• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kokan koca

Kafamı en çok karıştıran konu da o aslında duş alıyor temizleniyor ancak 5 dk sonra yine aynı koku. Ben de hormonal ya da sizin ilettiğiniz gibi lenfatik sistem problemi olabileceğini düşündüm. Nitekim çok yemek yiyip asla kilo anlamaması ve sürekli yorgun olup ağzının özellikle gece kokuyor olması vs bağırsak kurdu ihtimalini de artırıyor. Hasta olmaktan korktuğu için hastaneye gitmiyor öyle bir sorunumuz var. İkna etmeye çalışıyorum bakalım
tiroidlerinde sıkıntı olabilir aşırı ter ve koku yapar babamdan biliyorum ve kokuyu kendisi almıyor çünkü alışıyor bir süre sonra biz söylüyoruz ter kokuyorsun diye gidip duşa giriyor abdestinde namazında adamdan bahsediyorum.

Ay ne bileyim saçma bi şey söylemek de istemiyorum ama duş aldığı günlerde ekstra güzel koktuğunu söyleseniz, duş aldığı kendine bakım yaptığı günlerde libidonuz yükselmiş gibi davransanız bi süre sonra hoşuna gidip alışkanlık yapar mı acaba? Ödül gibi.
Köpek eğitir gibi koşulla eğitelim yani. Hem de neyi kişisel hijyeni.

Canım kadınlar bir konuda acil fikirlerinize ihtiyacım var. Evliliğimde 3. Yıla gireceğim ancak artık canıma yetti kocam inanılmaz kötü kokuyor. Teri ayrı ağzı ayrı 🤢 yüzüne de söylüyorum kokuyorsun git duş al diyorum yatmadan alırım diyo anlatamıyorum. Aldığım deodorantın parfümün haddi hesabı yok. Az önce yine söyledim dışarı çıkacağız duş al öyle çıkalım dedim gelince alırım dedi ve girmiyor inatla. Gittim rolon getirdim al şunu sür diyorum yine yapmıyor. Bu konuda saçma bir inada bindirdi kendini. Ne yapayım bana akıl verin benim kelimelerim tükendi. En son az önce iyi de kötü kokuyorsun artık dedim surat salladı içeri gitti ama artık ben bıktım. Bana akıl verin nolur belki yaratıcı bir fikir gelir.
evlenmeden önce vakit geçirme fırsatınız olmadı mı? o zaman fark etmediniz mi?

tiroidlerinde sıkıntı olabilir aşırı ter ve koku yapar babamdan biliyorum ve kokuyu kendisi almıyor çünkü alışıyor bir süre sonra biz söylüyoruz ter kokuyorsun diye gidip duşa giriyor abdestinde namazında adamdan bahsediyorum.
Tiroit hastasıydım senelerce hiç kötü kokmadım. Günlük duş alan bir insan kokmaz. Babanız muhtemelen haftada bir yıkanıyor, abdestte koltuk altı kokusunun bir alakası yok.
Bir de tabii erkeklerin bir kısmı koltuk altı tüylerini almıyor o da koku yapıyor. Erkeklerin de koltukaltı tüylerini alması lazım aslında

Bok gibi kokan ve zerre umursamayan bir adama ne kadar kafa patlatmışsınız arkadaşlar ya. O adam değişmez. Can çıkar huy çıkmaz. Biraz düzelir gibi olur, sonra hep aynı. Konu sahibi sizin de kabullenmekten başka çareniz yok. Bu yaşa kadar eğitilmemiş bir yaşam formunu siz adam edemezsiniz.
Aynen budur ya.
İnsan olarak kendi kişisel hijyenini sağlamayan adamı terbiye etme yolu arıyorlar ya. Pis insan pis insandır. Temizliğini sağlayamıyorsa kadın bunu eğitmek zorunda mı?

Tiroit hastasıydım senelerce hiç kötü kokmadım. Günlük duş alan bir insan kokmaz. Babanız muhtemelen haftada bir yıkanıyor, abdestte koltuk altı kokusunun bir alakası yok.
Bir de tabii erkeklerin bir kısmı koltuk altı tüylerini almıyor o da koku yapıyor. Erkeklerin de koltukaltı tüylerini alması lazım aslında
gün aşırı yıkanır ama özellikle kullandığı ilaçlardan kaynaklı koku oluyor. Duştan çıkıyor mesela 1-2 saat sonra yine kokmaya başlıyor özellikle yazın bu şekilde çünkü daha çok terliyor sıcak havalarda. tüy kısmını bilemem özellikle dikkat etmedim alıyor ama her duşta da tıraşlamıyordur.

Cocuk mu bu be kendi giysin
Kendi koktuğunun farkında olsa bir dk o şekilde gezmez zaten arkadaşım. Bu bir hastalık belirtisi malesef
çocuk gibi kıyafetlerinin her gün temiz olmasını sağlaması gerek çünkü kendisi durumun vehametini algılayamıyor

Kendi koktuğunun farkında olsa bir dk o şekilde gezmez zaten arkadaşım. Bu bir hastalık belirtisi malesef
çocuk gibi kıyafetlerinin her gün temiz olmasını sağlaması gerek çünkü kendisi durumun vehametini algılayamıyor
E kadın sürekli söylüyormuş koktuğunu. Adam gayet farkında, umursamıyor.

O kısmı konu sahibinin hiç sorgulamadığı çok belli. İnsan düşünmeden edemiyor: Eşin gelip kokuyorsun diyecek ve sen bunu ciddiye almayacaksın, bu nasıl bir şey? Hastalıkmış, başka bir sebepmiş, açıkçası zerre umurumda olmaz. Eğer çözüm bulmak için en ufak bir çaba yoksa, zaten o ilişki bitmiştir.Kaldı ki insan duştan sonra bile koku sorunu yaşıyorsa, en azından parfüm ya da deodorant kullanır; eşini rahatsız etmemeye çalışır. Ben bunun hastalık ya da benzeri bir durum olduğunu da pek düşünmüyorum. Bazı insanların teni ya da saçı daha çabuk koku yapabiliyor; böyle durumlarda her gün, hatta gerekirse günde iki kez yıkanmaları gerekir. Buna rağmen yıkanmayıp deodorant ya da parfüm de kullanmazlarsa, çevrelerindeki insanları iğrendiriyorlar.
Adamın umrunda bile değil ki hiç utanmıyoda demek ki. Her gün banyo yapsa parfüm vs sıksa doktorlara gitmiş olsa ve yinede koku olsa neyse bi çaba var elinden geleni yapmaya çalışıyor dersin. Bu nedir böyle banyodan sonra bile kokuyor diyor çitilenmesi lazım ölü deri kokusu kalıyodur. Hamam kesesi ile iyice deri atması tüm kılları kesmesi sabunla köpük köpük yıkanması gerek başka türlü düzelceğini hiç sanmıyorum

Aynen budur ya.
İnsan olarak kendi kişisel hijyenini sağlamayan adamı terbiye etme yolu arıyorlar ya. Pis insan pis insandır. Temizliğini sağlayamıyorsa kadın bunu eğitmek zorunda mı?
Birde hergün duş alsada kendini suya tutup çıkan insanlar var. Koltuk altını bile kaldırmadan suya gir çık neye yarayacak hele özel bölgede kıllanma varsa o koku geçmez. Nasıl banyo yaptığınıda mı takip edecek koskoca adamın

Kokan bedenede roll on kullanilmaz ki, sonra yaparim dediğinde yapıyor mu bari anı kurtarmak için yapacam mi diyor. Ya bu insanlarin hic mi gururu zedelenmiyor. Demis iste kadin bir düşün utan kalk duşunu al. Birde hiç kendileri bu kokuyu almıyor mu? Ben kendim kötü koktuğumu hissettiğim zaman oluyor cok terleyince oğlum gelir sarilmaya ,sarılma şuanda ter korkuyorum derim duşa girerim. Sarılıp iggh demesini mi bekleyelim.

Kadin kokuyorsun demis kendi de farkinda insan kötü koktugunu nasil anlamaz

Eşimin iş yerinde böyle biri varmış aklıma o geldi işi gereği giriş çıkışlarda duş almaları gerekiyor diyo ki adam duştan çıkıyor hala çok kötü ve ağır kokuyo diyo 🥴🥴
O suyun altina girip çıkıyordur. Adam akıllı yikansa kokmaz

Canım kadınlar bir konuda acil fikirlerinize ihtiyacım var. Evliliğimde 3. Yıla gireceğim ancak artık canıma yetti kocam inanılmaz kötü kokuyor. Teri ayrı ağzı ayrı 🤢 yüzüne de söylüyorum kokuyorsun git duş al diyorum yatmadan alırım diyo anlatamıyorum. Aldığım deodorantın parfümün haddi hesabı yok. Az önce yine söyledim dışarı çıkacağız duş al öyle çıkalım dedim gelince alırım dedi ve girmiyor inatla. Gittim rolon getirdim al şunu sür diyorum yine yapmıyor. Bu konuda saçma bir inada bindirdi kendini. Ne yapayım bana akıl verin benim kelimelerim tükendi. En son az önce iyi de kötü kokuyorsun artık dedim surat salladı içeri gitti ama artık ben bıktım. Bana akıl verin nolur belki yaratıcı bir fikir gelir.
Açık açık söyleyin hoşlanmadığınızı. Hastalıksa tedavi olsun. Yeni evli sayılırsınız insan biraz dikkat eder küsüp darılmakla olmaz.

gün aşırı yıkanır ama özellikle kullandığı ilaçlardan kaynaklı koku oluyor. Duştan çıkıyor mesela 1-2 saat sonra yine kokmaya başlıyor özellikle yazın bu şekilde çünkü daha çok terliyor sıcak havalarda. tüy kısmını bilemem özellikle dikkat etmedim alıyor ama her duşta da tıraşlamıyordur.
Ne ilacı kullanıyor? Hiç öyle koku yapan ilaç bilmiyorum.

Benim evime çok yakın olan ve çok sık gittiğim bir market var.Kasiyerlerden biri Allah affetsin leş gibi ter kokuyor.Her denk geldiğimizde alışverişim bitene kadar nefesimi tutuyorum.O kasadayken sıra beklemek zorunda kalırsam içimden sinir krizleri geçiriyorum.Birkaç dakikalık market alışverişi bile beni böyle zorluyorken bu tarz bir şeyi sürekli yaşadığımı düşünemiyorum.Madem düzelmiyor,boşanın.Hayat kaliteniz on üzerinden eksi beş falan şu an.Hiç kimse buna değmez.

Back
X