kocisleri dogum gununu veya evlilik yildonumunu hatirlamazsa neyaparsiniz

Gurbet_gelini

Guru
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2009
1.057
21
358
41
evet arkadaslar merak ettim boyle ozel gunleri
unutan erkek cok
siz neyapardiniz.uzulurmusunuz yoksa
hic onemli degil deyip gecermisiniz.

walla hayatim abin eger unutursa cok uzulurum kirilirim : ((
isinden weya yogunlugundan dolayi unutursa birsey dememm

böyle bir konu vardı sanırım..
cevabıma gelince,bende onun doğum gününü hatırlamam yada hatırlamıyormuş gibi yaparım..

Henüz hiç unutmadı bizimki çünkü hep peşpeşe bizim doğum günü evlilik yıldönümü falan. Yaklaşırken espri yaparız hatta. Off her ay bişey var diye. Eşim unutsa belki üzülürüm ama belkide umursamam. Ne olacak ki bi günü unuttu diye veya program yapmadı diye...
Bence hiç kendini üzme belki yoğunluğuna denk gelmiştir, senin yanındaysa seni sevdiğinden eminsen problem yapma bence. Hayattaki kocaman sorunların yanında bunlar hiiiiç kalır bence. Tadınız bozulmasın. Ama unuttuğu için üzüldüğünü bi ara dile getitirsin oda bi daha dikkat eder bence.

bizim için her gün özel gün... :asigim: hediye almasını beklemem ama kutlamasını ve hatırlamasını tabi ki de isterim... a.s mesela sevgililer günün de birbirimize hediye almadık ama hani sadece o güne sığdırmak ya da sadece o gün sevgililer günü değil mantığıyla hareket edip böyle davrandık... Şeniz illa özel gün beklenmez bizde istediğimiz zaman sürpriz de yaparız hediye de alırız canımm... :1hug: a.s.

Hiç önemli değil benim için, çünkü ben kendi doğum günümü, evlilik yıldönümünü unutuyorum. Böyle şeylere hiç önem vermediğim için benim eşimin unutmak gibi bir sıkıntısı yok.

demi yani onemli olan birbirini sevmek
saymak mutlu olmaktir.

benimde oyle ozel gun takintim yoktur
ama benim gibi dusunen varmi diye merak ettim.

Hatırlasa sevinirim ama unuttuğunda çokta önemsemem.
Genelde unutmadığı için fazla tepki vermeyeceğimi sanıyorum.

genelde ben unuturum o hatirlar hediyeye cicege gelince surekli birseyler alir o gunleri beklemez incedir bu konularda esim kalin kutuk odunda benim neden boyleyim gittikce babama mi benziyorum ne

benım esımdede var unutma olayı
ama ben sımdıye kadar hıc unutturmadımmm
evlılık yıldonumumuz ve benım dogumgunum telefonunda kayıtlıdır zaten
zamanı gelınce calıyor ıste:)))))

sevgılıler gununde aynen soyle bır acıklama yaptı
askım cıcek almadım nasılsa 2 gunde solacak
nutella aldım kı agzınn tatlansınnklava:

unutsa daha mı ıyı olurdu acaba ::teytey:

benim kocişimin böle bişeyi unutma şansı yok.çünki benim felsefemin"insan önemsemediği şeyleri unutur" olduğunu bilir.

eşim de ben de henüz unutmadık.ama unutursa yandı ,dilimden kurtulamazzzz :)) kıyamam hiç unutmadı,unutursa da problem değil zaten ben hatırlatırım ona bir şekilde :))

yinede böyle özel bir günü unutursa; motosikletinin lastiğini patlatırım.bir daha unutma gibi bir şansı olmaz hayatı boyunca

eşim unutamaz çünkü ben ona photoshopta kendi ellerimle takvim yaptım tanışma tarihinden özel günler kadar hepsinin anlmlrıyla duruyor ve tam onun yattığı tarafın duvara astım her sabah baka baka ezberledi yahuu delikafadulden

eşim doğum günümü 1 kere unuttu o da 2001 krizindeydi bir de bu yıl 10. evlilik yıldönümümüzü unuttu şansa bak yine bir ekonomik krizin başlangıcı. unuttu diye hiç kızmam sadece morel veririm. (unuttu diye çok üzülür)

unutursa üzülürüm ve kafasına kakarım
evlilik yıldönümüzle doğum günüm arasında 3 gün var:)

heheh bence çok tatlı olmuş :)

çocukça şeyleri sevdiğimden güzel geldi bana hediyeden daha möakbule bile geçebilir yerimseniben

Bu arada biz de de İlginç bir hal alan kutlama var sözlüm her ayın 25 inde msj atar bir ay daha geçti şeklinde kutlama mesajı bırkaç kelimeyle yada duyguları çok yogunsa güzel şeyler yazar geçmişimizden hatırlatmalar yaparak...Ben bazen unuturum hatta sayamıyorum da kaçıncı ayımız oldugunu:)

25 temmuz 2004 den beri :)
Çok şeker geliyor bana böyle hatırlaması başka ay ay kutlayan varmı acaba:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…