• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kokan koca

İşte tam bu noktada ne yapmam gerektiğini şaşırmış durumdayım.
Yani canım koca adamı zorla yıkayacak , ağzına diş fırçası sokacak ,her gün elinden tutup hamama götürecek halin yok.

Şahsınıza, ortak yaşam alanınıza ,kendisine ve diğer insanlara saygısı olmayan birini boşarsın normal şartlarda.

ya bu adam evlenmeden gül mü kokuyordu bacım neden evlendin? bu zihniyeti de değişemezsin ya ayrılacaksın ya alışacaksın ya da zorla duşa sokup yıkayacaksın artık hangisi işine geliyorsa
Az önce yazdım bir hanımefendiye size de yazayım. Evlenmeden önce haftada bir buluşurduk o da muhtemelen duş gününe denk gelirdi. 1 2 kez denk geldim ama işten geliyordu bu nedenle çok üstünde durmamıştım. Lakin konu öyle değilmiş.

Ee yuh kusura bakmayın ama iğrenç. 3 sene nasıl çektiniz. Direk koktuğunu ve buna artık tahammül edemediğinizi söyleyin. Dikkat etmediği sürece aynı yatağa bile girmeyin. Hala devam ediyorsa da bosayacaksiniz. Pis birini ne sebeple çekeceksiniz. Bu kadar süre dayanmaniz bile ilginç.
Sınanmadığınız yerden konuşmak kolaydır. Başlarda böyle olsa emin ol ben de evlenmezdim. Hasta olabileceğini düşündüm vs lakin öyle de bir durum yok. Ben de burada eleştri değil kırmadan nasıl söyleyeceğime dair bir fikir almak istiyorum.

Yapacağınız tek şey her gün temiz kıyafet giydirmek,adam kişisel temizliğine zaten dikkat etmiyor bir de her gün aynı kıyafetleri giyiyorsa böyle alışmıştır.Benim eşim her gün temiz kıyafet giyer işe giderken ki öyle kokan bir adam değildir de
Her gün temiz kıyafet giyer benim zorumla ama akşama kalmaz o kıyafet maalesef

Sınanmadığınız yerden konuşmak kolaydır. Başlarda böyle olsa emin ol ben de evlenmezdim. Hasta olabileceğini düşündüm vs lakin öyle de bir durum yok. Ben de burada eleştri değil kırmadan nasıl söyleyeceğime dair bir fikir almak istiyorum.
Hala kırmamayı mı düşünüyorsunuz? Siz bu kokarcayla bir ömür geçireceksiniz belli ki.

Az önce yazdım bir hanımefendiye size de yazayım. Evlenmeden önce haftada bir buluşurduk o da muhtemelen duş gününe denk gelirdi. 1 2 kez denk geldim ama işten geliyordu bu nedenle çok üstünde durmamıştım. Lakin konu öyle değilmiş.
yani bunun pek alttan alınır bir tarafı kalmamış, kaldı ki 3 senelik evliymişsiniz. açık açık karşınıza alın konuşun. hijyenine dikkat etmediği sürece ondan tiksindiğinizi, tahammül edemediğinizi söyleyin. sonuclarının ağır olduğunu bilsin ona göre davransın.

Direkt boşanma sebebi şu yaptığı. Bu saatten sonra değişim istiyorsanız ona çözüm sonun ama sorumluluğunu kendi alsın. Fiziksel mesafenizi koruyun, yakınlaşmayı azaltın yada tamamen kesin. Değişmediği sürece de gittiği yere kadar devam edin. Böyle evlilik sürmez.
Önerinizi dikkate alacağım çok teşekkür ederim

Haydaa. Yine ne Sınanması yahu. Yine konu oraya geldi😁 eleştiri falan yapmadım ayrıca. Sadece 3 sene böyle pis bir insanı nasıl cektiginizi merak ettim ve bir öneri verdim. Açıkça konuşun, duzelmedikce aynı yatağa bile girmeyin dedim. Düzelmiyorsa da çekmeyin, bosayın.
Simdi bu cevaptan ne çıkardınız da yine konuşmak kolay oldu.
Hanımefendi kırmadan kırk kere demişsiniz zaten. Oraları çoktan geçmişsiniz. Düzelmiyorsa ya bosayacaksınız ya tahammül edeceksiniz.

Yine de incitmeden hareket etmeyi tercih ediyorum. Genel olarak hayatımdaki herkes için geçerli bu durum.
İyi de adam size saygı duymuyor, sizi sallamıyor. Kötü koktuğunu söylediğiniz halde inatlaşıyor. Siz kırmamaya devam edin adamın umru değil.
Ben kokuşuk pis bir adamla evli kalmazdım şahsen

Yine de incitmeden hareket etmeyi tercih ediyorum. Genel olarak hayatımdaki herkes için geçerli bu durum.

İnsanları kırmamak bu değil. Sizi rahatsız eden bir durum varsa bunu dile getirmekten çekinmeyin, eşinizin sizi anlamasını beklemeyin dile getirin. Herkes baktığınız yerden bakmaz.

Bunları yaparken tartışmadan,alay ermeden kendinizi korumak adına yapın. Sebebini sorduğunda hijyen konusu benim için önemli, ağzın kokunca yakınlaşmakta zorlanıyorum diyin.

İnsanları kırmamak bu değil. Sizi rahatsız eden bir durum varsa bunu dile getirmekten çekinmeyin, eşinizin sizi anlamasını bekleyin. Herkes baktığınız yerden bakmaz.
Sanırım biraz daha
İnsanları kırmamak bu değil. Sizi rahatsız eden bir durum varsa bunu dile getirmekten çekinmeyin, eşinizin sizi anlamasını beklemeyin dile getirin. Herkes baktığınız yerden bakmaz.
Haklısınız teşekkür ederim

Buraya açılan her konuda herkes sinanacaksa, sinanmadan yorum yapmayacaksa o zaman konu sahipleri kendileri yazsınlar biz sadece okuyalım.

Aynen öyle. Anlamıyorum ki nasıl yorumlar bekleniyor. Herkese ya çok normal sen haklısın demek ya da ah vah tüh deyip geçmek lazım.

Back
X