Kokan insanlar!!!

Bizim evde en bereketli şey sanırım kirli çamaşırlar. Kızımıda daha şimdiden temiz alıştırmaya çalışıyorum. Sabah kreşe giderken akşamda yatmadan iç çamaşırlarını değiştiririm mutlaka. Süreklide anlatırım kıyafetler ve iç çamaşırları 1 günden fazla giyilmez diye. Aklına yer etsin istiyorum. Küçükken aşılamak lazım bazı şeyleri. Bizden nasıl görürse oda öyle yapar.

ya bu konuda kendimi cok kötü hissettim suanda :S
normalde her zaman dikkat ederim ama bazı kazaklar da ter kokusu yapıyor. bugün de o kazaklardan birinden giymişim sanırım ve rahatsız oluyordum kendi kendime. bi arkadaş tebriğe geldi sarıldık falan ama ben kendmi o kadar kötü hissettim ki. normalde hep dikkat ederim ama bugün böyle oldu. yerin dibinde gibiyim.. şimdi forumu acınca dan diye gördüm konuyu bide.. kötü oldum ya

bütün gün dışarıda olan insanın üstüne envai bin çeşit koku siniyor o yüzden yaptığınız çok mantıklı bişe
sigara içmediğim halde üstüme buram buram sigara kokusu sindiğini bilirm neden aynı yere paltoları asıyoruz arkadaşlarla bi iş arkadaşım neredeyse yarım saatte bir sigara içerdi ne zaman paltosunu benimkinin üzerine assa mahvolurdum o kokudan bi de kendimden utanırdım resmen millet nasıl rahatsız oluyordur kimbilir diye

Aynen kokusu bir yana, dolmuşa biniyorum kaç kişi oturuyor oraya, çok da terleyen bir insanım, kırış kırış oluyor kıyafetler akşama kadar bir daha nasıl giyeyim onu?

Ben paltomu katlayıp kendi dolabımda saklıyorum artık, yoksa sigara kokusu siniyor.

Önemli bir nokta daha var. Ceketleri montları yıkamak. bi insan sabahın köründe işe giderken terleyemez. muhtemelen gün içinde montla terliyorlar. sonra o mont leş gibi kokuyor. dışarının kokusu yemek kokuları bin tane şey siniyor montlara.

Önemli bir nokta daha var. Ceketleri montları yıkamak. bi insan sabahın köründe işe giderken terleyemez. muhtemelen gün içinde montla terliyorlar. sonra o mont leş gibi kokuyor. dışarının kokusu yemek kokuları bin tane şey siniyor montlara.
Yıkamayan var mıdır? Kimseye kokmasa insanın kendine kokuyor montlara sinen o kokular.

Bence yıkamayan hiç bir şeyini yıkamıyor; yıkayan herşeyini yıkıyor. Ortası yok :D

normalde her zaman dikkat ederim ama bazı kazaklar da ter kokusu yapıyor. bugün de o kazaklardan birinden giymişim sanırım ve rahatsız oluyordum kendi kendime. bi arkadaş tebriğe geldi sarıldık falan ama ben kendmi o kadar kötü hissettim ki. normalde hep dikkat ederim ama bugün böyle oldu. yerin dibinde gibiyim.. şimdi forumu acınca dan diye gördüm konuyu bide.. kötü oldum ya
Kazak teninizle temas etmezse bu sorun olmaz. Ben yarım kollu pamuklu bişey giyiyorum altına ;)

Akrilik kazak almayın, ya da altına gömlek, tişört gibi doğal malzemeli şeyler giyin.

Alerjiniz yoksa yün ve kaşmir tercih edin. 5 kazak alacağınıza 1 alın ve yıllarca giyin. Sentetik, akrilik malzemeler terleyince çok koku yapar.

işçi, emekçi kokusu o diyenler gelmedi mi daha :/ herkes konu sahibini desteklemiş olmaz ki ama :27:

ter kokusunu çok söyledim, o yüzden ona hiiç değinmeyeceğim.. sayelerinde yıllardır toplu taşımaya binmiyorum.. bir kaç hafta önce vizem vardı, arkamdaki vatandaşın ağzından nefes alıp vermesi yüzünden sınavdan yarım çıktım.. şu kadarını söyleyeyim 25 dakika gibi dehşet bir süre tahammül ettim, koku üzerime sinmişti.. kimse kusura bakmasın pis bir milletiz, diş fırçası, sabun kullanmayan adamlara deodorant önermeyin, işe yaramıyor..

not : sınavdan düşük aldım, teşekkürler pis herif..

Maalesef var abla yıkamayanlar :KK43: Eşimin montlarını hiç yıkamazmış annesi, Allahtan terleyen biri değil, hepsini tek tek yıkamıştım..
Eşinin annesine hürmetler, ne diyeceğimi bilemedim şimdi, yastık yorgan bile yıkanırken her gün üstümüze giyilen mont nasıl yıkanmaz ki?
Mevsim değişimlerinde yazlık kışlıkları temiz olmalarına rağmen yıkar öyle kaldırırım, yorganları keza yıkayıp kaldırıyorum, kokar montlar, hiçbir koku sinmese sokak kokusu gibi birşey var o siniyor kabanlara:(

işçi, emekçi kokusu o diyenler gelmedi mi daha :/ herkes konu sahibini desteklemiş olmaz ki ama :KK53:

ter kokusunu çok söyledim, o yüzden ona hiiç değinmeyeceğim.. sayelerinde yıllardır toplu taşımaya binmiyorum.. bir kaç hafta önce vizem vardı, arkamdaki vatandaşın ağzından nefes alıp vermesi yüzünden sınavdan yarım çıktım.. şu kadarını söyleyeyim 25 dakika gibi dehşet bir süre tahammül ettim, koku üzerime sinmişti.. kimse kusura bakmasın pis bir milletiz, diş fırçası, sabun kullanmayan adamlara deodorant önermeyin, işe yaramıyor..

not : sınavdan düşük aldım, teşekkürler pis herif..
haaaa bi de diş vardı di mi
bi insan nasıl dayanır kaç gün diş fırçalamamaya
benim geceden sabaha ağzımın içi leş gibi hissediyorum ki yatmadan önce fırçalamama ve sigara kullanmamama rağmen

Eşinin annesine hürmetler, ne diyeceğimi bilemedim şimdi, yastık yorgan bile yıkanırken her gün üstümüze giyilen mont nasıl yıkanmaz ki?
Mevsim değişimlerinde yazlık kışlıkları temiz olmalarına rağmen yıkar öyle kaldırırım, yorganları keza yıkayıp kaldırıyorum, kokar montlar, hiçbir koku sinmese sokak kokusu gibi birşey var o siniyor kabanlara:KK43:

Baksan çok temizdir kayınvalidem ama giydiklerini geri koyuyorlar dolaplarına tüm aile...Görümcem de böyle, evini taşımıştı yardıma gittim, dolabını yerleştiriyoruz, her şey giyilmiş, diz izi çıkmış, terli...Canım bunları yıkaman lazım dedim, yok yok dedi koydu öyle. Ben şok.

Eşimi alıştırdım, hatta söylemeden yıkıyorum onun kabanlarını falan, bazen pijamasını ben kirliye atıp yenisini koyuyorum...Allahtan gömlek, iç çamaşırı, çorap konusunda eğittim :)

Adamlar kış günü kokuyor ekşi ekşi
Buram buram pis kokuyor
Bizim çaycı vardı 18 yıldır yıkamadığım ceket var dedi çoook pis
Ben giydiğim makinaya atarım pis olmasına gerek yok

Evet bazı insanlar koktuklarını düşünmüyorlar orası bir gerçek de günde 2 kez duş mu? Abartmamış mısınız?

Akşam yıkanıp sabah kalkınca tekrar mı yıkanıyorsunuz? :deli:

Peki sizin su kaynaklarımızı bu kadar israf etmeniz normal mi? :işsiz:

Benim duşum max 5 dk alışkanlık dışarı çıkıyorum sonuçta arabaların egzoz dumanı toz vs mecburen yapıyorum. Bence benimki normal olan.

Uzun zamandır rahatsızım bu konudan. Toplu taşımalarda vs insanlardan gelen pis kokudan rahatsız oluyorum. Bugün öğürerek indim minibüsten. İnsan duş almaz mı veya bir deodorant kullanmaz mı??? Aklım almıyor neden yani? Günde iki kez yıkanırım deodorant rollon va ne varsa sürerim. Ekşi ekşi ter kokuları birbirine karışıyor.
Ayda 10 TL verip bir deodorant alınamıyor mu? Veya su sabun elimizin altında çok mu zor yıkanmak. Kısacası cıldıracagım. İçimden gelmiyor bir yere gitmek otobüse minibüse binmemek için.

Bizim işyerinde vardı kokan bir adam , allah allah burnumuz tıkanırdı kokusundan , girdiği odalara sinerdi. Iyyy:kusmuk: , yanından geçerken nefes almazdım o derece. Yemekhaneye onun yüzünden kimse gtmezdi , tek başına yer giderdi , yemekhaneye bir girerdik onun kokusu yemek kokusunu geçmiş... İşyerinden bir arkadaş defolu parfüm almış gelmiş, herkes de bir parfün adam yanımızdan geçse hemen sıkardık ardından. Çalışanlar isyan ettiler , duş almıyon mu , su sabun yok mu evinde diye en sonunda işten çıkartıldı. Yıllar sonra bir gün otobüsteyiz annemle , bir pis koku geldi , anneme eski işyerimde bi adam vardı kokuyodu şöyle böyle derken , bi baktım kokan adam otobüsten indi :kusmuk:o kokutmuş otobüsü :deli:

Ay can damarim olan konu resmen :( bende inanılmaz sinir oluyorum yahu allah su vermiş sabun vermiş hergun on dakika dus almak 10 liraya bi deodorant alıp sıkmak çok mu zor :( hergun sigarayı oraya buraya verilen paraya acımıyorlar konu öz bakım olunca toplumca çok geriyiz.. kendilerini geçtim çevreyi rahatsız etmeleri de cabasi.. bence pis insanlar sosyolojik vakalar, çünkü çevre onlardan çok rahatsız ama kendileri bunun farkında değiller

Back
X