Yok ya yorulmam
Sonra eklersem anlamı olmaz Şimdi bana inanan ve yarışmaya katılmak isteyen biri katılmayacak
Bana kapıyı gösteriyor galiba:26:
Yap görelim demiş olabilirAma hepinizin köfteleri harika oylama zor olacak zaten Ben de 5 köfte yaparsam eleştiri alırım yoksa yapardım
her zaman sana inanırız biz hiç endişen olmasın
nevreste katılacam dedi ama katılmadı diyeee asla karşına çıkarmayacağımızdan emin olabilirsin
çok pis eleştiririm kendimi tutamayabilirim tehdit etmiş gibi olmayımda
bu arada yılın enlerini haber verdiğin için sağol canım ama yemek editörümüz olarak insan derki yılın en çok birinci gelen yemek yarışmacısı gibi bi kategoride açılmasını önerebilirdin yani
çok pis eleştiririm kendimi tutamayabilirim tehdit etmiş gibi olmayımda
bu arada yılın enlerini haber verdiğin için sağol canım ama yemek editörümüz olarak insan derki yılın en çok birinci gelen yemek yarışmacısı gibi bi kategoride açılmasını önerebilirdin yani
Tamam o zaman arkamdan konuşmayacaksanız yapmıyorum
Çok güzel bir yarışma oluyor öğrenmenizi istedimAma başlıklar sabit canım yıllardır yapılıyor
Ben de üst üste üç kere katılan yarışmacı kategorisinde aday olmak istiyorum.
anlaştık delikanlı sözü
bir yıl dek geldim yılın enlerine o zamanda bitmişti
sayende başından yakaladım aslında kolayı var en güzel en ler konularına egunal yazsınlar bu kadar düşünülcek ne varki yani herkes bi düşüneyim diyo hayret bişeyler yani
aslında yemek kategorimizi ekleseler bi sürü adaylık olurdu
en fazla katılan
en fazla katılacam deyip katılmayan
en fazla birinci gelen
en fazla sonuncu olan
en fazla ikinci olan
en fazla......o hoooo sabaha kadar yazarım
Anlaştık:13:
İyi o zaman işe yaramasına sevindim bu kez en baştan haberiniz oldu
Seni en istikrarlı 1.liğe doymayan yemek yarışmacısı ,yemek yarışması yarışmacılarının korkulu rüyası seçelim
Hah işte o sondaki o hooo da ben varım.Yani sondan üçüncü.
Yap görelim demiş olabilirAma hepinizin köfteleri harika oylama zor olacak zaten Ben de 5 köfte yaparsam eleştiri alırım yoksa yapardım
Evet adra da muhteşem bir aşçıvalla süpper oldu nevreste sayende keyifli zaman geçircem arada bi takılıp...
tamam seçin beni herşeye seçin doymuyom ben
bence bu kez o hoooo gurubuna dahil olmayacaksın ben cidden senin yaptıklarını çok beğeniyorum en son bir yerde fırın sütlacını gördüm ve bayıldım..son yarışmadada yazdım bir kaç kez elossa ve senin tarifinin arasında kalmıştım elossaya oy verdim ama aklımda kaldın cidden sonra sütlacını ve yemek topiklerindeki yaptıklarına dek geldim çok başarılı buluyorum seni..bu yarışmada da gece gece tarifini gördüm ve nasıl canımı çektirdin anlatamam ellerine sağlık ve kaçıncı olursan ol ben seni hep yarışmalarda görmek istiyorum
sen bakma onlara rakiplerim beni masus karalıyolartabi birinci olcam belli editörle armaı açcakalr ben kapıyı onlara gösterdims enle başbaşa kalalım şu ödül işini konuşalım diye şimdi sonuncu oluncada bana veriliyo dimi pro kart
canım yarışma devam ediyor mu bende katılıyım demiştim unutmusum :)
sen bakma onlara rakiplerim beni masus karalıyolartabi birinci olcam belli editörle armaı açcakalr ben kapıyı onlara gösterdims enle başbaşa kalalım şu ödül işini konuşalım diye şimdi sonuncu oluncada bana veriliyo dimi pro kart
Evet adra da muhteşem bir aşçıröportajları, samimiyetine bayılıyorum
canım resim konusunda bana yardım edermisinDevam ediyor ablacım pazar son gün
canım resim konusunda bana yardım edermisin
tamam canım yarın akşama yapıyım o zaman :)Ablam bir aksilik olmazsa tabi ki yardım ederim
tamam canım yarın akşama yapıyım o zaman :)
bida yarışmaya katılmıcam hayatı tehlikem var herhangi bişi olursa egunalcımı bulun burdan vasiyet ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?