kokosmusum...

27 yaşına gireceğim 1 ay sonra, en şık ve klasik giyinilmesi gereken sektörlerden birindeyim, hergün birebir insanlarla muhatabım...
Şimdi canım benim.Klasik tarz derken,saten parlak renk gömlek,süper mini etek dantel çoraplar aşırı makyaj fazla göz alıcı takı aksesuar olmadıktan sonra sorun etme.

evet kokoş sıfatını bayanlar söylüyor, erkekler bazen şu kıyafeti beğendim dünkü daha güzeldi bence tarzı eleştiri yapar ama nadiren...
o zaman bence dert etmeyin tam tersi sevinin kıskanılıyorum demek ki giydiklerim yakışıyor, dikkat çekiyor diye.
birçok kişinin dediği gibi abartılı bir giyim tarzınız yok kesinlikle, ama eğer dikkat çekici bir güzelliğiniz, fiziğiniz varsa giydikleriniz size daha çok yakışıyordur ve bu da o kadınlarda süslü algısı yaratıyordur.

teşekkür ederim, evet ortam bunu gerektiyor zaten,ama herkes o kadar özensiz ki ben aşırı göze batıyorum...

Şimdi canım benim.Klasik tarz derken,saten parlak renk gömlek,süper mini etek dantel çoraplar aşırı makyaj fazla göz alıcı takı aksesuar olmadıktan sonra sorun etme.

alakası bile yok emin olun ipek gömlek,dizboyu etek, düz mat çorap,yok gibi makyaj var onların yerine :)

aynen öyle...resmen bakımsız olmak lazım...

Bana da çok kokossun derler.
Bunu diyenler kuzeninin düğününe kot ustu sade tek renk bluzla gidenler.
Onlara gore tabii ki kokoşum.
Ki genelde öyle abartili giyinmek de.
Ekose siyah beyaz pantolon beyaz sifon gömlek giyindim gecen akrabaya giderken bildiğin bot ve sade siyah kaşe vardi üstümde bu ne kokoşluk Ceylin diyor kadin.
Esofmanla gideceğim artik her yere :)
Ben kendimi boyle seviyorum acikcasi.

Nasıl yürünür ki böyle?

Eklentiler

• stilette-topuklu-ayakkabi-modelleri-cagin-trendi.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 55
olması gereken düzeyde özenliyim o kadar...ama insanlar o kadar özensiz ki onlara göre kokoşum işte :)

hep bakımlısın ne güzel niye üzülüyorsunki kokoş olmak kötü değilki mutlu ol kendine saygın var ve bunu tarzınla kıyafetınle gösteriyorsun kokoşu sen abartılı olarak algılıyorsun sanırım ama bakımlı bence onun anlamı:)

ay süpermiş arkadaşınızın lafına çok güldüm :) kokoş kelimesi artık çok amaçlı oldu desenize hangi ortamda söyleseniz uyuyor :)

çok güzel anlamışsınız beni nerdeyse öyle gelenler var diyelim ben görevim gereği tüm gün müşterilerle haşır neşirim daha özenli olmam gerekiyor tabi o yüzden...

Aklima ne geldi, calisirken ben de isim geregi toplumun o kokos diye siniflandirdigi sekilde giyinirdim. Bi gun is cikisi arkadaşlar aradi kalk nevizadedeyiz gel diye, ben de once ustum musait degil falan desem de israrlara dayanamayip ciktim gittim.
Tabi herkes kotlu taytli benim uzerimde siyah mini etek, ceket, ayagimda stilettolar, elimde klasik bir canta... belki herkes bana bakip cik cik cik tipe bak demedi ama ben oyle hissetmis fazla takilamadan eve gitmistim.
neden anlattim bunu derseniz onemli olan nerde nasil giyindigimiz, siyah klasik takimlarla salas bir sokakta bira icmek de otel dugunune kotla gitmek de insani komik duruma dusurebiliyor. Siz yerine durumuna gore giyinmeyi biliyorsanız kimin ne dedigini takmayin.

tabiki öyle, en klasik ve şık giyinilmesi gereken sektörlerden birindeyim, haftaiçi böyleyim ama haftasonu mesela boyfriend jean,salaş kazak falan giyiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…