Kokan insanlar!!!

Uzun zamandır rahatsızım bu konudan. Toplu taşımalarda vs insanlardan gelen pis kokudan rahatsız oluyorum. Bugün öğürerek indim minibüsten. İnsan duş almaz mı veya bir deodorant kullanmaz mı??? Aklım almıyor neden yani? Günde iki kez yıkanırım deodorant rollon va ne varsa sürerim. Ekşi ekşi ter kokuları birbirine karışıyor.
Ayda 10 TL verip bir deodorant alınamıyor mu? Veya su sabun elimizin altında çok mu zor yıkanmak. Kısacası cıldıracagım. İçimden gelmiyor bir yere gitmek otobüse minibüse binmemek için.

ben tilki gibi en ufacık kokuyu alırım, mutfakta bişey bozulsun, ortamda koku olsun hemen ayırt ederim
Sırf bu yüzden sarımsak hiç yemedim, bebekken yermişim annem anlatır ama aynı ortamda bile duramıyorum

Sabahtan beri bayılmak üzereyim, çaycı işkurdan geçici gelen bir kişi var, her çay getirdiğinde 1 haftalık ter kokusu burnumdan gidene kadar çayım soguyor bende içmiyorum :sinirli: :KK53:

Odadakilere dedim, birinin yanına oturdu, kızardı şu an yeşeriyor :kusmuk:
Mescide giriyor, mescide giren cama koşuyor, donduk diye çıkıyor :kusmuk:
Wc de denk gelirse giren cıkıyor :KK53:

Aralıkta son, bakalım daha beter kim gelecek gelen gideni aratacak :kusmuk:

Perşembe cuma daha da keskinleşiyor, sanırım hafta içi banyoları çevrim dışı kalıyor

ben tilki gibi en ufacık kokuyu alırım, mutfakta bişey bozulsun, ortamda koku olsun hemen ayırt ederim
Sırf bu yüzden sarımsak hiç yemedim, bebekken yermişim annem anlatır ama aynı ortamda bile duramıyorum

Sabahtan beri bayılmak üzereyim, çaycı işkurdan geçici gelen bir kişi var, her çay getirdiğinde 1 haftalık ter kokusu burnumdan gidene kadar çayım soguyor bende içmiyorum :sinirli: :KK53:

Odadakilere dedim, birinin yanına oturdu, kızardı şu an yeşeriyor :kusmuk:
Mescide giriyor, mescide giren cama koşuyor, donduk diye çıkıyor :kusmuk:
Wc de denk gelirse giren cıkıyor :KK53:

Aralıkta son, bakalım daha beter kim gelecek gelen gideni aratacak :kusmuk:

Yani acaba kendi almıyor mu kokuyu? Şimdi söylesen rencide olacak kırılacak ama bizimki de can be birisi kibarca uyarsa bari

Çok şükür toplu taşıma kullanmam gerekmiyor çok. Yoksa bende kusarım. İşin kötüsü beni parfümde en az ter kokusu kadar rahatsız ediyor. Manyak gibi sürekli çamaşır yıkıyorum o yüzden, en güzeli yumuşatıcı kokusu bence. :KK36:

Kimisi şekerli baharatlı kokular seviyor fresh kokuları tercih ederim tabini mis kokmakla birşeyler kokmak farklı ama ter kokusundan bin kat mükemmel bence :KK66:

Ağır kokulardan bahsediyorum :)
Aynı yerde çalıştığımız bir hatun var, Müdürü zaten aşırı derece de garip kokuyor, kız belki onun o kokusunu bastırmak için oda kokularından sıkıyor, kendi parfümünü her odasına girip çıktıkça sıkıyor ki çok ağır bir parfümü var, bu kadar illet gelemez insanlara. Odalarında klima da açık peteklerde yanıyor bu arada.

Vallahi ortak alanımız hole her girip çıktıklarında dehşet bi koku salıyolar.
Arada bi acaba yaşıyolar mı diye kontrol edesimiz gelmiyor değil :D

Velhasıl duş önemli. Her sabah yaz kış kar dinlemem duşumu mutlaka alırım.

Yani acaba kendi almıyor mu kokuyu? Şimdi söylesen rencide olacak kırılacak ama bizimki de can be birisi kibarca uyarsa bari
almaz olurlar mı?
mesela sentetik kumaşlar acayip koku yapar
o günün sabahı banyo yapmış olayım kıyafetim de yeni makineden çıkmış olsun terlediğimde bi koku çıkıyor
ve alıyorum o kokuyu ve resmen kendimden tiksiniyorum ki temiz vücutta ne kadar kokabilir ter siz düşünün
ama ne biliyim rahatsız olmuyorlar demek ki

Yok ben bulaşmam, ala deli denilen cinsten, almaması imkansız ama biraz değişik bi tip, zaten yaşı da büyük olabildiğince kaçıyorum :D

Uzun zamandır rahatsızım bu konudan. Toplu taşımalarda vs insanlardan gelen pis kokudan rahatsız oluyorum. Bugün öğürerek indim minibüsten. İnsan duş almaz mı veya bir deodorant kullanmaz mı??? Aklım almıyor neden yani? Günde iki kez yıkanırım deodorant rollon va ne varsa sürerim. Ekşi ekşi ter kokuları birbirine karışıyor.
Ayda 10 TL verip bir deodorant alınamıyor mu? Veya su sabun elimizin altında çok mu zor yıkanmak. Kısacası cıldıracagım. İçimden gelmiyor bir yere gitmek otobüse minibüse binmemek için.

Canım sırf ter kokusu olsa neyse. Soğan, sarımsak, envai çeşit yemek, içki, ter, afedersiniz sidik kokanlar..Günde en az 5 kişi geliyor böyle.

valla ben bu konuda hak veriyorum size, hele hamile kaldığımdan beri iyice zor gelmeye başladı toplu taşıma kullanmak :KK43:
mide bulantısından mahvoluyorum
ama benim bir şikayetim daha var o da parfümle yıkananlar en az ter kokan kişiler kadar rahatsız ediyor beni
su ve sabun çok basit mis gibi sabun kokusunu da hiçbişye değişmem valla :KK37:
Bende de hamilelikten kaldi dayanamiyorum az kokuya bile cok disari çıkmıyorum onun icin insallah zamanla gecer . Insanlar 2 gunde 1 banyo yapsa mia gibi sabunla . Kıyafetlerini degistiremeseler bile havalandirsalar ne guzel olur

Aynı durumdan muzdaribim. Iki komşum var sık sık bana gelirler ama bazen bir ter kokuyorlar ne kadar uzağa oturacağını şaşırıyorum. Bir de ter kokusu benim migrenimi tetikliyor o an baş ağrım başlıyor ve 2 gün çekiyorum. Hele bir de ter kokusunu bastırmak için parfüm sıkmışlarsa o iki kokunun karışımı beni neredeyse komalık ediyor. Başımı duvarlara vurabilecek kadar şiddetli sancı çekiyorum.

Birde çok sevdiğim biri haftanın 3 günü sarımsak yiyip geliyor, hele yaz günü hiç çekilmiyor, onu da seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli diyorum :D
İnsanların zevki kimseye engel olmamalı
Kokacaksan evinde kok kardeşim

Erkekler daha çok kokuyor bence

Bizim işyerindeki erkeklerin %90ı yakınına gidince kokusu geliyor bence aynı giysileri üst üste giyiyorlar iğrenç
Ya erkekler 2 3 gun ayni kiyafeti giyiyolar benim.esim allahtan hassas her gun dusunu alıp yeni kiyafet giyer corabini bile 2 gün giymez ama arkadaslari oyle degil .

Ben mecburum maalesef ama tiksiniyorum. Böyle bir arkadasım bizi azarlardı deodorant kullanıyoruz diye neymiş efendim ozon tabakasını deliyormuşuz. İnsanların burun direği ne olacak peki!!!

Ozon tabakasını delmeyen, doğal deodorantlar da var. Marka ismi vermek yasak değilse Türk malı bir marka önerebilirim. Hem roll on hem spreyi var.

Bu arada ben artık kendime zararsız ürünler buldum, indirim dönemlerinde gayet makul fiyatlara alıyorum ve yazın bile koku sorunu yaşamadım. İlk aldığımı mutlaka evde denerim. İlla kimyasala bulanmak zorunda değilim.

Çok çok dikkat ederim ben de.saclarim kalcamda o yüzden gün asiri duş alırım kisin.ama dışarı bir çıkıp gelim ya saçlarımı toplayip çıkıyorum ya da gelince hemen duşa giriyorum.ben de kendine takıntılı diyorum

Küçükken yaz tatillerim köyde geçti. O kadar tarlada toprakta çalışırdı insanlar, o kadar hayvanlarla uğraşırlardı şu İstanbul'un göbeğinde yanımdan geçip giden birinin bıraktığı kokunun binde birini duymadım. Yapılan iş ne kadar ağır olursa olsun her gün duş alan her duşta kıyafetini değiştiren insan deodorant kullanmasa bile o kadar kokmaz. Bu insanlardaki baya baya yıllanmış koku. Es kaza üzerlerine yağmur bile yağmamış o derece...

haklısınız tabii ki herkes orjinal parfüm kullanamaz
ben de kullanamıyorum bi parfüme 500-600 lira verecek gücüm yok
ama diyorum ya su sabun ikilisi bana yetiyor
tabii ki ter kokusuyla kötü de olsa parfüm kokusu kıyas kabul etmez mübalağa ettim biraz zaten
sadece konu açılmışken onu da belirtiyim dedim :)

Orijinal parfümler 500-600 tl değil ki. 50-100 tl arası indirimde bir çok güzel parfüm oluyor.

Erkekler daha çok kokuyor bence

Bizim işyerindeki erkeklerin %90ı yakınına gidince kokusu geliyor bence aynı giysileri üst üste giyiyorlar iğrenç

Bende bunu yazacaktim senin yorumunu gördüm.
Erkekler hic dikkat etmiyor. Mesela bir yerde sira falan bekleyeceksem önümde erkek varsa bekliyorum bie kadin siraya girince arkasina geçiyorum hemen.
Kis ayindayiz hava da soğuk diye üst uste ayni kıyafetleri giyip cikiyorlar bence de.
Ter mer umurlarinda degil.
Bir de les sigara kokusu var. Benim kaban canta saçlarım bile sigara kokuypr icmedigim halde.
Valla kışın da deri eldivenim var bir tane onunla erkeklerle el sıkıyorum sonrada islak mendille siliyorum.
Adamin biri burnunu karistirdi odaya da ben girdim elim cebimde girince de olmuyor bende bu yöntemi buldum kis icin.
Yazın yapacak birsey yok.

Ozon tabakasını delmeyen, doğal deodorantlar da var. Marka ismi vermek yasak değilse Türk malı bir marka önerebilirim. Hem roll on hem spreyi var.

Canım o bahanesi zaten bende dikkat ediyorum ;) özelden markayı atarsan sevinitim ama

Back
X