Ben de önümüzdeki yarışa kadar hamile kalırmıyım acaba?
Seni o bölümlere alalım mutlaka 1.veya 2. olursun
Ahh bundan kaybediyorum zaten:)Doğurgan bir milletiz sonuçta.Hamileyim diyip aralarına mı sızsam acaba.
Azıcık dedikodunu yaptık.
Biz şaka yaptık:)Senin güzel tariflerini her zaman görmek isterim.Ayrıca tebrik ederim birinciliğini.
Gazel çok iddalısın galiba bu kategoride.Söyle de bilelim.Hiç uğraşmayalım dimi.
ama ben o bölümlerden değilim hiç haberimde yok doğramadığımdan
hani 1.oldum ya ondan dedim
Üçüncü olmamda büyük katkısı olan MaRaL'a çok teşekkür eediyorum oyu için.Bana oy veren,destekleyen herkese çok çok çok teşekkürler.:119:
konyamın mutfağını tanıtacağım için mutluyum canım...gönül birinciliği elbette ister,
allah nasip ederse bi hastalık aksilik vs olmazsa katılacağım..nevresteciğime sözüm var
yöresel yemekler olursa beni listenin en başına yaz demiştim....
bu arada sen nereliydin adram?
demek beni dördüncü yapan maral he??
oylarımız eşitlenmişti adracım, ama marala iki çift lafım var
şaka tabiki...birinci olamadıktan sonra, ha dördüncü olmuşum ha sonuncu..ne farkeder
teselli ödülü falan yokmu ki
Merakla bekliyorum o zaman Konya yemeklerini.
Ben Karadeniz'liyim.Milli Mücadelenin başladığı şehir Samsun.
Evet Maral.Olsun benim için önemli.Evdekilere üçüncü oldum diye hava attım.
hımm, karadenizin eşsiz yemekleri var...hamsili pilav falan yapsana
yada kara lahana sarması...çok severim...
ay ben eşime anlatamıyorum bu durumu adram, ben birinciye de inanmam, sonuncuya da diyor...neden dedim?
tadına bakmadan oy mu verilir yahu diyor
Hamsili pilav mı.Hiç yapmadım ama istersem yaparım:)Valla şu an zor göründü ama bilemiyorum şimdiden.Sarmacı başı annemdir evde. Yemekleri yapmak kolay da ölçü vermek,ayrı ayrı tabaklara koymak,resimlemek zor.Şu an gözümde çok büyüdü.
Aslında adam haklı da napalım yani imkanlar bu.Görüntü de biraz belli ediyor kendini.
Ben de öyle yapmıştımBen parayı bastırıp alacağım.Kaç kuruştu bu.
Teşekkür ederim canım.
Sen de tüp bebek bölümündesin ama değil mi:26:Orda bayağı bir birlik var
ama ben o bölümlerden değilim hiç haberimde yok doğramadığımdan
hani 1.oldum ya ondan dedim
adra formundasın yine
sağol tatlım...
bende seni görmek istiyorum yarışmada daha öncede dediğim gibi...
çok beğeniyorum seni
benim marifetli canım arkadaşım... manevi kardeşim seni gönülden tebrik ediyorum eline emeğine sağlık
Ben de öyle yapmıştımYarışmadan kazanmadım
PRO ÜYELİK HAKKINDA
Sen de tüp bebek bölümündesin ama değil mi:26:Orda bayağı bir birlik varBiz adrayla o bölüme geleceğiz
evet tüpçüyüm ben
birlik var aynen öyle bekleriz ama Allah düşürmesin
O bölümlere girsen oylarını üçe katlar rekor kırardınBaşbakan üç dedikçe nüfus çoğalıyor ve oy oranı artıyor her alanda.
aynen canım yaa, resim çekmesi bile zoruma gitmiyor da, tek tek tabaklara koyup göstermek zor oluyor gerçekten..
birde benim mutağımın balkon kapısının önünde koca ağaçlar, o yüzden mutfağım karanlık duruyor...
gündüz çeksem olmuyor, gece çeksem gece de yemek yapılmıyor ki..
inan şu yarışmanın fotoğraflarını çekerken helak oldum...mutfağın lambasını değiştirdim epey uğraştım ama yine de istediğim gibi çekemedim resimleri...
Ben de öyle yapmıştımYarışmadan kazanmadım
PRO ÜYELİK HAKKINDA
Sen de tüp bebek bölümündesin ama değil mi:26:Orda bayağı bir birlik varBiz adrayla o bölüme geleceğiz
Amin canım
Rabbim hepinize en yakın zamanda hayırlı ,sağlıklı çifter çifter evlatlar nasip etsin
bizim tüp bölümüde hiç fena değil yani sen en iyisimi doğuramıyorum kızlar diye gir aramıza
Evet ya o tabaklara koyma kısmı çok gıcık.Ben de ışık ayarlıyorum fotoğrafçılar gibi:)Yemek fotoğrafçılığına başlayabilirim bu gidişle.Bir de ben yeğenimin telefonuyla çekiyorum resimleri para istiyor benden. Yakın zamanda bir fotoğraf makinesi almak farz oldu.Kazen bize sponsor olur artık.
Teşekkürler canım bir inceleyeyim şu kartı:)
Tüp bebek mi şu an revaçta olan.Yandan yandan yanaşalım biz Nevreste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?