Köfteler Köfteler

Favori köfte tarifim ;

• Ankete Katılan
    186

Amin tatlım tüm isteyen kadınlara versin Rabbim...

Desteğine güveniyorum.

Tabi annem bilir.Ben tüpteydim o zaman.

aynen öyle bahanemiz çok kimsecikler anlamadan kankamız olursun

Yarışmaya katılan tüm arkadaşara, birbirinde güzel bu tarifleri bizlerle paylaştığı için çok teşekkür ederim
Egunal birinçiliğini teprik ediyorum

Adra canım , anket kapanmamış hala Gazel seni geçer mi acep ?

Tebrik ederim arkadaşım , öncelikle bu 3.lüğünü ve enerjini ...Gazelcim seni de tebrik ederim canım arkadaşım .

Dadlucadum seni de

Tüm katılan arkadaşların eline emeğine sağlık diyeyim ben en iyisi .

1. nin birinciliği hayırlı uğurlu olsun , 2. ödüllerini güzel günlerde kullansın ....

Annemmm köfte topiği nolmuş böylee tüpler havada uçuşuyor

Yarışmaya katılan tüm arkadaşara, birbirinde güzel bu tarifleri bizlerle paylaştığı için çok teşekkür ederim
Egunal birinçiliğini teprik ediyorum

Teşekkür ediyorum hanımlar

Son düzenleme:

ooo senin yeğen de fırsatçıymış
ben telefondan çekiyorum pikseli fena değil güzel çeker ama ışık işte beni sinir ediyor...dikkat edersen benim resimler sanki akşamüzeri çekilmiş gibi..
oysa hepsini öğlen pasparlak güneş varken çektim, hemde masam pencerenin önünde yani düşün...
bu gidişle sırf yarışmaya katılacam diye bahçedeki ağaçları kesecem o olacak

Aus ne diyosun sen.Anket kapanmamış mı.Ben anlamam süre doldu,ben üçüncülüğümü ilan ettim.Hülya Avşar gibi tacım elimden alınmaz inşallah.

Çok teşekkür ederim ayrıca.

Son düzenleme:

Hem de ne fırsatçı.

Normal eklediğim tarifler kendi telefonumdan çekilme.Yeğeniminki çok güzel çekiyor.Resim de çok önemli yarışmada.Yarışma için kıyma ağaçlara sakın.

Güveçte Köfte ve Islama Köfte ye verdim oyumu.

çok zorlandım. seçim yapmak çok zordu. ama sonunda adra dedim:)
herkesin ellerine sağlık.

Aus ne diyosun sen.Anket kapanmamış mı.Ben anlamam süre doldu,ben üçüncülüğümü ilan ettim.Hülya Avşar gibi tacım elimden alınmaz inşallah.

Çok teşekkür ederim ayrıca.

Ne diyorum ben

Dur yahu belli mi olur , bak hala oy geliyor sana

Rica ederim ayrıca

Güveçte Köfte ve Islama Köfte ye verdim oyumu.

çok zorlandım. seçim yapmak çok zordu. ama sonunda adra dedim:)
herkesin ellerine sağlık.

Çok teşekkür ederim canım.Oylama bitse de çok mutlu oldum.Gazel'e derken ben oy aldım.

Ayrıca songul86,a oy için çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
birinci olan arkadasimi tebrik ederim

bu köfteler yarismasinda gercekten herkes cok emek vermis ve cok basarliydi ama malesefki 1 oy verme hakkimiz var

bana oy veren arkadaşlar çok çok çok teşekkür ederim
hepinizden allah razı olsun...
oy veren elleriniz dert görmesin inşallah...

teşekkürler arkadaşlar bugün bütün gün doktordaydım çok yorgunum ama mutluyum şekerim yüksek çıkmadı normal çıktı ço şükür dua eden arkadaşalrımada teşşekkürler

Egunal tebrik ederim.Yine birinci olmussun
Haksever hediyelerini güle güle kullan.Kürkünde olacak,bebem üsümesin diyordun bak üsümeyecek

Adracigim gönlümün birincisi senide ücüncülügünü tebrik ederim.
3.yede bir teselli hediyesi verselerdi keske

Egunal bundan sonra yarismaya katilacagin zaman önceden söyleme,kimse katilmaz yoksa

Son düzenleme:
birinci olan arkadasimi tebrik ederim

bu köfteler yarismasinda gercekten herkes cok emek vermis ve cok basarliydi ama malesefki 1 oy verme hakkimiz var

teşekkür ederim

teşekkür ediyorum pegasuscum...
yarışmaya uzunca bi süre katılmicam kiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…