Kocayla az vakit :(

Peki

Ada'm eve geldi siz ne yaptınız

Onun ilgisini çekecek muhabbet açtınız mı

Ne bileyim gündemden gidişattan vs konuştunuz mu

Ben burada yazarım genelde yeni evlilere tavsiye babında bir film beğenin hatta akşam televizyonda olan bile olabilir

Hakkı'nda okuyun sonra eşinize anlatın ayyy ne zamandır izlemek istiyordum diye övün şöyleymiş böyleymiş bilgili olun o film Hakkı'nda

Sonra işte Ada'm ne severse sana şunu hazırlayacağım sen başka bir şey ister misin vs vs altını doldurun

sevgili iken vakit olur evlenince olmaz. senin kendine ait hayatın olsa senin de halin vaktin olmaz. kendine kocandan başka hayat kurmazsan böyle boş boş mutsuzluklar yaşarsın. çalış, üret bir şey yap. kadınsın güçlü ol kendine hayat kur.

İlk 1 yıl eve internet almadık ve tlflarmiz da çok akıllı değildi 4 sene önce :) ailelerden uzakta beraberdik. Kısa süre sonra kendime çevre edindim ama yine de eşimle ortak bir dolu şey yapıyorduk. Pasta bile beraber yapıyorduk. Gezip tozu egleniyorduk. Sonra internet alınınca da evde beraberken bilgisayar film için aciliyordu sadece yani bunlar bizim kararimizdi .yoksa tlf bilgisayar derken ayrı dünyalarimiz olurdu sonra bebeğimiz dogunca hayat onun etrafında dönmeye başladi şimdilerde vakit buldukça uyuyoruz çünkü o işte çok yoruluyor ben çocuğun peşinde kosmaktan yoruluyorum :)bence konuşun ve gelir gelmez uyumasin yada izin günlerinde beraber bişeyler yapmaya odaklanın. Kitap okuyun onun hakkında konuşun film izleyin onun hakkında yorum yapın vs vs sizde kendiniz avm ye gidin kahve içmeye cikin hep esinizden beklemeyin en azından o uyudugunda dersiniz ki bugün bende gezdim kafam dagildi

madem çoçuk yok sen niye çalışmıyorsun illa maddiyat için değil kendin için çalış

keşke ben de sıkılmaya vakit bulabilsem

Biz konusuyoruz da ne oluyor bazen ikimizin de cok cenesi duser ancak bir yerden sonra illaki beni elestirmeye gider en iyisi seessizlik ohh miss.

öyle demeyin ama konu sahibi sıkılmış olabilir. yani ne kadar zamandır evliler bilmiyorum ama bişeyi paylaşmayınca da zor. yani bu bayanın da ilgiye ihtiyacı var.

canım her zaman eşinle vakit geçiremezsin , kendine bi hobi edin. veya konuun ortak bi aktivite yapın. ama eşinle de konuş , sen de ilgi beklemekte haklısın. sonuçta aynı hayatı paylaşıyorsunuz bi yerde.

Ne kadar kursa da gitsen, dünyanın işini de yapsan insan kocasıyla akşam veya en azından yatmadan önce sohbet etmek istemez mi? Bunun işle, boş vakitle ne gibi bir alakası var?
Ben de eve gelince telefon, bilgisayar olayına sinir olurdum; geçen 2 senede bu konuda çok kavga ettik. Baktım değişen bir şey yok, boşverdim, ilgi beklemiyorum. Ne kadar yoğun da olsam o kalitesiz geçirilen zamana üzülüyorum hala.

yeni evlenenlerin hayalleri...bu bir klasik..
hobi edin, kurslara git. kedi kopek sahiplenin. ayrıca esine de bu isteğini soyle lafı uzatmadan dolandırmadan net bır sekilde aksam eve geldıgınde lutfen bana da vakit ayır. seninle konuşmak birseyleri paylaşmak istiorum de.
he .. dıcek ki ne konuşalım ?
gazete kitap dergi gundem vs... kurs cıcek böcek herhangi bir ugras edinirseniz paylaşacak birseylerde bulursunuz.
ayrıca lutfen korunun.bebek olsun benim peşimi bıraksın der bazı adamlar. cozum bebek degildir.

esin cıkmu yogun calısıyor gecmi geliyor . kendine bir ugras bul. bende bi zamanlar öyleydim sonra baktım kanevice işine giristim neden daha önce yapmadım dedim

Sende işe girip çalış canım zaman o kadar çabuk geçiyor ki anlamıyorsun hem çevrede ediniyorsun. Bende 7 aylık evliyim ve ikimizde gurbetteyiz ilk 2-3 ay sürekli depresyondaydım gündüz o kadar çok sıkılıyordum ki akşam eşim geldiğinde zaman geçirsekte yetmiyordu. Ama şimdi 3-5 arkadaşım oldu hatta bazı akşamlar onlara gidiyorum onlar bana geliyor ve gündüzde sıkılmadığım için daha güzel zaman geçirebiliyoruz yetiyor çünkü daha huzurluyum.

Çok enteresan.
Tamam iş bulsun hobi bulsun da eşe duyulan ihtiyaç ne olacak?

Herkes evlenirken bu kadar beklentisiz mi evleniyor gerçekten, evde bir adam dolaşsın yeter mi diyorsunuz?

Böyle konuları okuyunca daha da bir emin oluyorum. Evlenince kocamın istediği şehire ailemi arkadaşlarımı çevremi bırakıp yerleşemem. Yoo dostum yoo

Evliliği hiçbirimiz yalnız vakit geçirmek,eşle Zaman geçiremiyorsak bundan keyif almayı öğrenerek geçirmek için ve ya kendimize bir eş bulalım o uyursa uyusun Hergün,aman o arkadaşlarıyla gezerse gezsin demek için evlenmiyoruz..
Diyen de zaten çok sevdiğinden evlenmemiştir bu şekilde.O yüzden hak veriyorum.Bazı günler beraber gezerek veya vakit geçirerek o ilgiyi görünce senin de eşini uyuduğu için sıkmayacagını tahmin ediyorum.Eşin de madem böyle davranıyor ilgisini belli etmeli ki bu kadar takmayasın.Yeni evlisiniz bir de ilerleyen Zaman'larda ortak şeyler bularak adapte olursunuz bence çok kafana takma.İlk bir yıl böyle olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…