Köfteler Köfteler

Favori köfte tarifim ;

• Ankete Katılan
    186
Bunu düşüneceğim.

gebeyim deyip hamilelerin arasına dalacağına doğuramıyorum de tüpçülerin arasına dal
benim adımı ver yardımcı olurlar

Canım pro kart çok iyi oluyor tavsiye ederim
Evet seni Tüp bebek bölümüne alalımEgunal'ı takip et ben kankasıyım dersin her yerde

Evet hemen bizim topike gelsin

Cnm tebrikler eminim öteki arkadaşlarınkide güzeldir ama ben senin tarifini birebir denedim o anda dedim kesin sen birinci olmasın diye :))

Canım kısada olsa o sıkıntıları bende yaşadım çok iyi anlıyorum sizi inan dua ediyorum

Sağol nevrestecim demek sende yaşadın Allah hiç bir kadını evlat için bekletmesin uğraştırmasın ben 8 yıldır bekliyorum işte...

Adra'ya destek olGirsin aranıza

Tamamdır şefkatli kollarımla sarılıp topiğin kapısında karşılayacam adra cığımı

Canım pro kart çok iyi oluyor tavsiye ederim
Evet seni Tüp bebek bölümüne alalımEgunal'ı takip et ben kankasıyım dersin her yerde

Evet iyiymiş okudum şimdi:)

Tüp bebek ha.Şöyle mi giriş yapsam.Kızlar ben de tüp bebeğim.

Amin canım
Allah kolaylık versin canım

gebeyim deyip hamilelerin arasına dalacağına doğuramıyorum de tüpçülerin arasına dal
benim adımı ver yardımcı olurlar

Evet hemen bizim topike gelsin

Tüpçüler daha verimli diyorsun yani.Tamam senin adını verip birinciliği garantileyeceğim.

kendin tüp bebek olarakmı girceksin topiğe
bak o zaman acayip ilgi toplarsın yalnız çok soru gelir gerçekler ortaya çabuk çıkabilir

Sonra foyam ortaya çıkıp tüpler elimde patlamasın.

kendin tüp bebek olarakmı girceksin topiğe
bak o zaman acayip ilgi toplarsın yalnız çok soru gelir gerçekler ortaya çabuk çıkabilir

Evet öyle gireceğim.

Ben bilmem annem bilir diye çıkarım işin içinden.

1.lik garanti diyorsunSizin topicte patlama olabilir

bu tezle benim birinciliklerim tüpten gelen oylarla olmuş gibi oluyor nayıııırrrrrr nolamaazzzzz kabul etmiyorum
ben bu yarışmada link bile vermedim yarışmayı haber vermek için nolur nolmaz yanlış anlaşılırım diye geçen yazdım sanırım birinci oluyorum 3.kez diye kızlar tebrik ettiler tebrik edenlerin çoğu yarışmada oy bile kullanmamışlar baktım

Allah tez zamanda kavuştursun bebeğine.Benim bir tanıdığım tüp bebekle çocuk sahibi olduktan sonra normal yolla ikinciyi doğurdu.Allah'ın takdiri işte.Olmuyor diye ümitsizliğe kapılma.Allah sevdiği kullarını sınarmış.

Sen katılmaya devam et elbet 1. olursunOlmasan bile yemeklerin,tariflerin,resimlerin,sen bir harikasınızRenk katıyorsun

Canım benim çok teşekkür ederim.Çok renkli bir kişiliğim var dimi.

ben elimden geleni yapar gerçekleri patlatmana müsaade etmem

evet bak iyi fikir sonuçta annen yaptı tüpü sen değil

Desteğine güveniyorum.

Tabi annem bilir.Ben tüpteydim o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…