kocayı yönetmenin yolları

Neroli çok hoşsun ya Hürrem olsan ne fayda haa senin ki ne MUTTEŞEM ne SÜLÜMAN?

Konu sahibi senin boşanmaktan daha dogrusu kaçmaktan başka çaren yok ...

ama sen intikam alıcan-10 yıl adam edemedigini adam edicen-kendine kul köle edicen-bağlıycan- sonra tekmeyi basıcan???

Yaş kaç Allah aşkına? Beyaz dizi kahramanları gibisin...Canının derdine düşsen yada gururunun...

Olmaz olduramazsın...adam herşeyi yapmış gitmemişsin...

şimdi tek secenegin kararlıca gitmek ve dönmemek...Hala ailem hassastır olayı büyütür diyorsun...

****DURUMUNUN BÜYÜTÜLMESİ LAZIM.

Hasta olmalarını elbette bizde istemeyiz ama bu adamın elinde sana ne olacak hiç gerçekten düşünüyor musun?

yok ya çok biliyor o.babanın mirasından kadına 1 veriliyor erkeğe 2 evet.ama neden.çünkü kadın gittiği yerde de hak sahibidir de ondan.yani eşittir.şahitlik konusuna gelince kadınlar duygusaldır ve duygularıyla hareket edebilirler diye öyle buyrulmuştur..Yüce Rabbim erkek daha üstündür demedi.ben kadınları size emanet ettim onlar size benim emanetimdir dedi.bilmiyor konuşmasın bari

10 yaşında bir oğlum var, onda bile çoğu zaman istediğim davranış değişikliğini gerçekleştiremiyorum.

Koskoca adamı bu saatten sonra eğitemezsin de yönetemezsin de boşuna hayal kurma; yok onu kendime bağlarım da yok sonra yüzüstü bırakırım; hayal bunlar.

Yukarıdaki yorum senin konun için daha önceden yazılmış. 3 ayda....

Allah yardımcın olsun. ne desek boş...

Kocayı yönetmek diye bir şey var mı bilmiyorum?
Zaten evlilikte de böyle bir şey olamaz.
Ben hayatımı,evliliğimi olduğu gibi spontan içimden geldiği gibi yaşıyorum
Eşime de şunu yapayım,böyle yapsın böyle düşünsün demiyorum.

Kendin demişsin hata yaptım,dinlemedim sizleri diye..
Keşke yapmasaydın.

gecmişe yapılacak birsey var mı bu kadar kotu eleştırmek nıye ???? hayatta kımse hata yapmadı mı acaba kader diye birsey var kac kere kactım bu adamdan ayrıldım ama olmadı iş bu zamana kadar geldı cundana ne kadar ayıp yok hak ettın her koyun kendı bacağından asılır ise niyetin arkadaşım niye yorum yapıyosun madem sadece kendinsin yardım için yazıyosun yerin dibine sokuyorsun
bazı arkadaşlar böyle yorumlar yaparak yüğrekerini soğutuyolar galiba ben size yaralıyım diyorum kimsem yok diyorum sadece belki güzel sözler duymaya teselli olmaya ihtiyacım var maşallah çoğunuz almış yere çalmış neyse aslında suç gene bende bu kadar güçsüz olduğum için yorumlarınıza gerçekten değer veriyorum lütfen yardım etmek isteyenler yazssın elmayra ve şakşakcıları mesela yazmasın kimse sizin nekadar bildiğinizi göstermeniz için konu açmıyor . universite okumama şaşıranlara da söyleyim ilim sonsuzdur asla bitmez ben bu konuda kabul ediyorum çok cahil kalmışım kendimi bu konuda geliştirememişim çok normal insan herşeye yetişemez ayrıca bu hürrem olaylarına inanmam çevremizde yok mu böyle kadınlar biz bunlara hükümet gibi kadın demeyiz mi yani imkansız değil benim bugüne kadar susmam ise kimsenin kalbi kırılmasın kimse üzülmesin aman kavga çıkmasın huzursuzluk olmasın sabredeyim sevap olsun işler döner diyeydi ama artık yaralandım çarpa çarpa şimdi. Kimin yarasına bassan kaplan olur artık ben bu hale geldim lütfen gerçekten yardımcı olmak isteyenler yazssın kalbindeki iyilik olup yardımcı olmaya çalışanlara teşekkür ederim
Eşlin karadenizli mi? Genelde bu 3 te 1 miras olayı karadenizliler de oluyor.
değil canım

malesef canım çıkarken daha kıbardı hatta bir kere bıraktım it gibi oldu kapılarımda ağladı ölmüşüm gibi yaslara çıktı olayların bu kadar kötü olacağını tahmin edemedim

eşinin burcunu öğrenebilir miyim?
oğlak

Son düzenleme:
taviz verme.sensin önemli olan.senin hayatın.kimsenin sana saygısızca davranmasına izin verme.güçlü olduğunu ona muhtaç olmadığını hissettri.

kendine hanım değil de köle almış sanki paşa

tek diyeceğim istediğin gibi davran sanki onun istediklerini yapınca çokmu mutlu ediyo seni göğemi çıkarttıyo

istediğini yapma yapmak istemiyosan tek niye sen huzursuz olasın, huzursuzluğu da paylaşın,

hem alışmasın , ne demek aileni aramıyor ama kendi ailesi aranıp sorulacak

saksıda mı büyüdün sen , seninkileri arama gereği duymuyorsa sende duymazsın olur biter

EŞİNİN KARAKTERİ GERÇEKTEN ZOR.
aLLAH KOLAYLIK VERSİN
BU ADAMLA YAŞAYACAKSAN BAZI ŞEYLERİ SORUN ETMEMEYİ ÖĞRENECEKSİN. pardon büyük harf için.
mesela o eve gelince istediği kanalı izlesin. sen kendine başka uğraş bul.

benim de bayramlarda tatillerde durumum şu
önce onun ailesi sonra benim ailem ama bunu sorun etmiyorum.
eşitlik eşitlik diye çırpınırsan sadece sen kaybedersin
adam zaten kafasının dikine gidiyormuş.

eşin pasta börek seviyor bak ne güzel. sen de yap.
bence bu sorun değil. belki böyle böyle adamın kalbine ulaşırsın.
kibar değil anlıyorum ama değişedebilir sen sabırlı olursan.

Sana ayrıl denilirse uyamayacağın aşikar.
Madem öyle annesigile fazla muhattap olma, olduğunda düzgün konuş-yardımcı olmaya çalış çünkü adam onların sözüne uyuyormuş ilk onlarla aranı düzeltmeye çalış.
Evde fazla konuşma, yemeğini-pastasını vs yap- kumandasını ver otursun. Hoş tutmaya çalış ama dırdır kesinlikle yapma.
Bir süreç böyle geçsin ortam sakinleşsin. Çünkü eşin zaten kadına saygısı olan bir insan değil anlattığın kadarıyla belki bari minneti olur vicdana gelir.
Allah yardımcın olsun.

malesef canım çıkarken daha kıbardı hatta bir kere bıraktım it gibi oldu kapılarımda ağladı ölmüşüm gibi yaslara çıktı olayların bu kadar kötü olacağını tahmin edemedim

neden evlendikten sonra değişti bi sebep???
severek evlendiniz.. siz beklentiniz başkaydı.. acaba eşiniz ne düşündü.. sizle fikir paylaşımında bulundu mu?
anlam veremiyorum bu kadar seven bir insan bu kadar acımasız nasıl olur severken canım cicim evlendikten sonra ne oldu acaba 10 yıldır birliktesiniz sizin her huyunuzu biliyor..ondan mıdır
durumunuza çok üzüldüm bu kadar uzun birliktelikten sonra....

bu üçte bir olayı İslam'da var ama hikmeti var. eşitlik adalet demek değildir, İslam'da bu şekilde adalet sağlanıyor mehir ve evi geçindirme yükümlülüğü açısından. eşin ne yazık ki İslam'ı doğru anlayamamış. Burcunu da özellkle sordum bu tarz birilerini tanıyorum.

Allah yardımcın olsn hani kurtulabilecek bir imkanın varsa çok eziyet oluyorsa hayatını bir şekilde kurtar, çocuk da yapma..

bütün konularını okudum.
bu adam zaten sana hiç iyi davranmamış ki!
hep sonunda onun istediği olmuş.
senin istediklerin hep görmezden gelinmiş.

bekaret konusuna da yazmıştım sana bu adamdan hayır gelmeyeceğini.
düzelsin isterim ama çok zor.
adamın karakteri bu.

Bence esinizin bu tavirlarinda ilk gece yasadiklarinizin etkisi buyuk...keske bu konuda onu rahatlatmaktan ziyade,sizden suphelenip size ne kadar haksizlik ettigini yuzune vurmak icin doktora gitseydiniz....

evlendikten birkac ay sonra olsa anlarim ama hemen ertesi gunu bu kadar degismesi bana bunu dusundurdu...Allah yardimciniz olsun...

Sana olumsuz yazanlarla --önceden konunu bilip laf söyleyenleri bir kefeye koyma lütfen...

Satırları gözünü ve kalp kapılarını açarak oku...

Ben yazdıklarımı eşinin sana olan tavırları ve senin tüm bunlara karşı istedgini çözüme odaklanan yazanlardanım...

Seni ilk sabahında ayagıyla itikleyerek kaldıran bir adama haddini bildiripde napıcaksın dedik sadece...

Öyle bir eş ki seni sindirmek -aşağılamak için kullandıgı örneklere bak. iki kadına bir erkek şahitliği vs vs...

Hangi hoca yazmış hangisi çevirmiş...Gelsin anlatsın külahıma.Biz Atatürk ün Cumhuriyetinde eşit şartlarda yaşıyoruz çok şükür.Burası Arabistan değil...

Kimse sana ohhh olsun deme hakkına sahip degil.SANIRIM KIZILAN ŞEY SANA ÖNCEDEN SÖYLENDİGİ HALDE ÖNLEM ALMADIGIN --ŞİMDİDE BEN BURADAN NASIL KURTULURUMDAN ÇOK BU ADAMLA DEVAM EDEYİM AMA BURNUNU NASIL SÜRTERİM MANTIĞIYLA SORU SORDUGUN İÇİNDİR.

Aslan kesilmek demişsin ya...Eşine kesil...Burada yazana çizen çoğu zaman sert ifade eden,bazen haddini aşan kişilere ne yapsan HAYATIN DEĞİŞMEYECEK.Enerjini ,aklını,fikrini,ruhunu boşuna yorma...

Üniversite okumuş,10 yıl boyunca SEVGİN İÇİN MÜCADELE ETMİŞ,ama bir arpa boyu değişiklik yaşamamış-yaşatamamışsın...

Satırlarımın özü şudur ki...HAYATINA SADECE SEN SAHİP ÇIKABİLİRSİN.NE EŞİN ,NE AİLESİ KENDİSİ OLMAKTAN VAZ GEÇMEYECEK...HAYATTA DEĞİŞTİREBİLECEGİN -GELİŞTİREBİLECEGİN TEK İNSAN ''SENSİN''
O YÜZDEN RUHUNA ,BEDENİNE,GENÇLİĞİNE SAHİP ÇIKMALISIN! AİLENE ANLAT DURUMU...AÇ DAVANI...AYIR HAYATINI...ANCAK BU ŞEKİLDE TAZELENİR VE YAŞAMAYA BAŞLARSIN.

O adamla hayat geçmez...10 yıl sana yeterince şey anlatmalıymış...

Dilerim doğru şekilde çıkarsın buradan.ama had bildirerek çıkmak HAYAL...,

Allah yardımcın olsun

bu adamın annesi nasıl ezik bir kadın ki böyle kadına zerre değer vermeyen bir evlat yetiştirmiş

bu adamın babası nasıl bir zihniyete sahip ki kim bilir anneye nasıl davranmışta oğluna böyle örnek olmuş

bunlar bildiğin yobaz insanlar sen bununla niye evlendin...

bir anda bu adam sana narin mi davranacak güllerle mi uyandıracak

bir de fetva veriyor resmen içinden çıkılmaz

sende ezileceksin başka çaren yok ancak bu adamla böyle geçinilir seni ayağıyla dürtmesine fırsat vermeden kahvaltısını hazırlayacaksın ağzını açmayacaksın fikrinin sorulmamasına ses etmeyeceksin

bak sana gerçekçi tavsiyeler bunlar olur bir başka türlü bu adamı değiştiremezsin

eğitimi sen kolay mı sandın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…