- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
Ben köftelerde de katılım çok olur diye bekliyordumAma fazla olmadı:44:
Bakalım ne diyecekHayırlısı olsun
köfte sonuçta fazla kitlesel değil...
belli başlı bilinen köfte haricinde pek fazla çeşit olmadığından katılım çok olmadı bence...
ama yöresel yemekler çok geniş....bir tane şehrin bile kaç çeşit yemeği var...
bunu türkiye geneline yayarsak, çok geniş bir tablo çıkar karşımıza...
Yarışma bitmek üzere
Egunal 1.Ama daha önce 2 kez 1 . olduğu için 2. olan Haksever hediyeleri ve pro kartı alır
Beni ilgilendiren kısımHaksever bize bundan sonra ki kategori ne olacak söyler misin ,fikirlerin var mı konuşalım
Evet güzel olabilirAma Haksever ne diyecek bakalım
pro kart pembe kürk hediye 500 mesaj saklama görünmez olma özel mesajlarda 5 dakka beklememe
öyle yorgunumki
karagöz tatlısı
mercimek yemeği
köfteler hazırladım
bide elmalı kurabiye yaptım
ama bu hediyeleri benim alcam sölenmesi bütün yorgunlugumu aldı götürdü
yarın yatılı misafirlerim geliyo kayınvaldemler babannesi eşimin görümcem çocukalrıyla kayınpederimde tabi amma havam olur ya birinci oldum diyince
siz nasıl uygun görürseniz ne isterseniz bende onu isterimbozmam yani aklımda balık vardı benim tam mevsimi de diye ama daha önce yarışılmış bu katagoride o yüzden yöresel yemekler diyosanız yöresel yemekler olsun ama il il gidicekse yarışma mesela trabzon yemekelri, hatay yemekleri gb.... o zman güzel şehrim BURSA YEMEKLERİ OLSUN osmanlının kuruldugu şehirde baya bi geniş yelpaze vardır sanırım yoksa siz yöresel derken bi yarışmada her yöreyimi diyosunuz şimdi ben pazartesi doktorda olucam gelincede onca kalabalık yemek felan gelmeye tabiki alışırım buraya zaten merakımdan ölürüm gelmezsem ama siz ne derseniz banada uygundur yani
Tabiki canım kurallara göre daha önce 1 .olan ;2.kez hediye alamıyorBu durumda bütün haklar sana geçiyor
Ellerine sağlık kendine dikkat et
Canım yöresel yemekler derken Mesela ben Malatyalıyım Katılırsam Malatya yöresine ait bir yemek yaparımSen Bursalıymışsın Bursa yöresine ait yaparsın Gazel Konya yemeği yaparım diyor Katılmak isteyenler yöresel bir yemek yaparlar İster kendi memleketleri ister başka bir şehrin meşhur bir yemeğini güzel olabilir.
o zaman töresel yemekler bi kere yarışılabilir konu bulmakta zorlanıyosunuz ya artık o yüzden dedim yöresel il il olmasa bile bölge bölgemi olsa acaba ege yemekleri marmara akdeniz gb yani ben yarışma konuları çoğalsın diye söylüyorum istediğiniz gb olabilir bence sorun yok doguruncaya kadar ben izleyiciyim artık
Yok canım öyle zor olur:26:
Konu bulmakta zorlanmıyoruz tüm kategoriler bitsin yeniden başlarız2. tur yaparız oda biterse 3. tur
oluy madem yöresel yemekler olsun ben olmasamda karar verilmiş kabule dersinizbide ben 2. olamıyomuşum
kızımla bana yakışcak ya kürkçok istiyodum kocam almıyodu seviyorum kadınlar kulübünü
yine sonuncu olmuşum :):)
yine sonuncu olmuşum :):)
egunal'ı caydırmak lazım...ne yazsam acaba :44:
hah buldum, egunal hanım bikerem köftelerin iğrenç görünüyor, hiç ama hiiiiiç beğenmedim... görüntü iğrenç ötesi, kimbilir tadı ne kadar kötüdür
hahahaa, oldu mu adram becerebildim mi???
egunal gelmez artık dimi,,,dimi dimi dimiii...gelmez de, nolur, asla gelmeyecek dee....söyle bana hadi söyleee
:
Yok yok köfteleri çok güzel.Egual varsa biz yokuz diyip blöf yapalım.
Yarışmalar bitti artık yarışma yapmıyacağız diyelim :26lur mu
adra yıkıl karşımdan gözüm görmesin seni....hıhh
gurulu olalım bacım, yenilmeyeceğimizi, ne olursa olsun bizde birinci olabileceğimizi, önümüzdeki maçlara bakacağımızı söyleyelim...
ne o öyle övmüşsün egunalı, birde madalya tak bari
şaka tabiki
egunali çok tebrik ederiz etmesine canım da, hani biraz izleyici olsa mı ki diye de düşünmedim değil yanii
canım valla acıdım sana şimdi
allah kolaylık versin çoluğu çombalağı toplayıp geliyorlar maşallah, sinir krizi geçirmemek elde değil
aslında şöyle diğer topiklerden arkadaşlarıma link mi eklesem napsam üç beş oy daha gelir
ama hiç tipime uymuyor oy istemek canım, kim ne verirse kabulüm...
ama hakkaten şu egunal'e bi suikast falan düşünmüyor değilim yani, ne bu canım, aaaa
egunal varsa ben yokum bi daha
egunal varken bizim şansımız mı var şekerim hıhh
Gazel yapma bunu.Benim arkadaş listem pek güdük napsam ki acaba. Üç kere katılan yarışmaya alınmasın yazarken benim de üç kere katıldığım aklıma geldi. Egunal bak çok kilo alacaksın ha bizden söylemesi.
Gazel bak daha fazla oy alma.Bu sefer sondan üçüncü değil baştan üçüncü olmak istiyorum. Benim için ekleme aşaması daha heyecanlı:)Evet birinci belli artık.Egunal'i şimdiden tebrik ederim.Egunal diğer yarışmalara gireceksen söyle de ben hiç uğraşmayayım.
ne muhabbet dönmüş öyle çok tatlısınız siz amaaaa
tamam katılmicam uzunca bi süre:86::86:
Hayırlı olsun canım
Sen artık köşene çekilAma yorumlarını ve desteğini bekliyoruz
Ellerinize ,emeklerinize sağlıkTüm köfteler çok güzeldi
bence birinci olanlar bida katılmasın o zman herkeze daha fazla şans olur
sağol nevrestecim tamam köşeme çekiliyorum artık
pro kart pembe kürk hediye 500 mesaj saklama görünmez olma özel mesajlarda 5 dakka beklememe
öyle yorgunumki
karagöz tatlısı
mercimek yemeği
köfteler hazırladım
bide elmalı kurabiye yaptım
ama bu hediyeleri benim alcam sölenmesi bütün yorgunlugumu aldı götürdü
yarın yatılı misafirlerim geliyo kayınvaldemler babannesi eşimin görümcem çocukalrıyla kayınpederimde tabi amma havam olur ya birinci oldum diyince
siz nasıl uygun görürseniz ne isterseniz bende onu isterimbozmam yani aklımda balık vardı benim tam mevsimi de diye ama daha önce yarışılmış bu katagoride o yüzden yöresel yemekler diyosanız yöresel yemekler olsun ama il il gidicekse yarışma mesela trabzon yemekelri, hatay yemekleri gb.... o zman güzel şehrim BURSA YEMEKLERİ OLSUN osmanlının kuruldugu şehirde baya bi geniş yelpaze vardır sanırım yoksa siz yöresel derken bi yarışmada her yöreyimi diyosunuz şimdi ben pazartesi doktorda olucam gelincede onca kalabalık yemek felan gelmeye tabiki alışırım buraya zaten merakımdan ölürüm gelmezsem ama siz ne derseniz banada uygundur yani
Tabiki canım kurallara göre daha önce 1 .olan ;2.kez hediye alamıyorBu durumda bütün haklar sana geçiyor
Ellerine sağlık kendine dikkat et
Canım yöresel yemekler derken Mesela ben Malatyalıyım Katılırsam Malatya yöresine ait bir yemek yaparımSen Bursalıymışsın Bursa yöresine ait yaparsın Gazel Konya yemeği yaparım diyor Katılmak isteyenler yöresel bir yemek yaparlar İster kendi memleketleri ister başka bir şehrin meşhur bir yemeğini güzel olabilir.
Canım çok az bir zaman kaldı sen merak etme kürk senin
Tamam canım yeni kategori YÖRESEL YEMEKLER
ne muhabbet dönmüş öyle çok tatlısınız siz amaaaa
tamam katılmicam uzunca bi süre:86::86:
Canım takılıyorumİstediğin zaman tarfilerin ile birlikte bekliyoruz
Gazel'cim istediğin oldutebrik ederim canım
güle güle kullan hediyeni, ama hediyeyi bize de söyle, çok merak ettim ne olduğunu
bence de herkes istediği yöreyi yapsın...çünkü tek yöre seçilirse uygun kaçmaz tahminimce..mesela karadeniz diyelim örneğin..ben hamsiden başka bi yemek düşünemedim şimdi
herkes vakıf olduğu yöreyi yaparsa daha hoş olmazmı? ama sizin takdiriniz tabiki kızlar
evet dedikodunu yaptık azcık..ama hepsi şaka tabiki canım
çok güzeldi tariflerin...tekrar tebrik ederim...
Zirvede bırakmak en iyisibiliyorum nevrestecim ama bende aynı fikirdeyim yine mi egunal demesin herkes bunu ukalalıktan söylemiyorum...sanki antipatik olmaya başladı ara vermek en güzeli...
zirvede bırakmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?