımcın olsun. Son bir şans daha veririm diyorsan bolca ya vedud çek...Umudunu kocana değil Allaha yönelt...

nişanlıyken bunu yapan evlenince asla ağzını açtırmaz sana köle gibi olursun kesinlikle ayrıl..
okurken bile şok geçirdim nasıl dayandın diye..aklını kullan eğer evlenirsen çok pişman olur ve buraya çok ağlayarak yazarsın..

nişanlıyken konu açmışsın bi arkadaş da yukarıdaki yorumu yapmış bile bile lades seninki

değişmesini bekleme bence .. sonuçta baştan görmüşsün karekterini ne manyak olduğunu .. evlenmeseydin keşke .. ama hayat keşkelerle yürümüyor ... ayrılmayı düşünmüyorsan alışıcaksın .. çok değişeceğini sanmıyorum . senin onu yönetebilcek bir yapıda olduğunu düşünmüyorum . senden korkusu yok olsa bu şekilde davranamazdı ..

Teşekkür ederim tatlım

Ben de sunu söylemeye calısıyorum. BU iş şirket yönetmeye benzemez. Adam karısını yönetiyo kadın yönetim el değiştirsin istiyor. Olmaz ki... Ortak noktada buluşmak şart.....

Adam öküz, ona hem fikiriz. Benim kimseyle polemik yaratma çabam olamaz ama nedense üyeler benimle ikili diyaloga girmeye bayılıyor. Lütfen ithamlarınızı tüm yorumlarımı okuyarak yapın.

Saygılar.

sana tek bir şey diyebilirim erkekler kendine güvenen kadın istemezler ayakları üzerinde durabilen kadın istemezler karılarına aileleri destek versin istemezle tek bana muhtac olsun ki benim emrime uymak zorunda kalsın isterler demem o ki sen yap aynısını güçlü dur hatta şunu ima et sen bana böyle yaparsan giderim ve benim ailem arkamda de yada maddı imkanın varsa çalışıyorsan sana muhtac değilim de bak o zaman nasıl korku sarıyo kuzu gibi oluyorlar
Allah yardımcın olsun

demekki farklılığın varmış elmişim herkesle 2 diyaloğa girilmez

:18: Canım benim ya daha 1 aylık evlilik ve olanlara bak. Allah eşin olacak insana merhamet ve akıl versin. Tabiki sanada sabır. Eşinle nekadar süredir birliktesin yani evlilik 1 ay ama öncesi ne kadar tanışma süresi ? Öncelikle eşine istediklerini yaptırman için onu iyi tanıman ve zaman geçirmen gerekli ki onun zaaflarını ve zayıf noktasını bulabilesin. Sana karşı seni küçük düşürücü haraketler ve davranışlar sergilemesine asla izin verme şaka yolluda olsa buna asla müsade etme. Onun karşısında kendinden emin ve dik durmalısınki ona ihtiyacın olmadığını görmeli. Ona elinin altında olmadığını ona mecbur olmadığını sürekli hissetirmen lazım. Daha çok yeni evliliğiniz öç alma gibi düşünceleri kafandan çıkarmalısın. Merak etme zaman geçtikçe sen kendinden emin ve dik durdukça o yaptıklarından öyle bi pişman olucakki peşinde pervane olucak. Gün gelir bu devran tersine döner. Yeterki sen kendini ezdirme

konuyu okudum ve yorumumu yapmak istiyorum bir kadın br erkeği pişman ettirmek istiyosa bağlamak istiyosa ona aşık demektir. bu 1 buda sanada acı verir
2- bir gercek var oda evlisin flört dönemi gbi olmuyo canımm burada ahkam kesmek kolay boşan felan ama sen biliyomuusn adamı önceden de böleymiş agır siddette yok bu deveyi güdecen degistirmeye calısma degişmez ne yapayım dersen benim fikrim görme yaptıklarını relaks ol sevimli ol baglarsın ama taviz de verme sadece dır dırcı olma

Arkadaşım seni zorla mı evlendirdiler kocanla? Bu ne öfke hınç..Hürrem gibi mi...Yok artık.Keşke tanıyarak evlenseydin , hadi tanıyamadaın böyle intikam planı yapacağına konuş ailenle bitir madem.Yani eşinin yaptıkları hoş değil de sen de bi garip yazmışsın...

Konuşabiliyor mu bari ? Konuşarak düzeltebilirsiniz. Ya bu erkekleri anlamıyorum bir insan neden eşini ayağıyla iterek uyandırır bir sebebi olmalı yada kusura bakma ama deli bu adam

Love ben senin gibi kadinlara hic uzulmuyorum!
Neden mi?
Nisanliyken actigin konuda sana yapman gerekenler taa o zaman soylenmisti.

Hadi adami tam taniyamadan evlenirsin,
ya da evlenince gercek yuzunu gosterir falan anlarim da ,
sen bu adami 10 yildir taniyorsun .
Bile bile evlendin
simdi sikayet etmeye hakkin bile yok bence...
Cunku gordugun uzere sevgi karin doyurmuyor

Flort esnasinda da sana bir cok yanlis yapmistir .
Buna ragmen ayrilmayip evlendin
simdi hic birakamaz mantiginda bir esin var ...

Kimse kusura bakmasin her koyun kendi bacagindan asilir ...

benı benden alan yorum tarzı her konunun altına konuştun mu canım konuş eşinle düzelir

gerçekten mi? konuşunca düzeleceğine inanan hanımlar kendi eşleriyle karıştırıyorlar bence.

benı benden alan yorum tarzı her konunun altına konuştun mu canım konuş eşinle düzelir

gerçekten mi? konuşunca düzeleceğine inanan hanımlar kendi eşleriyle karıştırıyorlar bence.

Haa bir de agir siddet yok ya bosanmaya da gerek yok
Eh ne de olsa uyandirirken azicik ayagiyla itmis canim !

Hayvana bile boyle bir muamele yapilmazken adam esini hayvan yerine bile koymuyor

Fiziksel siddeti gectik ya psikolojik siddet?

Bazi yorumlar harbiden saka gibi...

Ama aha da suraya yaziyorum
boyle erkekler evlenecegi kadini iyi seciyor ...

Bile bile kendinizi Atese atmissiniz,size daha ne denirki huylu huyundan vazgecermi,10 yildir degismemis simdimi degisecek? Sihirli degneginiz varsa o ayri... Kizlik zari meselesinden sonra daha kötü olmus belli,yakinda sizi asagilamayada baslar bu,biton laf söyler... Oldudua degistirdiniz diyelimki adam melek oldu size körkütük sarhos oldu,siz birakip gitmezsinizki sizin lafta sadece....biraksaniz simdiye kadar yada simdi birakirdiniz,ki yeri, ama oldududa degisti diyelim busefer oh rahatim artik deyip zaten terk etmessiniz tadini cikartirsiniz.... Ama bunlar pembe hayaller,böyle biseyin olcana inanmiyorum... Size kolay gelsin....

Canım gece eşin uyduğunda sağına gec 3 defa besmele cek sonra soluna geç 3 besmele daha cek.bunu her gece yap. Rabbimin izniyle kalpleri ısındirir.
Bismillah her hayrin başıdir diye boşuna dememişler.

Bazı konu sahipleri sanırım bizden tam olarak şöyle bir şey bekliyor:

buncaa olay olmuş,eski konuların da malum ortada,sen hala kocamı nasıl kendime bağlarım onun derdindesin.sen hürrem olsan ne yazar adam adam değil ki..ne bekliyorsun ki bu evlilikten daha?madem 10 yıl yitirmişsin bi 10 yıl daha mı yitirmek istiyorsun?zararın neresinden dönersen kardır bilmem anlatabildim mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…