Kime saç baş dalıyorsunuz?Hayır arkadaşlarok ön yargılısınız ya iki kardeş çalışıyo dükkan kapısında numara yazıyo siz nerde yaşıyorsunuz bütün terzilerin camında yazar numara yani eşime ben şahidim asla bişeyşni yakalamadım adam yaka silkiyo sabahın 6 sında karanlıkta servise gidiyo ev aldı borcunu ödemek için dükkana koşuyo kışın 8 de gelir ama yazınok geç işi çok habersiz gittiğimde önünde kocaman gelinlik içinde kalmış dikiyo eşime güveniyorum ama bazen içimde sıkıntı oluyo oda iki yakam bir araya gelmesin yapıyosam diyo sürekli yeni bebeğimiz oldu sadece kızlaea karşı tutumum dengesiz kayınbabam da oluyp bazen saç baş dalıyorum
Çok dalga haline geldi bu konu bende sizden destek bekliyorum sizin kocanıza sevgilinize yan bakan olsa sii görünce dahada yaklaşsa heralde buyur tatlım senin olsun mu diyeceksinizAllahtan kocişiniz jinekolog falan değilmiş yoksa vay halinizegüveneceksin başka çaren yok aç kalırsınız sonra..
İyi de bende diyorum ki madem kocanıza güveniyorsunuz adam ekmek derdinde diyorsunuz rahat bırakın işini yapsın.Size ne mi bacım afedersin de benim kocam dikerken başında duracak yanına gidecek o biraz yer
e arıyolar mesaj atıyolar diyosun demek ki yiyoSize ne mi bacım afedersin de benim kocam dikerken başında duracak yanına gidecek o biraz yer
Valla bende sizi sıkma canını diyeceksiniz bekliyorum evet canım eşim ekmeğini kazanan adam ama kızlar yobaz bunu anlamıyosunuzKime saç baş dalıyorsunuz?
Neden eşinize ilgi var da kaynınıza yok?
Madem öyle gece gidin yanında durun şu canı başka şeyler çeken kızlar gelir belki
Bütün suç kızlarda zaten eşiniz über masum
Bende karşımda yemiyo diyorume arıyolar mesaj atıyolar diyosun demek ki yiyo
Öyle zaten eskisi kavgamız yok da ben paranoyak olmuşumİyi de bende diyorum ki madem kocanıza güveniyorsunuz adam ekmek derdinde diyorsunuz rahat bırakın işini yapsın.
Ne dicem bro mu dicembide kocişim demiş doktorlar bile o kadar mesai kalmıyo herhalde senin kocanda ağız veriyo demek ki o kadar numaralar mesajlar aramalar nie veriyo
Yobaz nedir tanımlar mısınız?Valla bende sizi sıkma canını diyeceksiniz bekliyorum evet canım eşim ekmeğini kazanan adam ama kızlar yobaz bunu anlamıyosunuz
Çok dalga haline geldi bu konu bende sizden destek bekliyorum sizin kocanıza sevgilinize yan bakan olsa sii görünce dahada yaklaşsa heralde buyur tatlım senin olsun mu diyeceksiniz
Evet bu cevap iyi geldi anneme de söyledim kendisi annemlede konuştu küçük olduğun için çok atarlısın diyolarSen kocana güveniyorsan sorun yok. Bir güvensizlik var ki içinde ne yapacağım diyorsun. Adamın mesleği ne yapsın o işi bıraksın gitsin inşaatta çalışsın içiniz rahat edecekse. Gerçekten fazla evham yapıyorsunuz. Relax biraz
KANKA deNe dicem bro mu dicem
sana o kadar yazdığım kelimeden ne diycem bro mu diycem mi anladınNe dicem bro mu dicem
Peki kızlar yeter bence başka şekilde anlıyosunuzYobaz nedir tanımlar mısınız?
İyi de olay normal değil gerçekleri veya ihtimalleri söylüyoruz.
Zaten durum normal olsa abartıyorsun derdik.
Kocanız peluş ayı falan mı kociş diyorsunuz. Ayrıca o kaka kızlar yemezler kocişinizi hatta kocişlerin bu tip yamyamliklara meraki daha fazla oluyor. Bu arada bence bir falcilik medyumluk olayina el atin. İnsanların içini bu kadar iyi okudugunuza gore iyi para kazanirsiniz. Hem kocisinizi de calistirmaz evinin erkeği yaparsiniz.eşim terzi ve işi gereği bayanlarla samimi ölçü hadi mecbur ama dükkana çok kötü kızlar yani yılışık hani canı başka şeyler isteyen kişiler eşimle konuşmak için gidiyolar ve eşim yazın gece saat üç dört beş bile buluyo gelmesi işi yoğun gece demeden giden o pis kızlar bazen msj atıyo arıyo ama eşim yeminşer ediyo ve çoğu kez yanında kızlarla kavga ettim hiç kızmadı ama ben görmediğim zaman noluyo bilmiyorum kaç kere kavga ettik ağladı sinirinden güven artık diye napıcam
Aaa evet olabilir bence de senin falınada bakarım evine bohça açmayada gelirim davam var dencerem var kasım paşalıyım avam var derim ne dersin yani kocişim peluş ayılara deniyosa esnaflar dul bayanlara göre bi dükkan açmış demekki senin bu yersiz benzetmen sayesinde insanlar kociş alır kendine boy boy hadi goy goyKocanız peluş ayı falan mı kociş diyorsunuz. Ayrıca o kaka kızlar yemezler kocişinizi hatta kocişlerin bu tip yamyamliklara meraki daha fazla oluyor. Bu arada bence bir falcilik medyumluk olayina el atin. İnsanların içini bu kadar iyi okudugunuza gore iyi para kazanirsiniz. Hem kocisinizi de calistirmaz evinin erkeği yaparsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?