- 14 Nisan 2012
- 1.028
- 278
- 73
benım nıye ondan daha az haklarım var daha dogrusu nıye benım bırseye hakkım yok aslında halsızınız yonetmek deme tam dogru olmaz esıt sartlara kavusmak dıyelım
once buna ortam hazırlamaktan bahsedıyorum yanı kadını değerlı gormelı bana gecen ne dıyor nıye kadının sahıtlıgı 2 kısı olunca gecerlı nıye mırasta erkege 2 kadına 1 verılıyor erkek ustun ıste dıyor benı cıldırtıyor yanı dını kendıne yontuyor bu adama haddını bıldırmek ıstıyorum arkadaslar ve gıdılecekse oyle gıtmek...
nişanlıyken bunu yapan evlenince asla ağzını açtırmaz sana köle gibi olursun kesinlikle ayrıl..
okurken bile şok geçirdim nasıl dayandın diye..aklını kullan eğer evlenirsen çok pişman olur ve buraya çok ağlayarak yazarsın..
değil canımEşlin karadenizli mi? Genelde bu 3 te 1 miras olayı karadenizliler de oluyor.
malesef canım çıkarken daha kıbardı hatta bir kere bıraktım it gibi oldu kapılarımda ağladı ölmüşüm gibi yaslara çıktı olayların bu kadar kötü olacağını tahmin edemedimyaşadıklarınıza çok üzüldüm Allah kolaylık versin hele o uyandırma şekli beni benden aldı
10 yıl çıktık demişsiniz sevgili olduğunuz süre zarfında nasıl davrandı ki size hiç bir açığını yada böyle hal ve hareketlerini görmediniz mi?
oğlakeşinin burcunu öğrenebilir miyim?
taviz verme.sensin önemli olan.senin hayatın.kimsenin sana saygısızca davranmasına izin verme.güçlü olduğunu ona muhtaç olmadığını hissettri.
malesef canım çıkarken daha kıbardı hatta bir kere bıraktım it gibi oldu kapılarımda ağladı ölmüşüm gibi yaslara çıktı olayların bu kadar kötü olacağını tahmin edemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?