Kocişim

Kime saç baş dalıyorsunuz?
Neden eşinize ilgi var da kaynınıza yok?
Madem öyle gece gidin yanında durun şu canı başka şeyler çeken kızlar gelir belki
Bütün suç kızlarda zaten eşiniz über masum

Allahtan kocişiniz jinekolog falan değilmiş yoksa vay halinize güveneceksin başka çaren yok aç kalırsınız sonra..
Çok dalga haline geldi bu konu bende sizden destek bekliyorum sizin kocanıza sevgilinize yan bakan olsa sii görünce dahada yaklaşsa heralde buyur tatlım senin olsun mu diyeceksiniz

Valla bende sizi sıkma canını diyeceksiniz bekliyorum evet canım eşim ekmeğini kazanan adam ama kızlar yobaz bunu anlamıyosunuz

Valla bende sizi sıkma canını diyeceksiniz bekliyorum evet canım eşim ekmeğini kazanan adam ama kızlar yobaz bunu anlamıyosunuz
Yobaz nedir tanımlar mısınız?
İyi de olay normal değil gerçekleri veya ihtimalleri söylüyoruz.
Zaten durum normal olsa abartıyorsun derdik.

Çok dalga haline geldi bu konu bende sizden destek bekliyorum sizin kocanıza sevgilinize yan bakan olsa sii görünce dahada yaklaşsa heralde buyur tatlım senin olsun mu diyeceksiniz

Sen kocana güveniyorsan sorun yok. Bir güvensizlik var ki içinde ne yapacağım diyorsun. Adamın mesleği ne yapsın o işi bıraksın gitsin inşaatta çalışsın içiniz rahat edecekse. Gerçekten fazla evham yapıyorsunuz. Relax biraz

Evet bu cevap iyi geldi anneme de söyledim kendisi annemlede konuştu küçük olduğun için çok atarlısın diyolar

Valla ben senin yazdıklarına göz kaydırmıştım senden öğrenicek değilim kime ne diyeceğimi

Kocanız peluş ayı falan mı kociş diyorsunuz. Ayrıca o kaka kızlar yemezler kocişinizi hatta kocişlerin bu tip yamyamliklara meraki daha fazla oluyor. Bu arada bence bir falcilik medyumluk olayina el atin. İnsanların içini bu kadar iyi okudugunuza gore iyi para kazanirsiniz. Hem kocisinizi de calistirmaz evinin erkeği yaparsiniz.

Aaa evet olabilir bence de senin falınada bakarım evine bohça açmayada gelirim davam var dencerem var kasım paşalıyım avam var derim ne dersin yani kocişim peluş ayılara deniyosa esnaflar dul bayanlara göre bi dükkan açmış demekki senin bu yersiz benzetmen sayesinde insanlar kociş alır kendine boy boy hadi goy goy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…