Aynende dediğin gibi oluyor canım.. adamla kavga bile edilmiyor.. zor â gelince hoop git uyu.. ama benim dayanamadigim nokta ne biliyor musun ? Madem böyle olacaktın o zaman neden sevgiliyken evliliği muhteşem bisey gibi gösteriyon dimi.. O romantik adamdan eser yok
madem çoçuk yok sen niye çalışmıyorsun illa maddiyat için değil kendin için çalışDört duvarın arasında ondan başka hiç kimsem yok.. ikimizde aileden çok uzaktayız .. yeni evliyiz ve çocuk yok.. arkadaş desen bir tane bile yok.. eşim î çok seviyorum . Onla vakit geçirmek oturup sohbet etmek istiyorum ama olmuyorben evliliği hiç böyle hayal etmemistim arkadaş gibi oturur sohbet ederiz diye düşünmüştüm ama eşim işten gelip yemek yiyip uyuyor.. peki ben ?? Ben ne yapım ?? Yapicak hiçbirşey yok çok sıkıldım cook.
öyle demeyin ama konu sahibi sıkılmış olabilir. yani ne kadar zamandır evliler bilmiyorum ama bişeyi paylaşmayınca da zor. yani bu bayanın da ilgiye ihtiyacı var.evliliğimin ilk yılları bu yüzden çok üzülürdüm. uyuyan bir koca ama hep uyuyan bir koca. çok kavgalar ettim niye evlendik ki o zaman sen kendi evinde uyurdun zaten diye... inan bana herkes bunu yaşıyor. sonra ne oluyor biliyor musun yavaş yavaş evin odalarında dağınık ilişkiler başlıyor. ben mutfakta o salonda. o yatak odasında ben oturma odasında falan diye gidiyor anlayacağın. konuşcak birşey bulmak zorlaşıyor falan sohbet sıfır çünkü. sen onun gibi olmaya başlayınca başlarda bu durum onu kızdırıyor ve ilgi şölenine dönüyor etrafın. sonrası nemi oluyor sen ona benziyorsun,o alışmaya başlıyor ve kalınan yerden yaşamaya devam ediyorsunuz...
canım her zaman eşinle vakit geçiremezsin , kendine bi hobi edin. veya konuun ortak bi aktivite yapın. ama eşinle de konuş , sen de ilgi beklemekte haklısın. sonuçta aynı hayatı paylaşıyorsunuz bi yerde.Dört duvarın arasında ondan başka hiç kimsem yok.. ikimizde aileden çok uzaktayız .. yeni evliyiz ve çocuk yok.. arkadaş desen bir tane bile yok.. eşim î çok seviyorum . Onla vakit geçirmek oturup sohbet etmek istiyorum ama olmuyorben evliliği hiç böyle hayal etmemistim arkadaş gibi oturur sohbet ederiz diye düşünmüştüm ama eşim işten gelip yemek yiyip uyuyor.. peki ben ?? Ben ne yapım ?? Yapicak hiçbirşey yok çok sıkıldım cook.
yeni evlenenlerin hayalleri...bu bir klasik..Dört duvarın arasında ondan başka hiç kimsem yok.. ikimizde aileden çok uzaktayız .. yeni evliyiz ve çocuk yok.. arkadaş desen bir tane bile yok.. eşim î çok seviyorum . Onla vakit geçirmek oturup sohbet etmek istiyorum ama olmuyorben evliliği hiç böyle hayal etmemistim arkadaş gibi oturur sohbet ederiz diye düşünmüştüm ama eşim işten gelip yemek yiyip uyuyor.. peki ben ?? Ben ne yapım ?? Yapicak hiçbirşey yok çok sıkıldım cook.
esin cıkmu yogun calısıyor gecmi geliyor . kendine bir ugras bul. bende bi zamanlar öyleydim sonra baktım kanevice işine giristim neden daha önce yapmadım dedimDört duvarın arasında ondan başka hiç kimsem yok.. ikimizde aileden çok uzaktayız .. yeni evliyiz ve çocuk yok.. arkadaş desen bir tane bile yok.. eşim î çok seviyorum . Onla vakit geçirmek oturup sohbet etmek istiyorum ama olmuyorben evliliği hiç böyle hayal etmemistim arkadaş gibi oturur sohbet ederiz diye düşünmüştüm ama eşim işten gelip yemek yiyip uyuyor.. peki ben ?? Ben ne yapım ?? Yapicak hiçbirşey yok çok sıkıldım cook.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?