Kocişim

Bunu yazanlar sanırsam hiç aşık olmadı

Bu nece?

Yogun bir yerdemi calisiyor ozaman olabilir gece mesaisi ama surekliyse bilemem gunah almadan once ya kamera yerlestir yada habersiz git bugun burda kalcam de telefonunu ver de bakam

Hastalık boyutuysa boyut benim arkadaşlar saçma ön yargı yapmayın sadece danışmak istedim eşimden yana sıkıntım yok kızlara karşı çok hırçınım eşimde kızıyo kavga etmeme o yüzden şeytan vesvese veriyo sürekli
Yogun bir yerdemi calisiyor ozaman olabilir gece mesaisi ama surekliyse bilemem gunah almadan once ya kamera yerlestir yada habersiz git bugun burda kalcam de telefonunu ver de bakam
Evet çok yoğun bunu anlatamadım arkadaşlara eşimin herşeyi ortada tlfn fln biiey yok ama kızlara tahammül edemiyorum oda kovuyor ama anlamıyolsr

Sen guvendigini hissettir ona bir erkege esinin guvensizligini hissederse kendi elinle itersin yapmadim ama yaparim der guven esine

Burdan birilerine gıcığımı var insanların gelip birilerini banlatma peşindeler sanki.değişik saçma konular yapılan yorumları beğenmeyip atarlı seviyesiz cevaplar vs..

Bu kızların da işi gücü yok ya polis peşinde koşuyor ya terzi. Sizin gözünüzde kocanız Harika diye başkası da öyle görüyor sanıyorsanız, ben söyleyeyim görmüyorlar.

Kaşınan olursa kocişiniz gerekli cevabı verir, isterler vermez olur biter.

Tam olarak ne yapıyo bu kızlar da kavga ediyorsunuz ben onu anlamadım. Öyle bi anlatıyosunuz ki gözümün önünde dikiş makinesinin başında bir adam yanında iki tane seksi kadın böyle adama masaj yapıyorlar gibi bir görüntü geldi

Gece 5 e kadar calisiyorsa siz koseyi döndunüz :) iyi is gelio demekki

Yaa valla cidden,iç bayıcı olmak için, üye olurken üstüne kaç para veriyor sunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…