- 14 Ağustos 2018
- 21.113
- En iyi cevaplar
- 2
- 79.887
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İsim vermek istemiyorum :))) ama o fiyatta kalıcı parfümler var benim favori biraz pahalı. Bacım kimileri ayda on TL verip deo almıyor 100 TL’yi asla vermezOrijinal parfümler 500-600 tl değil ki. 50-100 tl arası indirimde bir çok güzel parfüm oluyor.
sabun kokusundan parfüm yapsalar şişelerce alırım hastaım o kokuyaBende de hamilelikten kaldi dayanamiyorum az kokuya bile cok disari çıkmıyorum onun icin insallah zamanla gecer . Insanlar 2 gunde 1 banyo yapsa mia gibi sabunla . Kıyafetlerini degistiremeseler bile havalandirsalar ne guzel olur
Kişisel temizlikten,duştan bihaber olmak ne kadar faciaysa;kendini parfüm şişesine batırıp çıkmak da o kadar facia.
Migreni olanların canına okudu bu millet.
Yani zor bişey değil eskimesin diye yıkamayan insan gördü bu gözlerŞimdi deli diyecekler çıkabilir ama tam konusu gelmiş itiraf edecem :) ben bir pijama üstünü bir gece giyerim. Pijamalarım bir büyük çekmece dolusu ve birbirleriyle alt üst uyumu olacak şekildedir. Bu şekilde her akşam başka giyip haftasonu onları topluca yıkarım. Çok terliyorum gece napıym. terliyken giydiğim pijamayı tekrar giyemiyorum
evet var tabii ama ben güzel olanına denk gelmediğim için belki örneğimi 500 TL'den tuttumOrijinal parfümler 500-600 tl değil ki. 50-100 tl arası indirimde bir çok güzel parfüm oluyor.
almaz olurlar mı?
mesela sentetik kumaşlar acayip koku yapar
o günün sabahı banyo yapmış olayım kıyafetim de yeni makineden çıkmış olsun terlediğimde bi koku çıkıyor
ve alıyorum o kokuyu ve resmen kendimden tiksiniyorum ki temiz vücutta ne kadar kokabilir ter siz düşünün
ama ne biliyim rahatsız olmuyorlar demek ki
Canım o bahanesi zaten bende dikkat ediyorumözelden markayı atarsan sevinitim ama
bütün gün dışarıda olan insanın üstüne envai bin çeşit koku siniyor o yüzden yaptığınız çok mantıklı bişeBir de o sentetik kumaşla terleyip o kıyafeti tekrar giyenler var. Eski müdürüm öyleydi, kadın gittiği yerde kokarca gibi koku bırakıyordu arkasından. Üstüne bir de sigara kokusu...Bir gün uyardım üstü kapalı anladı sanırım sonra kesildi koku.
Her giydiğimi yıkamadan tekrar giymiyorum, o yüzden deli gibi çamaşır ütüm oluyor ama ne yapayım. Bugün giydiğim çamaşırlar, pantolon, gömlek, ceket eve gidince hepsi kirli sepetine...
İsim vermek istemiyorum :))) ama o fiyatta kalıcı parfümler var benim favori biraz pahalı. Bacım kimileri ayda on TL verip deo almıyor 100 TL’yi asla vermez
Şimdi deli diyecekler çıkabilir ama tam konusu gelmiş itiraf edecem :) ben bir pijama üstünü bir gece giyerim. Pijamalarım bir büyük çekmece dolusu ve birbirleriyle alt üst uyumu olacak şekildedir. Bu şekilde her akşam başka giyip haftasonu onları topluca yıkarım. Çok terliyorum gece napıym. terliyken giydiğim pijamayı tekrar giyemiyorum
İşte bırak pijamayı,kazağı eşofmanı böyle yıkamadan giyenler oldukça bu koku meselesi bitmezYani zor bişey değil eskimesin diye yıkamayan insan gördü bu gözler
sabun kokusundan parfüm yapsalar şişelerce alırım hastaım o kokuya
insanlar nasıl rahat ediyorlar ter kokusuyla bilmiyorum
şunu da düşünüyorum su pahalı doğalgaz pahalı insanlar belki ondan bile kısıyorlar ama kırklanmaya gerek yok 5 dk vücuduna bi sabun sürüp çıkmak çok da zorlamaz heralde bütçeyi