Öylemiydi.adracım, bu kez iki çeşit yapma olayını ben başlattımEn azından ben öğlen ekledim tarifimi, gazel akşam
Öylemiydi.Ben niye ilk Gazel ekledi diye hatırlıyorum:)Demek bizi yakan sensin. Gel bakim buraya. Bundan sonra tek tarif. Tek tek basarak,bade süzerek gidelim. Ne o öyle çift çift. Biri çıkar beş tarif eklerse görürsünüz.
Yarın 5 tane köfte yapıp eklesem mi
Yarın 5 tane köfte yapıp eklesem mi
acil başvuru süresi bitmesini talep ediyorum 5 köfte tarifi ile katılacakları okuyoruz görüyoruz önüne geçilmeli bu tehlikenin
gerçi düşündümde 5 tarif yapsanda görsek nevreste merak ettim şimdi kimbilir ne güzel köfteler yaparsın ben görmek istiyom o zaman yap hadiiii
çok çelişkili demeçler verdim kararsızmıyım ben acaba:26::44:
Aman Nevreste gözünü seveyim yapma öyle birşey.Alışacaklar sonra hep üç,beş tarif bekleyecekler. Başımıza iş açma.
ay konuyuda açalı çok oldu nasıl eklerim geri kalan 3 tarifi olmaz
acil başvuru süresi bitmesini talep ediyorum 5 köfte tarifi ile katılacakları okuyoruz görüyoruz önüne geçilmeli bu tehlikenin
gerçi düşündümde 5 tarif yapsanda görsek nevreste merak ettim şimdi kimbilir ne güzel köfteler yaparsın ben görmek istiyom o zaman yap hadiiii
çok çelişkili demeçler verdim kararsızmıyım ben acaba:26::44:
daah önce egunalcım sen birinci oldun nevrestede olmuştur dimi yani biz 3 . olsakta yetiyomu daha önce birinci olmuşlar katılsın ben sonuncu olsamda birinci prosunu kapayım
Ben de talep ediyorum başvuru süresi şu an itibariyle bitsin.Tehlikenin kokusunu alıyorum. Nevreste bize sonra yapıp ekler o köfteleri aklını çelme hemen.
Aklımı çelmeyin birer kişilik azar azar köfte yapar katılırım
daah önce egunalcım sen birinci oldun nevrestede olmuştur dimi yani biz 3 . olsakta yetiyomu daha önce birinci olmuşlar katılsın ben sonuncu olsamda birinci prosunu kapayım
Ben de talep ediyorum başvuru süresi şu an itibariyle bitsin.Tehlikenin kokusunu alıyorum. Nevreste bize sonra yapıp ekler o köfteleri aklını çelme hemen.
Arkadaşlar sakin olun hiç yapar mıyım öyle şeyAma çok istiyorsanız yapayım Siz eklediniz üstüne ekleme yapamazsınız
[video=youtube;LbTJVyxETEQ]http://www.youtube.com/watch?v=LbTJVyxETEQ[/video]
Eki Görüntüle 845780 Eki Görüntüle 845780 Eki Görüntüle 845780 Eki Görüntüle 845780 Eki Görüntüle 845780 Eki Görüntüle 845780 Eki Görüntüle 845780 Eki Görüntüle 845780 Eki Görüntüle 845780 Eki Görüntüle 845780 Eki Görüntüle 845780 Eki Görüntüle 845780
Yok ya yorulmamNevreste hiç tavsiye etmem.O kadar yorulmaya hemen bitiyor bunu dikkate al istersen.Sırf seni düşündüğümden yani.
aaa bak doğru dedin ben hiç o şekilde düşünmemiştim şimdi birinci olan birinci olsada ödüller vs..ikinciye geçiyo e ikinci olan daha önce birinci olup ödülleri aldıysa o zaman nolcak 3.yemi geçicek karıştııııı
desteğe gelmen iyi oldu kararsızlığım başımızı yicekti
bencede sonra yapıp eklesin kaçmıyozya burdayız sonuçta acele edip yormasın kendisini
hayır şimdi çok istemiyoz
daha sonra çok istiyor olcaz ama
Nevreste'ye mi bu çağrı.
Bana kapıyı gösteriyor galiba:26:
Hodri meydan mı diyor acaba?
Öyle demiş galiba.Yap görelim demiş olabilirAma hepinizin köfteleri harika oylama zor olacak zaten Ben de 5 köfte yaparsam eleştiri alırım yoksa yapardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?