biz eşimle deli gibi sevdik evlendik. sanki kaçırıyorlardı bizi öyle acele ettik evlenmek için. onu çok seviyorum hala,bir oğlumuz var. her şey güzel görünürde. 1buçuk yıl oldu evleneli. ama çok fazla tartışıyoruz. kayınvalidem altta ,eltim üstümde oturuyor. eve girerken annesine uğraması bile bana batıyor resmen. hemen bi tartışma yaşıyoruz. lohusalığımda ailem geldi diye kayınvalidemlerle sorun yaşadık. ailem darıldı gitti. altüst oldum. o da bi tartışma hatta şiddetli bi kavga oldu bizde. ne oldu sonuç? lohusalık depresyonu bende ağır ağır yaşandı. oğlum 5. aya girdi. ben hala çok sinirli biriyim. eşimin yanlış yaptığı ya da istemeden yaptığı bir şeye bile hemen sinirleniyorum. kendimden nefret ettim. hani resmen dırdırcı evhanımlarına döndüm. bi de uzaktan bakardım, evinde karı koca kavga edenlere aslaaaa aslaaa bu kadar şiddetle kavga etmem. ne bu nefret mi ediyorlar birbirlerinden derdim. ama resmen onları yaşıyorum. zaten yapmam dediğim herşeyi yapar oldum. çok sıkıntıdayım.. hergün kavga,arkasından küslük, özürler barış.. ertesi gün aynı senaryo. hata bende.. kendimi tutamıyorum...