bu kısmı atlamışım konu sahibi iki ünv.te mi bitirmiş şu anda şoktayım..diğer konuda bekaret raporu için çırpınan hatta çarşaf olayından falan bahseden konu sahibi mi bu? kocasının bütün bu olaylarına,aşağılanmalarına maruz kalıp hala hürrem taktiği arayan kişi yani?
gerçekten inanamıyorum..demek ki ünv.te falan değil önemli olan insanın bakış açısı kendine olan güveni önemliymiş.
Şirket mi yönetiyorsunuz? Evlilikten bahsediyoruz. O insan da sizin gibi anne baba cocuğu..... Zaten kocanıza yönetme(?) mantığıyla yaklaşırsanız o evlilikten hayır gelmez.
Hay yaşa ELMAYRA...Yorumlarını çok beğeniyorum buda onlardan bir tanesi...Biz bu erkekleri neden kendi istediğimiz gibi yapmaya çalışıyoruz.Neen bizim isteklerimiz önemli de onun ki önemsiz...Tabi ki eşinin yaptıkları kötü şeyler.Ama bir süre sessiz olsan kendinle ilgilensen belki zamanla anlar ve düzelir...
Kusura bakmayında kocasıda onu yönetiyor böyle bir durumda nasıl karşılık vermesini bekliyorsunuz. Kadın evliliğini kurtarma çabasında değil ki intikam peşinde...Siz evlilikten bahsediyoruz demişsin ya, evlilik iki kişinin kağıda attığı iki imza demek değil evlilik saygı, sevgi, şevkat ve güvendir. Bu arkadaşımızın yaşadığı kölelikten ve psikolojik şiddetten ibarettir. Hem bu kadın yüreği acılar ve hayal kırıklıklarıyla derdini paylaşmış sırf polemik yaratmak için yazmayın onun acısına ortak olun...Konu sahibi arkadaşım sana sıkıntı veren kolun dahi olsa kes at...bu evlilikten zaten hayır olmayacağı baştan belliymiş. Allah yar ve yardımcın olsun. Son bir şans daha veririm diyorsan bolca ya vedud çek...Umudunu kocana değil Allaha yönelt...
ıste umut belası sevdım dedım ılk cıktıgımdı ılkım olsun ıstedım denemeye değer dedım ama bu kabalıgı bu kadar değildi sımdı kendısı kral gıbı davranıyor aılemle bıle gorusturmuyor benle gıder donersın dıyo dedıgım gıbı zaten ıznı kısıtl ve cogunu kendı aılesıne ayırma ıstıyor ben çok acı çekiyorum duvara hızla toslamış gibiyim
Teşekkür ederim tatlım
Ben de sunu söylemeye calısıyorum. BU iş şirket yönetmeye benzemez. Adam karısını yönetiyo kadın yönetim el değiştirsin istiyor. Olmaz ki... Ortak noktada buluşmak şart.....
Adam öküz, ona hem fikiriz. Benim kimseyle polemik yaratma çabam olamaz ama nedense üyeler benimle ikili diyaloga girmeye bayılıyor. Lütfen ithamlarınızı tüm yorumlarımı okuyarak yapın.
Saygılar.
arkadaşlar beni bilen bilir evlenelı bugun tam 1 ay oldu cekmediğim kalmadı sankı 10 15 daha uzun yıllardır evlıymısım gıbı hissediyorum yani bu işin bir kitabıda yok ki alıp okuyasın tek şey tecrübe ahh zamanında buradakı arkadaşlarım evlenme dedi ama işte umut belası bu forumda kilitli kaldım sizde olmasanız yapayanlızım kimse arkadaş akraba kımse yok kocamda sağolsun cektırmedıgını bırakmıyor dugun gunumden benı evlılıgımızın ılk gunu benı hayvan gıbı ayagıyla ıterek uyandırdı kalk kahvaltı hazırla dıye daha neler neler evde ıse hep ıs buyuruyor bana sunu yap bunu yap getır götür cop kovasına poset koy pasta borek yap bıde becerıksız oluyorum aılesını aramaya zorluyor annemı aradın mı abıı aradınmı dıye ama bızımkılerı takmıyor bıle aılelerımız uzakta bayramda bıle orada 5 gun bızde 3 gun kalacagız ılk o tarafa gıdılecek onu bıle bırak evde tv de bıle hakkım yok hep onun ıstdegı ac ya da haber acık olacak ben acsam hemen cevırır kızsam kavga cıkar dırdır edıyo olurum ben bıktım bir ayda PİŞMANIM ve ıçim köz gibi yanıyor içimde kin birikiyor hıc boyle hıssetmedım ama ıcımde ılk defa öç alma isteği oluştu yani hürrem gibi yavaş yavas kendime bağlayıp bırakıp gitmek istiyrum pişman olsun benim gibi üzülsün canı yansın istiyorum bu sadece filmler de mi olur? tecrübeli bayanlar açık söylüyorum o kadar sinirliyim ki bu adam köle gibi olsun ettiğini bulsun istiyorum ve bu kocası sakın her dediğini yapan hanımlara maşşal diyorum nasıl başarıyorlar bunu yok mu bunun bir yöntemi
Arkadaşım seni zorla mı evlendirdiler kocanla? Bu ne öfke hınç..Hürrem gibi mi...Yok artık.Keşke tanıyarak evlenseydin , hadi tanıyamadaın böyle intikam planı yapacağına konuş ailenle bitir madem.Yani eşinin yaptıkları hoş değil de sen de bi garip yazmışsın...arkadaşlar beni bilen bilir evlenelı bugun tam 1 ay oldu cekmediğim kalmadı sankı 10 15 daha uzun yıllardır evlıymısım gıbı hissediyorum yani bu işin bir kitabıda yok ki alıp okuyasın tek şey tecrübe ahh zamanında buradakı arkadaşlarım evlenme dedi ama işte umut belası bu forumda kilitli kaldım sizde olmasanız yapayanlızım kimse arkadaş akraba kımse yok kocamda sağolsun cektırmedıgını bırakmıyor dugun gunumden benı evlılıgımızın ılk gunu benı hayvan gıbı ayagıyla ıterek uyandırdı kalk kahvaltı hazırla dıye daha neler neler evde ıse hep ıs buyuruyor bana sunu yap bunu yap getır götür cop kovasına poset koy pasta borek yap bıde becerıksız oluyorum aılesını aramaya zorluyor annemı aradın mı abıı aradınmı dıye ama bızımkılerı takmıyor bıle aılelerımız uzakta bayramda bıle orada 5 gun bızde 3 gun kalacagız ılk o tarafa gıdılecek onu bıle bırak evde tv de bıle hakkım yok hep onun ıstdegı ac ya da haber acık olacak ben acsam hemen cevırır kızsam kavga cıkar dırdır edıyo olurum ben bıktım bir ayda PİŞMANIM ve ıçim köz gibi yanıyor içimde kin birikiyor hıc boyle hıssetmedım ama ıcımde ılk defa öç alma isteği oluştu yani hürrem gibi yavaş yavas kendime bağlayıp bırakıp gitmek istiyrum pişman olsun benim gibi üzülsün canı yansın istiyorum bu sadece filmler de mi olur? tecrübeli bayanlar açık söylüyorum o kadar sinirliyim ki bu adam köle gibi olsun ettiğini bulsun istiyorum ve bu kocası sakın her dediğini yapan hanımlara maşşal diyorum nasıl başarıyorlar bunu yok mu bunun bir yöntemi
benı benden alan yorum tarzı her konunun altına konuştun mu canım konuş eşinle düzelir
gerçekten mi? konuşunca düzeleceğine inanan hanımlar kendi eşleriyle karıştırıyorlar bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?