bence bu kez o hoooo gurubuna dahil olmayacaksın ben cidden senin yaptıklarını çok beğeniyorum en son bir yerde fırın sütlacını gördüm ve bayıldım..son yarışmadada yazdım bir kaç kez elossa ve senin tarifinin arasında kalmıştım elossaya oy verdim ama aklımda kaldın cidden sonra sütlacını ve yemek topiklerindeki yaptıklarına dek geldim çok başarılı buluyorum seni..bu yarışmada da gece gece tarifini gördüm ve nasıl canımı çektirdin anlatamam ellerine sağlık ve kaçıncı olursan ol ben seni hep yarışmalarda görmek istiyorum
Evet adra da muhteşem bir aşçıröportajları, samimiyetine bayılıyorum
Öylemiydi.Ben niye ilk Gazel ekledi diye hatırlıyorum:)Demek bizi yakan sensin. Gel bakim buraya. Bundan sonra tek tarif. Tek tek basarak,bade süzerek gidelim. Ne o öyle çift çift. Biri çıkar beş tarif eklerse görürsünüz.
Hahah öyle ama baksana her yarışmada herkes 2 çeşit yapıyor.Bi de ben ikilemde kaldım ne yapayım Beş tarif yapacak babayiğit yoktur yahu, olursa oyumu ona veririm valla, helal olsun deyip
Yapılır canım neden yapılmasın
Hahah öyle ama baksana her yarışmada herkes 2 çeşit yapıyor.Bi de ben ikilemde kaldım ne yapayım Beş tarif yapacak babayiğit yoktur yahu, olursa oyumu ona veririm valla, helal olsun deyip
bida yarışmaya katılmıcam hayatı tehlikem var herhangi bişi olursa egunalcımı bulun burdan vasiyet ediyorum
Tariflerimi beğendiğine sevindim canım.Senin gibi iki birinciliği olan birinden bunları duymak güzel.Yemek yemeği seven güzel de yemek yapar derler.Ben de elimden geleni yapıyorum.Övünmek gibi olmasın fırın sütlacı çok güzel yaparım:)Yarışma için araştırma yapmak güzel de resim çekerken ayy tabak eğri duruyor,ayy domates yamuk duruyor,kaşar şuraya fazla yığılmış derken epey bir yoruluyorum.Az buçuk düzen hastalığım var da. İnşallah katılırım bundan sonraki yarışmalara da.Bakalım zaman ne gösterecek.
Tamam tamam başka yerde yarışın ne o öyle derim
Yapan olursa oy veririm tabiki ama adrayla beraber de kovalarım kesin
Oy vermem beş çeşite desene yahu.Oy veririm dersen milletin aklına girersin mazallah.
Tamam tamam başka yerde yarışın ne o öyle derim
Karar verin, çabuk söyleyin akşama kadar yetiştireyim
fırın sütlacının tam kıvamında kızarmış olması zaten ilgimi çekti hatta o gün acele bakıp çıkmak zorunda kalmıştım fotosu aklımda kaldı hangi topikte gördüm nerdeydi bilmiyorum döndüğümde tarifini alırım demiştim kaldı öylece...bana yaz sütlacının tarifini olurmu
sunum çok önemli oluyor burda yarışırken tatlarına bakıp karar verilmediği için görsellik ön planda oluyor e bizlerde dediğin gibi yemeği ortaya çıkarırken her aşamasında dikkat etmek durumunda kalıyoruz aynı şeyleri bende yaşıyorum yani
Bi de 'O kiloları ben değil, siz alacaksınız' diyeceğim
Bi de 'O kiloları ben değil, siz alacaksınız' diyeceğim
Ben onu duydum vazgeçtim bile:18::18::18:
Karar verin, çabuk söyleyin akşama kadar yetiştireyim
Yok yok kimse 5 tarif yapamaz nerde o yürekBelki gaza gelip yapan olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?