- Emoji Skoru
- 13.188
- Puanlar
- 158
- Konu Sahibi soradanbiriiste
-
Benim eşim de iş yerinde duşunu alır, tıraş olur, üstüne çorabını - çamaşırını eve öyle gelir .Eşimin iş yerinde böyle biri varmış aklıma o geldi işi gereği giriş çıkışlarda duş almaları gerekiyor diyo ki adam duştan çıkıyor hala çok kötü ve ağır kokuyo diyo
İnanırım.. O yüzden kocaları bu yönden de eğitmek lazım. Şampuandan sonra mis gibi korkunca kendilerini temiz sanıyorlar.Ben bir muhabbete denk gelmiştim erkekler arasında, saçlarını sampuanlayıp çıkıyolarmış, şampuanın köpüğünü vücuttan akıtıyo ya saçından durularken onu yıkanmak sayan var
Af buyurun ama size kokuyorsa kendisine de kokuyordur burnu koku da mı almıyor?En son az önce iyi de kötü kokuyorsun artık dedim surat salladı içeri gitti
Eşinizin önce kendine sonra da size zerre saygısı yok.Sınanmadığınız yerden konuşmak kolaydır. Başlarda böyle olsa emin ol ben de evlenmezdim. Hasta olabileceğini düşündüm vs lakin öyle de bir durum yok. Ben de burada eleştri değil kırmadan nasıl söyleyeceğime dair bir fikir almak istiyorum.
3 yıl içerisinde defalarca söylemiştir zaten konu sahibi, artık söyleme kırmama kısmını geçmişler bence.Sizde hala kırmadan söyleyeyim diyorsunuz.
Karşınızda güzellikle yaklaşmaktan anlayan bir insan olsa haklısınız diyeceğim. Ama eşiniz sizi umursamıyor, size saygı duymuyor. Bu insanı kırmadan hareket etmek bir işe yaramaz. Sizi ezik görür, daha az önemser gün geçtikçe. Burdan bir yere varamazsınız.Yine de incitmeden hareket etmeyi tercih ediyorum. Genel olarak hayatımdaki herkes için geçerli bu durum.
Ay bana bi kere böyle bir kokarca misafir olarak gelmişti. Bi 3-4 gün ağırlamak zorunda kaldık. Salondaki koltukta yattı. Gittiği gün koltuk yıkattım. Evin her yeri günlerce koktu resmen bana.Hayır bir de kokan insan toplu taşımada işte okulda olsa uzak durursun çok da etkilemez. Sinir olur geçersin.
Ama kokan adam evdeki nevresimi de korkutur, oturduğu koltuğun yastığını da.
İğrenç bir şey yani.
Evde ayağı kokan biri halıya bassa halıyı yıkamaya kalkıyorsun. Üç senedir her gün nevresim mi yıkadınız?
Ben hiç kimseyi sürekli koltuklarımı yatağımı kokutmasına tahammül edecek kadar sevmiyorum sanırım. Bu derece kokan birinin nevresimi her gün yıkanmazsa kokar yatağa da siner.
Ben çok titiz biri değilimdir ama ter ve koku çok rahatsız ediyor. Bize de bir gün çorapsız babetli iş çıkışı gelen bir arkadaş oldu. O ayağındaki teri halılarıma değdirdiğini düşünüp gidene kadar fenalık geçirdim.Ay bana bi kere böyle bir kokarca misafir olarak gelmişti. Bi 3-4 gün ağırlamak zorunda kaldık. Salondaki koltukta yattı. Gittiği gün koltuk yıkattım. Evin her yeri günlerce koktu resmen bana.
Bence bu derece pis kokan insanlarla yaşayanlar zaten kendileride çok temiz olmuyor, o yüzden tahammül edebiliyorlar. Üç ay beş değil 3 sene yani hergün aynı yatağa giriyosun adamla ve kokuyor, öpeceksin kokacak yanaşacaksın kokacak, normal temiz bi insan tiskinir. Evi bile kokuyodur, içinde durdukca anlamıyolar sadece.Hayır bir de kokan insan toplu taşımada işte okulda olsa uzak durursun çok da etkilemez. Sinir olur geçersin.
Ama kokan adam evdeki nevresimi de korkutur, oturduğu koltuğun yastığını da.
İğrenç bir şey yani.
Evde ayağı kokan biri halıya bassa halıyı yıkamaya kalkıyorsun. Üç senedir her gün nevresim mi yıkadınız?
Ben hiç kimseyi sürekli koltuklarımı yatağımı kokutmasına tahammül edecek kadar sevmiyorum sanırım. Bu derece kokan birinin nevresimi her gün yıkanmazsa kokar yatağa da siner.
Bilakis çok biliyorum havlulara kadar kaynatan kadınların kocaları bildiğin kıllı toparlak ve yanında nefes almak mümkün olmadığından çay servisini bir km öteden yapabildiğin.Bence bu derece pis kokan insanlarla yaşayanlar zaten kendileride çok temiz olmuyor, o yüzden tahammül edebiliyorlar. Üç ay beş değil 3 sene yani hergün aynı yatağa giriyosun adamla ve kokuyor, öpeceksin kokacak yanaşacaksın kokacak, normal temiz bi insan tiskinir. Evi bile kokuyodur, içinde durdukca anlamıyolar sadece.
İş yerinde vardı bizim geçtiği yeri anlıyoduk ya resmen şuradan geçmiş diyoduk yazın estiriyodu zaten kokusu. Yemek yiyemezdim, diş tartarları artık kat çıkmış adamın bide bi neşeli bari sus otur be adam asdhagag
Ben hijyen konu önemsediklerini düşünmüyorum ya kafamda canlanmıyor yani misafir olsa gidince evi kaynatırsın falanda kocan yani ilişkiye girmesi var öpmesi var, burnunu tuta tuta yapamayacağına göre bence temiz değillerBilakis çok biliyorum havlulara kadar kaynatan kadınların kocaları bildiğin kıllı toparlak ve yanında nefes almak mümkün olmadığından çay servisini bir km öteden yapabildiğin.Burda da bi tane üye vardı kocası yastığı sabaha kadar göl oluyomuş sümükten, kadın beyaz havlu kullanıyo 90 derecede yıkayabilmek için.