Kocime küstüm :(

temmuzRuzgari

Sevin cunku sevmek en guzel
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2016
656
216
18
27
Arkadaslar iftardan sonra esimle yuruyus yapiyoduk sonra kuzeni aradi gel oturalim ddiye bende gitme dedim bugun agrim yok benmle ilgilen desim ama gitti bende bayaagi bi tavir yaptim kustum.yorumlarnizi hekliyorum.niye birakip gidiyo da beni dimi ama?bugun agrim yok dogurmama da az kaldi gitme desim gitti

Neden kimse yazmiyooooooooo

Ben de olsam küserdim.
Hiç hoşlanmam öyle erkek erkeğe takılmalardan.

hassas bir dönemde seni bırakıp gitmesi çok dogru değil ,

daha önceleri böyle gitmelerine izin vermeniz zor zamanlarda da gitmesine de engel olamıyorsunuz
başından beri yok demeniz gereken bir durum bence

hassas bir dönemde seni bırakıp gitmesi çok dogru değil ,

daha önceleri böyle gitmelerine izin vermeniz zor zamanlarda da gitmesine de engel olamıyorsunuz
başından beri yok demeniz gereken bir durum bence
Yaa sık gitmiuo ama bu halimde gitmesini istemedim ama gitti.

Sana ihtiyacım vardı belki de gittinde noldu yine bana geldin de don arkani yat konuşma bakalım veya tripli konuş anlasın

Ozaman SIKILIYO EVDE DEMEKKI beraber çıkalım de kuzenimi gezdirecegine beni gezdir de aama benim babamda öyle vazgeçmiyor hemde ablası ikide bir cahirir hep gider annem bizler hep kizariz sanki dahada bahlanir gorumce iste iyyt sende takma amaaan salla gitsin sende gez çıkıyorum de annene git arkadaşına git olmadi kuaföre git dertles

Valla bende ne anne ne kuafor ne arkadas var hicbiri yok maalesef: (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…