Bizimki de öyle ya tv ya telefon ... ben ne hayallerle evlenmiştim... yatagimizda sohbet ederiz uyumadan diyordum ama nerdeeValla ben de öyle... Muhabbetimiz olur ama o da tvye düşkündür. Bilmiyrum ya sanırım çoğu kişilerin problemı bu :/
Aynende dediğin gibi oluyor canım.. adamla kavga bile edilmiyor.. zor â gelince hoop git uyu.. ama benim dayanamadigim nokta ne biliyor musun ? Madem böyle olacaktın o zaman neden sevgiliyken evliliği muhteşem bisey gibi gösteriyon dimi.. O romantik adamdan eser yokevliliğimin ilk yılları bu yüzden çok üzülürdüm. uyuyan bir koca ama hep uyuyan bir koca. çok kavgalar ettim niye evlendik ki o zaman sen kendi evinde uyurdun zaten diye... inan bana herkes bunu yaşıyor. sonra ne oluyor biliyor musun yavaş yavaş evin odalarında dağınık ilişkiler başlıyor. ben mutfakta o salonda. o yatak odasında ben oturma odasında falan diye gidiyor anlayacağın. konuşcak birşey bulmak zorlaşıyor falan sohbet sıfır çünkü. sen onun gibi olmaya başlayınca başlarda bu durum onu kızdırıyor ve ilgi şölenine dönüyor etrafın. sonrası nemi oluyor sen ona benziyorsun,o alışmaya başlıyor ve kalınan yerden yaşamaya devam ediyorsunuz...
Evlilik filmlerdeki gibi olmuyor iste. Yoruluyordur yemek yiyincede insana agirlik cokuyor. Yeni evlisiniz beklentileriniz var haliyle sohbet etsin ilgilensin istiyorsunuz. Baska ugraslar bulun kendinize kitap okuyun yuruyus yapin motivasyonunuz artar.Dört duvarın arasında ondan başka hiç kimsem yok.. ikimizde aileden çok uzaktayız .. yeni evliyiz ve çocuk yok.. arkadaş desen bir tane bile yok.. eşim î çok seviyorum . Onla vakit geçirmek oturup sohbet etmek istiyorum ama olmuyorben evliliği hiç böyle hayal etmemistim arkadaş gibi oturur sohbet ederiz diye düşünmüştüm ama eşim işten gelip yemek yiyip uyuyor.. peki ben ?? Ben ne yapım ?? Yapicak hiçbirşey yok çok sıkıldım cook.
Yorumundan anladığım kadarıyla ya çocuğun var yada çalışıyorsun :)boş zamanı buldun da sıkılıyorsun demek :)
aynen inan aynı şeyi söyledim biz sevgiliyken daha çok zmana geçiriyorduk evlendik ve sen artık yoksun diyorum. biz sevgiliyen bunun hiç uykusu gelmiyordu şimdi ise saat 8 dedin mi uyuyakalır.Aynende dediğin gibi oluyor canım.. adamla kavga bile edilmiyor.. zor â gelince hoop git uyu.. ama benim dayanamadigim nokta ne biliyor musun ? Madem böyle olacaktın o zaman neden sevgiliyken evliliği muhteşem bisey gibi gösteriyon dimi.. O romantik adamdan eser yok
benim ki de tv de çocuklar için uyku vakti yazdı mı oo geç olmuş der gideraynen inan aynı şeyi söyledim biz sevgiliyken daha çok zmana geçiriyorduk evlendik ve sen artık yoksun diyorum. biz sevgiliyen bunun hiç uykusu gelmiyordu şimdi ise saat 8 dedin mi uyuyakalır.
İlgi alanlarınızla ilgili kendinize bir hobi bulun veya işe girin. Demişsiniz ya onun bir mesleği var arkadaşları var benim neyim var diye. Kendinize bir hayat kurun siz de. Mesleğim yok diyorsanız meslek edinme kurslarına gidin. Üniversite sınavına çalışıp üniversiteye bile gidebilirsiniz. Madem çalışmak zorunda değilsiniz ki bu gerçekten büyük bir lüks. Herkesin yapmak isteyip zaman bulamadığı her şeyi yapabilirsiniz. Ben konservatuvara gitmeyi çok istemiştim ailem göndermedi mesela. Şu an sizin durumunuzda olsaydım bu hayalimi gerçekleştirmeye çalışırdım. Mesleğinizi elde ettikten sonra da kendinizi yıpratmadan part time çalışabilirsiniz ilgili alanlarda. Hem üç beş katkınız olur ev geçimine hem de sıkılmazsınız.
Bunları yaparken sosyalleşeceğiniz için arkadaşlıklar da yanında gelir.
çok güldüm ya iyiymiş bu. :)benim ki de tv de çocuklar için uyku vakti yazdı mı oo geç olmuş der gider
adam uyuklarken ben napim ki ?? Film acarsın uyur müzik acarsın uyur .. valla belki tuhaf gelecek silahını kıskanıyorum ya.. benden daha çok yanında.. mesleğini kıskanıyorum.. bilmiyorum.. bu aralar eşimin önem verdiği tek şey mesleği.. uyur mesela biri beni kaçırsa ruhu duymaz levent kalk görev var desen sıçrar yataktan .. off offfBiz de güzel zaman geçirirdik evde.. Ne kadar monotonda olsa yan yana olurduk hep. Dizi, film izlerdik pff. Ama kavgalarda ortalık savaş alanına dönerdi sonuç boşama :)
Yani sen şen şakrak ol. Şımar eşine, dibinden ayrılma o da sana ayak uydurur. Bi dizi bulun onu izleyin ya da filmler falan. Bizde genelde powerturk çalardı arkaplanda boş vakitlerde. Pc telefon takılırdık ama dipdibe, altın kural bu :)
Evde de yapabileceğiniz hobiler bulun dikiş vs olabilir. Veya resim. Yeni başlayanlar için çizim tekniklerini anlatan kitaplar var ilgileniyorsanız bir tane alıp günde 1 uygulama şeklinde çalışabilirsiniz. Veya dil öğrenebilirsiniz aynı şekilde. Kocanız geldiğinde meşgul görünürseniz onun da size karşı merakı uyanacak ve sizinle iletişim kurmaya çalışacaktır diye düşünüyorum. Ve gün içinde farklı şeyler yapın. Akşam konuşacak konunuz olur.Şu an özel güvenlik kursuna gidiyorum... aynen dediginiz gibi yaptım.
adam uyuklarken ben napim ki ?? Film acarsın uyur müzik acarsın uyur .. valla belki tuhaf gelecek silahını kıskanıyorum ya.. benden daha çok yanında.. mesleğini kıskanıyorum.. bilmiyorum.. bu aralar eşimin önem verdiği tek şey mesleği.. uyur mesela biri beni kaçırsa ruhu duymaz levent kalk görev var desen sıçrar yataktan .. off offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?