- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
- Konu Sahibi greengirll
-
Şimdi canım benim.Klasik tarz derken,saten parlak renk gömlek,süper mini etek dantel çoraplar aşırı makyaj fazla göz alıcı takı aksesuar olmadıktan sonra sorun etme.27 yaşına gireceğim 1 ay sonra, en şık ve klasik giyinilmesi gereken sektörlerden birindeyim, hergün birebir insanlarla muhatabım...
o zaman bence dert etmeyin tam tersi sevinin kıskanılıyorum demek ki giydiklerim yakışıyor, dikkat çekiyor diye.evet kokoş sıfatını bayanlar söylüyor, erkekler bazen şu kıyafeti beğendim dünkü daha güzeldi bence tarzı eleştiri yapar ama nadiren...
nerden geliyor bu hissin kaynağı ama ben hoş giyindiğinizi düşündüm, hem anladığım kadarıyla iş ortamınız bu kıyafetler için uygun, hoş bir bayansanız ilgi çekmiştir ondan diyolardır, farklı olan sivrilir hep, boşverin
Şimdi canım benim.Klasik tarz derken,saten parlak renk gömlek,süper mini etek dantel çoraplar aşırı makyaj fazla göz alıcı takı aksesuar olmadıktan sonra sorun etme.
aynen öyle...resmen bakımsız olmak lazım...Bakımlı olmak başka, kokoş olmak başka şey ama insanlar günümüzde bilerek veya bilmeyerek her bakımlı hemcinsine kokoş diyor bunu bende çevremde gördüm, hani kokoş olmamak içinde; sıfır makyaj, bir kot bir tişört, saçlar lastikle toplanmış tamda böyle olman lazım..
hiç takı kullanmam nerdeyse, düz sade alyansım bazen saat çok nadiren minik küpeler...Giydikleriniz normal ama takı da abartıyor musunuz?
Zarif takılar bence hoş duruyor.
bildiğimiz klasik ince topuklu ayakkabıya stiletto diyoruz, bilekte biten topuklu bota da bootie :)stiletto, bootie ilk kez duydum
kesinlikle ben mesela her gün gelen müşterilere karşı kendimi kötü hissediyorum biraz özensiz bile olsam...kim ne derse desin. insan işe giderken biraz bakımlı olmalı. o sizin özeninizi gösterir.
olması gereken düzeyde özenliyim o kadar...ama insanlar o kadar özensiz ki onlara göre kokoşum işte :)Ben de bakımlı ve biraz havalı gözlükler sevdiğim için hep kokoş damgası yiyorum . Ya da saçlarıma çok baktığım için.
Halbuki topuklu filan giymem öyle çok . Ya da 24 yaşındayım ama sallantılı küpe hiç takmam vs vs , sade şıklardanımdır.
Ben sadece bot , çanta ve gözlük de iddialı şeyler seviyorum. Bir de kaban takıntım var ama kabanlarım sade. Yine de o damgadan kurtulamadım. Marka takıntım da yoktur üstelik .
Bazı insanların genel yapısından sanırım , havalı geliyorsan ondan diyorlar olabilir.
Ben ne kokoşlar tanıyorum ya oraya onu takıyor buraya bunu takıyor, leopar leopar vs.
Dehşet parfüm sıkıyor filan
ayyy boşver insanlar bence bakımlı ve şık olmakla kokoş olmayı karıştırıyorlar daha doğrusu anlamlarını aynı zannediyorlar.. biz de geçen gün kızlarla işyerinde kendi çapımızda gün yaptık kek pasta börek vs. ben de kek yaptım ki çok da güzel yaparım hakikaten. bi erkek arkadaş geldi ona da ikram ettik keki yerken bunu kim yaptı dedi ben deyince diğer kızlara dönüp utanın utanın dedin aranızda en kokoşu bu kız dedi yaptığı keke bakın dedi..kaldı ki sadece makyajımı ihmal etmem o da sadece çooookkkk açık tonlarda far allık ruj ve rimeldir. saçım zamansızlıktan hep topuzdur giyimi,mden spora yakın klasiktir. yani şık bile olamam belki ehhh gerisini sen düşün..
teşekkür ederim :)hep bakımlısın ne güzel niye üzülüyorsunki kokoş olmak kötü değilki mutlu ol kendine saygın var ve bunu tarzınla kıyafetınle gösteriyorsun kokoşu sen abartılı olarak algılıyorsun sanırım ama bakımlı bence onun anlamı:)
çok güzel anlamışsınız beni nerdeyse öyle gelenler var diyelim ben görevim gereği tüm gün müşterilerle haşır neşirim daha özenli olmam gerekiyor tabi o yüzden...kokoş deyince aklıma pelüs tüylü müylü kaban mınıcık elbıse 15 cm topuk kafasında gozunde abartılı sapkadır tüydür birşeyler. üniversıtede okurken vardı arkadasım sivri burun topuklu giyer kürk gibi saçma birşey üstünde ilginc makyaj sapka takardı saçları düğüne gider gibi her parmakta değişik yüzükleri abartılı küpeleri olan bizde derdik ona kokoş diye.
senin tarzın şık. işyerın nedenı ile şık olmalısın zaten etegin altına asker postalları giysen sana gülerler artık işyerınde tabıkıde stiletto, bootie giyeceksin. aman boşver takılma.
işyerındeki diğer bayanlar ne giyiyor kotlamı gelıyorlar işe
makyajım matlaştırıcı pudra,bir kat rimle, uçuk pembe allık ve rujdan oluşuyor. çok soluk olduğumdan makyajsız gibi durmamak adına pembe,kırmızı,bordo,vs. renkli ruj kullanıyorum o kadar...bence makyaj da etkiliyor ondan demiş olabilirler mi???
fikrinizi belirttiniz tabiki olur mu öyle şey:) ben de çok severim aksine :) zevk işte...Ben bu tip bluzları biraz orta yaş işi buluyorum ama benim nasıl düşündüğüm de sizi bağlamaz tabii :)
ben de çok seviyorum bu tarz bluzları :) ama genelde düz beyaz klasik giyiyorum nadiren bunu giyiyorum :)ay bence çok hoş
tabiki öyle, en klasik ve şık giyinilmesi gereken sektörlerden birindeyim, haftaiçi böyleyim ama haftasonu mesela boyfriend jean,salaş kazak falan giyiyorumAklima ne geldi, calisirken ben de isim geregi toplumun o kokos diye siniflandirdigi sekilde giyinirdim. Bi gun is cikisi arkadaşlar aradi kalk nevizadedeyiz gel diye, ben de once ustum musait degil falan desem de israrlara dayanamayip ciktim gittim.
Tabi herkes kotlu taytli benim uzerimde siyah mini etek, ceket, ayagimda stilettolar, elimde klasik bir canta... belki herkes bana bakip cik cik cik tipe bak demedi ama ben oyle hissetmis fazla takilamadan eve gitmistim.
neden anlattim bunu derseniz onemli olan nerde nasil giyindigimiz, siyah klasik takimlarla salas bir sokakta bira icmek de otel dugunune kotla gitmek de insani komik duruma dusurebiliyor. Siz yerine durumuna gore giyinmeyi biliyorsanız kimin ne dedigini takmayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?