Allah tez zamanda kavuştursun bebeğine.Benim bir tanıdığım tüp bebekle çocuk sahibi olduktan sonra normal yolla ikinciyi doğurdu.Allah'ın takdiri işte.Olmuyor diye ümitsizliğe kapılma.Allah sevdiği kullarını sınarmış.
Desteğine güveniyorum.
Tabi annem bilir.Ben tüpteydim o zaman.
Yarışmaya katılan tüm arkadaşara, birbirinde güzel bu tarifleri bizlerle paylaştığı için çok teşekkür ederim
Egunal birinçiliğini teprik ediyorum
Adra canım , anket kapanmamış halaGazel seni geçer mi acep ?
Tebrik ederim arkadaşım , öncelikle bu 3.lüğünü ve enerjini ...Gazelcim seni de tebrik ederim canım arkadaşım .
Dadlucadum seni de
Tüm katılan arkadaşların eline emeğine sağlık diyeyim ben en iyisi .
1. nin birinciliği hayırlı uğurlu olsun , 2. ödüllerini güzel günlerde kullansın ....
Evet ya o tabaklara koyma kısmı çok gıcık.Ben de ışık ayarlıyorum fotoğrafçılar gibi:)Yemek fotoğrafçılığına başlayabilirim bu gidişle.Bir de ben yeğenimin telefonuyla çekiyorum resimleri para istiyor benden. Yakın zamanda bir fotoğraf makinesi almak farz oldu.Kazen bize sponsor olur artık.
Teşekkürler canım bir inceleyeyim şu kartı:)
Tüp bebek mi şu an revaçta olan.Yandan yandan yanaşalım biz Nevreste.
Aus ne diyosun sen.Adra canım , anket kapanmamış halaGazel seni geçer mi acep ?
Tebrik ederim arkadaşım , öncelikle bu 3.lüğünü ve enerjini ...Gazelcim seni de tebrik ederim canım arkadaşım .
Dadlucadum seni de
Tüm katılan arkadaşların eline emeğine sağlık diyeyim ben en iyisi .
1. nin birinciliği hayırlı uğurlu olsun , 2. ödüllerini güzel günlerde kullansın ....
ooo senin yeğen de fırsatçıymış
ben telefondan çekiyorum pikseli fena değil güzel çeker ama ışık işte beni sinir ediyor...dikkat edersen benim resimler sanki akşamüzeri çekilmiş gibi..
oysa hepsini öğlen pasparlak güneş varken çektim, hemde masam pencerenin önünde yani düşün...
bu gidişle sırf yarışmaya katılacam diye bahçedeki ağaçları kesecem o olacak
Aus ne diyosun sen.Anket kapanmamış mı. Ben anlamam süre doldu,ben üçüncülüğümü ilan ettim. Hülya Avşar gibi tacım elimden alınmaz inşallah.
Çok teşekkür ederim ayrıca.
Güveçte Köfte ve Islama Köfte ye verdim oyumu.
çok zorlandım. seçim yapmak çok zordu. ama sonunda adra dedim:)
herkesin ellerine sağlık.
Ne diyorum ben
Dur yahu belli mi olur , bak hala oy geliyor sana
Rica ederim ayrıca
Yeni kategori hakkinda ip uclari varmi
birinci olan arkadasimi tebrik ederim
bu köfteler yarismasinda gercekten herkes cok emek vermis ve cok basarliydi ama malesefki 1 oy verme hakkimiz var
Egunal tebrik ederim.Yine birinci olmussun
Haksever hediyelerini güle güle kullan.Kürkünde olacak,bebem üsümesin diyordun bak üsümeyecek
Adracigim gönlümün birincisi senide ücüncülügünü tebrik ederim.
3.yede bir teselli hediyesi verselerdi keske
Egunal bundan sonra yarismaya katilacagin zaman önceden söyleme,kimse katilmaz yoksa
Yöresel yemekler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?