Kenefir gözlü haset kadınlar çekemiyonuz milletin kocişini. Sizin de olsa ya kocişiniz!Adamceğiz teee gece yarılarına kadar ekmek parası içiñ çalışıyo, gelen geçen kızlar kocişe asılıyo ama siz varsa yoksa gırgır şamata.yazık ya!
Bazı kadınlar ve hayal dünyalarıKocişiniz artık nasıl nadir ve dayanılmaz bir varlıksa, çeşit çeşit kızlar o istemediği halde taa dükkana kadar gelip üstüne atlıyorlarmış. Bir uzmana danışın derim.
eşim terzi ve işi gereği bayanlarla samimi ölçü hadi mecbur ama dükkana çok kötü kızlar yani yılışık hani canı başka şeyler isteyen kişiler eşimle konuşmak için gidiyolar ve eşim yazın gece saat üç dört beş bile buluyo gelmesi işi yoğun gece demeden giden o pis kızlar bazen msj atıyo arıyo ama eşim yeminşer ediyo ve çoğu kez yanında kızlarla kavga ettim hiç kızmadı ama ben görmediğim zaman noluyo bilmiyorum kaç kere kavga ettik ağladı sinirinden güven artık diye napıcam
Allah allah şu yaşıma geldim hicbir elbisem gecenin saat 3'ünde bitsin diye terzilere koşacak kadar acil olmadı.eşim terzi ve işi gereği bayanlarla samimi ölçü hadi mecbur ama dükkana çok kötü kızlar yani yılışık hani canı başka şeyler isteyen kişiler eşimle konuşmak için gidiyolar ve eşim yazın gece saat üç dört beş bile buluyo gelmesi işi yoğun gece demeden giden o pis kızlar bazen msj atıyo arıyo ama eşim yeminşer ediyo ve çoğu kez yanında kızlarla kavga ettim hiç kızmadı ama ben görmediğim zaman noluyo bilmiyorum kaç kere kavga ettik ağladı sinirinden güven artık diye napıcam
Dimi?Allah allah şu yaşıma geldim hicbir elbisem gecenin saat 3'ünde bitsin diye terzilere koşacak kadar acil olmadı.
Eşiniz nöbetçi terzi'mi?Nöbetçi eczane gibi..
Kocişim
Konuya tek inanmayan ben miyim acaba ?
canım esin yakısıklımı. yoksa herterziye yapmazlar.eşim terzi ve işi gereği bayanlarla samimi ölçü hadi mecbur ama dükkana çok kötü kızlar yani yılışık hani canı başka şeyler isteyen kişiler eşimle konuşmak için gidiyolar ve eşim yazın gece saat üç dört beş bile buluyo gelmesi işi yoğun gece demeden giden o pis kızlar bazen msj atıyo arıyo ama eşim yeminşer ediyo ve çoğu kez yanında kızlarla kavga ettim hiç kızmadı ama ben görmediğim zaman noluyo bilmiyorum kaç kere kavga ettik ağladı sinirinden güven artık diye napıcam
Siz de ironiyi anlamayacak kadar agresifsiniz. Su eglenceli konuyu bile burnumdan getirdiniz. Bravo.Evet tek inanmayan sizsiniz, harikasınız. Bundan önceki sayfaların hiçbirinde fark edilmemiş bu. Çok zekisiniz. Zekanıza güvenip sayfalara göz gezdirmeyecek kadar da kendinden emin.
Adam bir hikaye yazmış,okuyor.Bir varmış bir yokmuş diye başlamadigi için konu sahibi kocisine inanıyor..)Dimi?
Hani işler birikir gece çalışır dükkanda yetiştirmek içinde millet gelip gecenin 3nde bekliyorsa olaylar normal değil.
Sonunu beklese gökten elmalar düşecek aslındaAdam bir hikaye yazmış,okuyor.Bir varmış bir yokmuş diye başlamadigi için konu sahibi kocisine inanıyor..)
Haha bence bu konu sahibinin kocisi olduğu için onun kafasına gökten" canı bişeyler isteyen kadınlar"düşer. Konu sahibi yine inanır gökten düştüğüne:))Sonunu beklese gökten elmalar düşecek aslında
Benim mahallemde üç terzi var.üçüde sabaha kadar iş yetiştiriyo,ışıkları açık kapıları kilitli,uykum kaçınca bazen izlerim camdan peygamber mesleğidir terzilikAy kusurabakmada terzının gece ucte mesaıde ne ısı var yabızı mı trolluyosun hayırdır şayettrol degılsen senın adına uzuldum
İroni kullanması hoş bir kelime. Kullanmak istemenizi anlıyorum ancak o yaptığınız şeyin adı ironi degil.Siz de ironiyi anlamayacak kadar agresifsiniz. Su eglenceli konuyu bile burnumdan getirdiniz. Bravo.
Benim mahallemde üç terzi var.üçüde sabaha kadar iş yetiştiriyo,ışıkları açık kapıları kilitli,uykum kaçınca bazen izlerim camdan peygamber mesleğidir terzilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?