kocisleri dogum gununu veya evlilik yildonumunu hatirlamazsa neyaparsiniz

6 ay önceden başlarımdoğun günüm yaklaşıyor ne alacaksın diye sormaya
Çok istediğim bir şey varsa gidip kaporasını veririm. Kocama da yerini söylerim istediğim hediyenin.
Doğum günüm benim için bir yıl içindeki en önemli 2. gün. Adamın işi başından aşkın, unutabilir. Ama bu günü kendime zehir edemem. Benim için önemli olan o günün muhteşem geçmesi. Güzel bir yemekle, eşim ve oğlumla kutlamak isterim. Kocamın unutması derdim değil. Rezervasyonunu da yaptırırım.
Kocamın sevgisini test etmek için doğum günümü alet edemem. Şüphem varsa geriye kalan 364 günün herhangi biri bu gerçeği öğrenmek için saçilebilir...
Ama doğum günüm..... ASLA

Bu arada biz de de İlginç bir hal alan kutlama var sözlüm her ayın 25 inde msj atar bir ay daha geçti şeklinde kutlama mesajı bırkaç kelimeyle yada duyguları çok yogunsa güzel şeyler yazar geçmişimizden hatırlatmalar yaparak...Ben bazen unuturum hatta sayamıyorum da kaçıncı ayımız oldugunu:)

25 temmuz 2004 den beri :)
Çok şeker geliyor bana böyle hatırlaması başka ay ay kutlayan varmı acaba:)

bizde ay ay sayıyoduk 5 şubat 2003ten beri sonra yıla çıktı
bu yıl 5 şubatta dedim aşkım bugün ne hatırlatıyor sana,bitti artık aşkım 5 şubat artık 3 mayıs var dedi
3 mayıs düğün tarihimiz geçen yıl evlendik yine ayları sayıyoruz:):asigim:

eşim hep unutur ve hiç önem vermez 14 şubatta ona parfüm aldım o eli boş geldi çok ağladım ve dedimki doğum günlerimdede bişe istemiyom 19 şubatta doğum günümdü hiç bir şekilde kutlamadı msj bile çekmedi inat yaptı gönlümü alacağına beni daha çokağlattı offf offf eşim beni hiç anlamıyo

Eşim özel günleri hiç unutmaz.15 yıllık evliyiz.Hediye almaya ve yemeğe götürmeye bayılır.
Bir kez doğum günümü kutlamayı unuttu,hiç unutulmayacak bir andı ama anlamadım gitti hala.
Nişanlıyken ayrı şehirlerdeydik,her gün beni arardı. Sadece doğum günümde aramamıştı,küsmüştüm.

unutmak değilde,
bu sene 4 yılımızı kutluyorduk...acayip önemli bı iş var sehır dısında..sahıbı olduğu clubun bağlantılarını yapacak..ogun bızım evlılık yıldönumumüzdü.o yoktu...ben çok umursamamaya çalıstım ama olmadı..suratım düşmüştü..söyleceklerım kötuydu vaz gectım sustum ....unutmadı..unutmus kadar oldu:çok üzgünüm:

doğum günümü hiç unutmadı..evlenme yıldönümümüz ise daha hiç olmadı...fakat ben böyle şeyleri dert etmem...asıl olan genelidir...olabilir insanlık hali erkekler unutur böyle şeyleri dediğim gibi asıl olan her günkü davranışlarıdır...reklamlar da bu olayı çok işlerler ve bana çok itici gelir

Doğumgünümü unutmasın,,,unutursa üzülürüm...
Ya ben doğmuşum, sebeb-i hayatı olmuşum böyle bi gün unutulur mu :roflol:

Ama evlilik yıldönümümüzü unutsa o kadar üzülmem....(üzülürüm ama o kadar değilkaydirigubbakcemile3) Zaten iki evlilik yıldönümümüz var, biri düğün biri nikah yıldönümü,,,birini hatırlasa yeter...Bu kadar anlayış gösteririm ,fazlasını beklemesin:roflol:

benim kocişim unutmadı şimdiye kadar özel günlerimizi.
ama unutsa kırılırdım. hediye alması önemli değil. hatırlaması ve kutlaması yeter. ben hiç unutmadım onunkini.unutursa ben de unuturum. cep telefonunda hatırlatma kısmı var oraya not aldın dimi amayerimseniben

benim eşimde hiç unutmaz zaten benim için önemli olan hediyesi değil hatırlaması ama unutsa özel günleri çok kızarım kızmaklada kalmam tepkimi belli ederim:oklava: doğum günü ve evlilik yıldönümü benim için çok önemli ve özel oda bunu bildiği için zaten unutmak gibi bir lüksü yok :dance:delikafadulden

arkadaşlar konuyla ilgisi yok ama size bi sorum var bir ay sonra ewlilik yıldönümümüz var eşime bi süpriz hazırlamak istiyorum.nasıl bısey yapabılırım aklımda pek fazla fıkır yok.ama su kucuk fıkır sızce nasıl eşim model arabaları sewer hatta koleksiyonu var ve işi gereği çok bilgisayar kullanıyor dolayısı ıle fash belleği çok kullanıyor.bu nedenle ona mini cooper şeklinde fash bellek alıp içine özel bişeyler yüklemek istiyorum.belki en sevdiğimiz şarkı en sewdiğimiz film yada resimlerimiz felan ve bunu guzel not kartlarının oldgu bı hediye kutusuyla vermek istiyorum sizce nasıl çok basit mı olur.hersey maddıyata dayalı olmasını istemiyorum.

Eklentiler

• $FLAŞ BELLEK.webp
    $FLAŞ BELLEK.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 63
özel günlerimizi, unutursa ben bozulurum açıkçası ama kavga sebebi haline getirmem...
11 yıllık evliyim henüz unutmadı ufakta olsa bir kutlama illaki yapılır ve hediye alınır benim hoşuma gidiyor ne yalan söylim:1:

Hatırlasa sevinirim ama unuttuğunda çokta önemsemem.
Genelde unutmadığı için fazla tepki vermeyeceğimi sanıyorum.

aynı şekilde hatırlanırsa elbette güzel olur ama hatırlamıyorsa da dünyanın sonu değil :) benim eşim de hep unutur.. ilk zamanlar yani nişanlıyken üzülürdüm ..bir de çevremde unutmayan erkek modellerini görünce kızardım ama şimdi hiç takmıyorum .... bir de benim eşimde mesleki deformasyon var (22 yıllık asker).. yani bir şey söyle yarım saat sonra sor.. hatırlamaz .. hatta bir örnek vereyim evimizin karşısındaki markete gider 3 parça almak için .. inanaın en az 3 sefer aradığı olur... e ben ne yapayım şimdi :))

hatta iki sne evvel doğum günümü her zamanki gibi unutmuştu..akşam okuldan geldim .. face e bakıyorum .. mesajları görünce gülümsüyorum... ben gülünce "neye gülüyorsun "dedi..ben de "gel bak neye gülüyorum" dedim ve kutlama bildirimlerini gösterdim.."ee , neye güldüğünü halen anlayamadım" dedi ." yazıları okumuyor musun" dediğmde verdiği cevaba bakın " ben yazılara değil yandaki resmlere bakıyorum " deyince artık iyice gülme krizine girdim :)) ölür müsün öldürür müsün...

unutkan munutkan ne yapayım seviyom ülen ben adamıı :)))

mutlaka arar canım ama unutmaz degıl cunku cok uyanık kendısı cep telf kaydetmıs telefonu alarm verıyor ona kızların dogum gunu olsun vs hıc bırını atlamaz yalnız bır defasında sanırım bodrumda tatıldeydık bu konu acıldı dedım kı soyle bakalım bız kac yıllık evlıyız ''hayatım bıtecek seyler sayılır bızımkısı bıtmeyecek kı omur boyu surecek neden sayayım'' demıstı adam laf cambazı anacım....

Back
X