Köfteler Köfteler Yemek Yarışması Yarışmacı Röportajları

Yok ya yorulmam

Sonra eklersem anlamı olmazŞimdi bana inanan ve yarışmaya katılmak isteyen biri katılmayacak

Bana kapıyı gösteriyor galiba:26:

her zaman sana inanırız biz hiç endişen olmasın
nevreste katılacam dedi ama katılmadı diyeee asla karşına çıkarmayacağımızdan emin olabilirsin

Yap görelim demiş olabilirAma hepinizin köfteleri harika oylama zor olacak zatenBen de 5 köfte yaparsam eleştiri alırım yoksa yapardım

çok pis eleştiririm kendimi tutamayabilirim tehdit etmiş gibi olmayımda
bu arada yılın enlerini haber verdiğin için sağol canım ama yemek editörümüz olarak insan derki yılın en çok birinci gelen yemek yarışmacısı gibi bi kategoride açılmasını önerebilirdin yani

Tamam o zaman arkamdan konuşmayacaksanız yapmıyorum
Çok güzel bir yarışma oluyor öğrenmenizi istedimAma başlıklar sabit canım yıllardır yapılıyor

Ben de üst üste üç kere katılan yarışmacı kategorisinde aday olmak istiyorum.

Tamam o zaman arkamdan konuşmayacaksanız yapmıyorum
Çok güzel bir yarışma oluyor öğrenmenizi istedimAma başlıklar sabit canım yıllardır yapılıyor

anlaştık delikanlı sözü
bir yıl dek geldim yılın enlerine o zamanda bitmişti
sayende başından yakaladım aslında kolayı var en güzel en ler konularına egunal yazsınlar bu kadar düşünülcek ne varki yani herkes bi düşüneyim diyo hayret bişeyler yani

Ben de üst üste üç kere katılan yarışmacı kategorisinde aday olmak istiyorum.

aslında yemek kategorimizi ekleseler bi sürü adaylık olurdu
en fazla katılan
en fazla katılacam deyip katılmayan
en fazla birinci gelen
en fazla sonuncu olan
en fazla ikinci olan
en fazla......o hoooo sabaha kadar yazarım

Anlaştık:13:
İyi o zaman işe yaramasına sevindim bu kez en baştan haberiniz oldu
Seni en istikrarlı 1.liğe doymayan yemek yarışmacısı ,yemek yarışması yarışmacılarının korkulu rüyası seçelim

Hah işte o sondaki o hooo da ben varım. Yani sondan üçüncü.

Son düzenleme:

valla süpper oldu nevreste sayende keyifli zaman geçircem arada bi takılıp...
tamam seçin beni herşeye seçin doymuyom ben

Hah işte o sondaki o hooo da ben varım. Yani sondan üçüncü.

bence bu kez o hoooo gurubuna dahil olmayacaksın ben cidden senin yaptıklarını çok beğeniyorum en son bir yerde fırın sütlacını gördüm ve bayıldım..son yarışmadada yazdım bir kaç kez elossa ve senin tarifinin arasında kalmıştım elossaya oy verdim ama aklımda kaldın cidden sonra sütlacını ve yemek topiklerindeki yaptıklarına dek geldim çok başarılı buluyorum seni..bu yarışmada da gece gece tarifini gördüm ve nasıl canımı çektirdin anlatamam ellerine sağlık ve kaçıncı olursan ol ben seni hep yarışmalarda görmek istiyorum

Yap görelim demiş olabilirAma hepinizin köfteleri harika oylama zor olacak zatenBen de 5 köfte yaparsam eleştiri alırım yoksa yapardım

sen bakma onlara rakiplerim beni masus karalıyolar tabi birinci olcam belli editörle armaı açcakalr ben kapıyı onlara gösterdims enle başbaşa kalalım şu ödül işini konuşalım diyeşimdi sonuncu oluncada bana veriliyo dimi pro kart

Evet adra da muhteşem bir aşçı röportajları, samimiyetine bayılıyorum

Canım elimde olsa verirdim tüm yarışmacılara pro kart ama benimle alakası yok

evet doğru bildin rakiplerin olarak her türlü yola başvuruyoruz yarışıyoruz bi kere kurallar dahilinde her türlü pisliği yapabiliriz

Evet adra da muhteşem bir aşçı röportajları, samimiyetine bayılıyorum

aynen katılıyorum nevrestecim...

bida yarışmaya katılmıcam hayatı tehlikem var herhangi bişi olursa egunalcımı bulun burdan vasiyet ediyorum

bida yarışmaya katılmıcam hayatı tehlikem var herhangi bişi olursa egunalcımı bulun burdan vasiyet ediyorum

Tehdit mi ediliyorsun korkma ben arkandayım birşey yapamazlarHem birkez yarışa katılan bir daha ayrılamıyor bağımlılık yapıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…