Bunu yazanlar sanırsam hiç aşık olmadıHastalık boyutunda kıskançlık var galiba. Sorun bu. Millet ne yapsın senin kocişini ya, işini gördürmenin derdine düşmüşler. Abiyesiyle, gelinliğiyle uğraşan kız senin kocana mı bakacak allasen. Git tedavi ol bence.
Sen aşkı çok yanlış anlamışsın.Bunu yazanlar sanırsam hiç aşık olmadı
Bu nece?Aaa evet olabilir bence de senin falınada bakarım evine bohça açmayada gelirim davam var dencerem var kasım paşalıyım avam var derim ne dersin yani kocişim peluş ayılara deniyosa esnaflar dul bayanlara göre bi dükkan açmış demekki senin bu yersiz benzetmen sayesinde insanlar kociş alır kendine boy boy hadi goy goy
Yogun bir yerdemi calisiyor ozaman olabilir gece mesaisi ama surekliyse bilemem gunah almadan once ya kamera yerlestir yada habersiz git bugun burda kalcam de telefonunu ver de bakameşim terzi ve işi gereği bayanlarla samimi ölçü hadi mecbur ama dükkana çok kötü kızlar yani yılışık hani canı başka şeyler isteyen kişiler eşimle konuşmak için gidiyolar ve eşim yazın gece saat üç dört beş bile buluyo gelmesi işi yoğun gece demeden giden o pis kızlar bazen msj atıyo arıyo ama eşim yeminşer ediyo ve çoğu kez yanında kızlarla kavga ettim hiç kızmadı ama ben görmediğim zaman noluyo bilmiyorum kaç kere kavga ettik ağladı sinirinden güven artık diye napıcam
Evet çok yoğun bunu anlatamadım arkadaşlara eşimin herşeyi ortada tlfn fln biiey yok ama kızlara tahammül edemiyorum oda kovuyor ama anlamıyolsrYogun bir yerdemi calisiyor ozaman olabilir gece mesaisi ama surekliyse bilemem gunah almadan once ya kamera yerlestir yada habersiz git bugun burda kalcam de telefonunu ver de bakam
Sen guvendigini hissettir ona bir erkege esinin guvensizligini hissederse kendi elinle itersin yapmadim ama yaparim der guven esineHastalık boyutuysa boyut benim arkadaşlar saçma ön yargı yapmayın sadece danışmak istedim eşimden yana sıkıntım yok kızlara karşı çok hırçınım eşimde kızıyo kavga etmeme o yüzden şeytan vesvese veriyo sürekli
Evet çok yoğun bunu anlatamadım arkadaşlara eşimin herşeyi ortada tlfn fln biiey yok ama kızlara tahammül edemiyorum oda kovuyor ama anlamıyolsr
Pampa da olurKANKA de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?