• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kokan koca

Ben bir muhabbete denk gelmiştim erkekler arasında, saçlarını sampuanlayıp çıkıyolarmış, şampuanın köpüğünü vücuttan akıtıyo ya saçından durularken onu yıkanmak sayan var
Evet ya liflenmek yok 🤮

İş arkadaşına çözüm var da ben biraz sıkıntılıyım bu konuda 🤦‍♀️
Sizden başka yüzüne söyleyen yok mu acaba işte falan? Hiç mi utanmaz bir insan. Utanır yine dikkat eder. Söyle bence hijyene dikkat etmezsen boşanacam diye. Çocuk var mı?

Aslında tam bu noktada onu kendisinden nasıl rahatsız edebilirim onu bulmam gerekiyor sanırım
Yanına yaklasmayacaksin beraber uyumayacaksın baska çaresi yok. Doktora gitmesi gerekiyor kendin yıkamışsin yine kokmuş bir sorun var sanirim

Ben bir muhabbete denk gelmiştim erkekler arasında, saçlarını sampuanlayıp çıkıyolarmış, şampuanın köpüğünü vücuttan akıtıyo ya saçından durularken onu yıkanmak sayan var

Benim dermatoloğum her gün duş alıyorsan her gün liflenme diyor. 3 günde bir öneriyor lif olayını. Biraz cildim de hassas alerjik ama genel olarak herkese böyle tavsiye ettiğini söylemişti. Ben de öyle yapıyorum. Her gün duşa giriyorum çalıştığım için. Ama komple liflenmiyorum. Tabi hiçbir duşta liflenmiyorsa berbat 🥹🥹🥹

Benim dermatoloğum her gün duş alıyorsan her gün liflenme diyor. 3 günde bir öneriyor lif olayını. Biraz cildim de hassas alerjik ama genel olarak herkese böyle tavsiye ettiğini söylemişti. Ben de öyle yapıyorum. Her gün duşa giriyorum çalıştığım için. Ama komple liflenmiyorum. Tabi hiçbir duşta liflenmiyorsa berbat 🥹🥹🥹
Hiçbir duşta 🤮🤮 kafalarından deterjan akıyomuş.🤮🤮
Ben günlük duşlarda ağır keselenmem ama her yerimi bir liflerim ya, yaz aylarında da ilave olarak beyaz sabunla mutlaka kokacak yerlerimi elimle köpürtür bir tur daha elle ovalarım.

Siz neden ikna etmeye çalışıyosunuz bende bunu anlamıyorum. Eşinizin sadece saygı değil sevgi sorunuda var size karşı. Karısını seven bi adam buna çözüm arar, sizden önce kendisi yapar bunu. Siz söylediğiniz halde umrunda değil midesimi bulanmış rahatsız mı oluyor yok yani
O kısmı konu sahibinin hiç sorgulamadığı çok belli. İnsan düşünmeden edemiyor: Eşin gelip kokuyorsun diyecek ve sen bunu ciddiye almayacaksın, bu nasıl bir şey? Hastalıkmış, başka bir sebepmiş, açıkçası zerre umurumda olmaz. Eğer çözüm bulmak için en ufak bir çaba yoksa, zaten o ilişki bitmiştir.Kaldı ki insan duştan sonra bile koku sorunu yaşıyorsa, en azından parfüm ya da deodorant kullanır; eşini rahatsız etmemeye çalışır. Ben bunun hastalık ya da benzeri bir durum olduğunu da pek düşünmüyorum. Bazı insanların teni ya da saçı daha çabuk koku yapabiliyor; böyle durumlarda her gün, hatta gerekirse günde iki kez yıkanmaları gerekir. Buna rağmen yıkanmayıp deodorant ya da parfüm de kullanmazlarsa, çevrelerindeki insanları iğrendiriyorlar.

Ay konu biraz şey ama benim de cildim hassas bacaklarım ve kollarım lifleyince pul pul dökülüyor😂

Ama kol altı vs kıvrım bölgeleri liflemeden olmaz tabi ki

Tam olarak bunu anlatmaya çalışıyorum aslında. SÖYLÜYORUM yahu kaç bin kez artık ben ar eder oldum. Ama sanırım benim lugatımdaki kelime dağarcığım yetmiyor. Ben de spesifik bir yorum gelirse onu uygularım umuduyla sordum burada. Boşan diyor herkes e iyi de istediğim bu değil ki. Boşanmak istesem bunun kusur sarıldığını haklı olanın ben olduğumu da biliyorum. Ama boşanmadan acaba düzelir mi? Bin bilsem de bir bilene danışayım belki benim kaçırdığım bir konu vardır diye yazdım. Herkes nasıl dayandın boşan tü kaka arkadaşlar durumun vehametinin inanın farkındayım. Hem de sizin hayal edemeyeceğiniz kadar.
Canim hijyen önemli bu elde var bir. Ama eşiniz bunu da yapmıyor ne yazık ki.
İkinci sebep nasıl beslendiği.
Bazı gıdalar varmış vücutta sentezlenmiyormus ve kötü koku yayiyormus.
Gün sonunda ölü balık kokusu oluyormuş. Tedavisi yokmuş sadece onu içeren gıdaları tüketmemek gerekiyormuş. Bir nebze azaltiyormus.
Ama Dr a gidip sebebini öğrenmek lazım ama önce.

İşin garip tarafı adamı ben kendim yıkadım lifledim vallahi duştan çıktım yine kokuyordu. Anlamadım ben bu işten bişi 🤷‍♀️
Glikolik asit diye birşey var ya, banyodan sonra kokunun yoğun olduğu koltuk altına sürsün. Haftada 2 yetiyor diyorlar. Daha sık oluyor mu denesin.

Hormonel birşey var mı baktırması lazım. ilna ederseniz bi denetin

Ay ne bileyim saçma bi şey söylemek de istemiyorum ama duş aldığı günlerde ekstra güzel koktuğunu söyleseniz, duş aldığı kendine bakım yaptığı günlerde libidonuz yükselmiş gibi davransanız bi süre sonra hoşuna gidip alışkanlık yapar mı acaba? Ödül gibi.

Bok gibi kokan ve zerre umursamayan bir adama ne kadar kafa patlatmışsınız arkadaşlar ya. O adam değişmez. Can çıkar huy çıkmaz. Biraz düzelir gibi olur, sonra hep aynı. Konu sahibi sizin de kabullenmekten başka çareniz yok. Bu yaşa kadar eğitilmemiş bir yaşam formunu siz adam edemezsiniz.

Yazıldı mı bakamadım ama duş jelleri koltuk altını tahriş etmiş ya da florasını bozmuş olabilir mi? Tahriş olsa görünür gerçi ama... Bir süre salisilik asitli jelle yıkamak işe yarar belki... Fakat kesin çözüm için doktora gitmesi lazım artık, duştan çıkınca bile kokmak çok aşırı bi durum.

Canım kadınlar bir konuda acil fikirlerinize ihtiyacım var. Evliliğimde 3. Yıla gireceğim ancak artık canıma yetti kocam inanılmaz kötü kokuyor. Teri ayrı ağzı ayrı 🤢 yüzüne de söylüyorum kokuyorsun git duş al diyorum yatmadan alırım diyo anlatamıyorum. Aldığım deodorantın parfümün haddi hesabı yok. Az önce yine söyledim dışarı çıkacağız duş al öyle çıkalım dedim gelince alırım dedi ve girmiyor inatla. Gittim rolon getirdim al şunu sür diyorum yine yapmıyor. Bu konuda saçma bir inada bindirdi kendini. Ne yapayım bana akıl verin benim kelimelerim tükendi. En son az önce iyi de kötü kokuyorsun artık dedim surat salladı içeri gitti ama artık ben bıktım. Bana akıl verin nolur belki yaratıcı bir fikir gelir.
Yapılabilecek her şeyi yapmış ve söylenebilecek her şeyi söylemişsiniz. Ben artık dayanamıyorum deyip resti çekmek kalmış sadece.

eskiden sigara içen biri olarak eşimden gelen sigara kokusundan iğrenip uzaklaşıyordum, bu sebeple içmeyi birakti. seven insanın çözüm bulacağı bi durum bu. ama eşiniz sizi düşünmüyor. siz de uzaklaşmayı deneyebilirsiniz.
O zaman ki sevgilim şimdiki eşime sevdiğim bir filmdeki sözü söylemiştim;
“Sigara içen biriyle öpüşmek kül tablası yalamak gibiymiş”. Bu sözden sonra sigarayı bıraktı. Siz deyince aklıma geldi. Konu sahibi de ölü balıkla öpüşmek gibi diyebilir mesela.

İşin garip tarafı adamı ben kendim yıkadım lifledim vallahi duştan çıktım yine kokuyordu. Anlamadım ben bu işten bişi 🤷‍♀️
O zaman sorun daha farklı bir şey galiba.
Yani olay sadece yıkanmamak veya deodorant kullanmamak değil.
Detaylı bir muayene olması lazım.

Hanimlar beyaz sabunu hicbir kosulda cildinize surmeyin, egzamaya davetiye cikarmayin.

Bunun yerine antibakteriyel sabun kullanin koku probleminiz var ise, cunku bakteri esittir koku demek.

Bunun haricinde x'te instada falan gorursunuz, lenfatik sistem bosaltma mesajları var ozellikle kadinlarda koltuk alti ve vajinal bolgeye uygulanan, inanin cok rahatlatici.

Antiperspirant koltuk alti rollonlari kullanmayın, cunku sanilanin aksine terlemek iyidir. Bunun yerine terlemeyi durdurmayan rolllonlar tercih edin.

Rollonunuz mumkun oldugunca kokusuz olsun, vanilya veya beyaz sabun veya pudra kokululari tercih edin.

Simdi bircok kaliteli rollonun kendiyle ayni kokuda dus jeli, vucut parfümü, losyonu gibi yan urunleri oluyor, eger koku sorununuz var ise allah askina parfum degil vucut losyonu gibi daha az disariya koku salan ürünleri tercih edin.

Ozellikle cok terleyen bireyler, koyu tenli ve kalin ciltli olan arkadaslar lutfen baharatli degil pudra tabanli veya cicekli parfumleri tercih edin.

Ve minnak bir ipucu daha cok terleyen ve bu sebeple sogan benzeri kokusu olan arkadaslar, koltuk altiniza karbonat uygulayin, hem teri emer hem de kotu koku olusumunu bastirir.

Metabolizmasi hizli calisan, zayif ve koku problemi olan arkadaslarim, lutfen endokrinoloji muayenesi olun, buyuk ihtimalle tiroid bezlerinizde problem vardir, ilac tedavisi verilirse uygulayin, kokunuzun kaynagi tiroidlerinizin cok calismasi olabilir.

En onemlisi beslenme, lutfen agir kokan baharatlari tuketmekten imtina edin, kirmizi et kokuyu tetikler, sogangiller kokuyu tetikler, bu urunleri minimuma indirmeyi deneyin.

Ben dogaldan yanayim diyorsanizda tuz bazli rollonlar mevcut onlari arastirin.

Yapacağınız tek şey her gün temiz kıyafet giydirmek,adam kişisel temizliğine zaten dikkat etmiyor bir de her gün aynı kıyafetleri giyiyorsa böyle alışmıştır.Benim eşim her gün temiz kıyafet giyer işe giderken ki öyle kokan bir adam değildir de
Cocuk mu bu be kendi giysin

Back
X