canım..su annesıne ugreması benıde cıleden cıkarır.alısmalı dıyoruz ama alısılmıyor ıste..daha bu sabah konustum bende esımle...onuda sabah yolcu ederım.hemen ıstıkamet once annesının evı..sabah konustum.eger ben hergun annemı gormeye gıtmıyorsam bu evın kuralı boyleyse sende oyle ol dedım.bı deyıne en sınır oldugum sey dun aksam annesı hemen elıne bı tabak yemek tutusturmus.ay bundan nefret edıyorum.en sınır oldugum sey bu..ogluna yetecek kadar bıraz..seslerı duyuorum asagıdan zaten...oglum dolma yaptım vereyım de ye..ya ben yemegımızı ayarlamısım hazırlamısım...ne karısıyorsun..bende aldım kocamı..aynen soyle dedım.bırdaha asagıdan yemek toplyıp gelırsen gunah demem dokerım..bu son du haberın olsun...hıc sesını cıkarmadı.haklı oldugumun bılıncınde.belkı bunda ne var kı dıye dusunen olabılır..ama eger sabah esım hadı gel beraber ınelım dese yada annesı dese gel sende kızım dıye..hayatta bana kızım demz ayrı konu..yada aksam verdıgı yemege gelınce desekı...sızde yıyın vereyım..yokk..ooglum..oglum...tavrını koy canım..esıne karsı...sadece esınle ılgılı her durum...kaynanan eltınle falan degıl...esının anlaması onemlı.sonra arkası gelır zaten.
yemin ederim aynı olaylar. sanki ben yemek yapamıyormuşum gibi. hele bir de eşim hasta falan olsun eyvah.yemekler ilaçlar taşınıyor yukarı. evet alışmam lazım bir kere en baştan kabul etmişim ama insanın tuhafına gidiyor. biz de insan evladıyız. biz de hasta oluyoruz. ama benim telefonda annemle konuşmam ona iyi gelmiyor.o evde olmadığı zamanlar arıcakmış annem. bu nasıl bi düşünce ya? ve evler böyle altlı üstlü olunca kocalara bir değişim olmuyor. onlar hala aynı evde. ihtiyaçlar düzen hep aynı.
ya insanlar neden evliliği zorlaştırmak için elinden geleni yapıyor..valla bizde evliyiz,hatta bir sürü elti ve kayınvalide dibimizde ama inanın ufak 1-2 şey dışında 2 yıldır bir sorunumuz yok
canım böyle söylüyorsun ama kimse evliliğini zorlaştırmak istemez. herkes severek evleniyor.eşimin ailesini de seviyorum. saygı da duyuyorum. ama karakterler huylar çok farklı olabiliyor. herkesin yaşadığı farklı olabiliyor. ben de istemiyorum onun ailesiyle ilgili problemleri tartışmayı. fakat bir kere ağır bir kavga yaşandı mı onun arkası geliyor. insanın içinde unutulmuyo bazı sözler,düşünceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?