- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
-
o halde siz kokos falan değilsiniz sadece güzelsiniz
insanlar, özellikle de kadınlar gerçekten ilginç. kendilerinde olmayan güzellik, başarı gibi şeyleri kıskanıyorlar, rahatsız oluyorlar, kendilerini geliştirmek yerine buna sahip olanları rahatsız edip aşağı çekmeye çalışıyorlar. sizin güzel ve bakımlı olduğunuz gerçeğini kabul edip iltifat etmeyi kendilerine yediremeyip gizlice saldırmayı tercih etmişler.teşekkür ederim...ama sizin gibi nedense kimse bu kelimeyi kullanmıyor, direkt kokoş diyorlar, ya hiç bir şey söyleme dimi ben sana paspal,bakımsız vs diyor muyum ?? insanlar illa karşı tarafı yaralamak, içine kurt düşürmek peşinde. mesela dün bir müşteri gelmiş, yaşlı bir bayan, kürkü makyajı vs neymiş benim yaşlılık halimmiş....
çok haklısınız. kendini geliştirme yerine karşıdakini üzerek kendini rahatlatmaya çalışmak. ben iyi niyetli bakıyordum, hep kendimde kusur arıyordum bu zamana kadar. kimsenin de etlisine sütlüsüne karışmam, iltifat da ederim ama yermem asla.insanlar, özellikle de kadınlar gerçekten ilginç. kendilerinde olmayan güzellik, başarı gibi şeyleri kıskanıyorlar, rahatsız oluyorlar, kendilerini geliştirmek yerine buna sahip olanları rahatsız edip aşağı çekmeye çalışıyorlar. sizin güzel ve bakımlı olduğunuz gerçeğini kabul edip iltifat etmeyi kendilerine yediremeyip gizlice saldırmayı tercih etmişler.
evet çalıştığım yerin kurum kültürü aslında o giyim ama uyan var mı hayır. saygısızlık bu bence hem kendine, hem müşterilerine hem kuruma. senin paran çok lafı oluyor yahu giyindiklerimin çoğu koton, mango. her gün beymenlerle dolaşmıyoruz sonuçta. bir siyah klasik pantolon, bir beyaz gömlek kaç para allasen. çok kötü giyiniyorlar gerçekten.Kokos diye senin giyindiklerine denmez, klasik giyimdir o. sana kokos diyen varos
kokoş olmak paspal olmaktan iyidir bence..Merhabalar, oncelikle telefondan yaziyorum bir suru yazim hatasi olacak cunku turkce sesli Harfler Yok kusura bakmayin arkadaslar. Kisaca kafama takilan konuyu anlatayim bakimli olmaya ve duzgun giyinmeye gayret Eden biriyim klasik giyinmem gereken bir Isim var abartmadan sik olmaya calisirim.etek gomlek stiletto giyerim vs.Ama surekli kokos damgasi yiyorum ve artik rahatsiz olmaya basladim.pantolon,kruvaze bluz ve bootie mesela kokos mu bu kiyafetler??
demode ve paspal :)Normal giyime kokoş diyen arkdaşlar nasıl giyinyo acep merak içindeyim
yok yok düşmesin genel kanı hatta %100 nerdeyse olumlu. :)Biri bana çok kokoşsun diyince ben teşekkür ederim diyorum. İltifat olarak alıyorum direk. Bu konuyu okuyunca içime kurt düştü.
ay en sinir olduğum şey ya, topuklu ayakkabı zariflik,şıklık katmak içindir ama malesef bizde boy uzatma aracı olarak görülüyor. yahu 1.50 boyunda biri topukla 1.70 olmaz,1.70 de 1.90 olmaz yani, olsa da kime ne,neden insanın hevesini kursağında bırakırlar bilmem. Maria Sharapova 1.88 boyunda gayet de giyiyor topuklu ayakkabı. tabi ki her kurumun, iş yerinin giyim kültürü farklı,benimki klasik giyim gerektiriyor...ayda yılda bi topuklu giyerim topa tutarlar "zaten boyun uzun" bi sürü eteǧim var daha birini giyemedim..hiç musait degil iş yerim..bence duymazdan gel ben seviyorum de
özensiz ve demode. (benim zevkime göreiş yerinizdeki diğer kadınlar nasıl giyiniyor peki ?
Merhabalar, oncelikle telefondan yaziyorum bir suru yazim hatasi olacak cunku turkce sesli Harfler Yok kusura bakmayin arkadaslar. Kisaca kafama takilan konuyu anlatayim bakimli olmaya ve duzgun giyinmeye gayret Eden biriyim klasik giyinmem gereken bir Isim var abartmadan sik olmaya calisirim.etek gomlek stiletto giyerim vs.Ama surekli kokos damgasi yiyorum ve artik rahatsiz olmaya basladim.pantolon,kruvaze bluz ve bootie mesela kokos mu bu kiyafetler??
avatarıma koyduğum bluzla okula gittim diye-bir okulda müdür yardımcısıyım- adımı kaşara vardıranlar oldu.... topuklu giymeyi seviyorum. saçımı makyajımı yapmadan dışarı çıkmıyorum diye, kokoş,ya da kendine güvensiz diyenler de çok....
be aldırmıyorum..ben boyle mutluyum diyorum....sen de söyle" evet kokoşum, kokuşmuş olmaktan iyidir" de.:)
Bluzun da o kadar da abartacak bir şey yokmuş yani.Yönetmelik gereği bildiğim kadarıyla mini ve sıfır kol yasak.İnsanların ne giydiği kendini ilgilendirir.Kendi beyinlerin kaşarlığıymış bu.avatarıma koyduğum bluzla okula gittim diye-bir okulda müdür yardımcısıyım- adımı kaşara vardıranlar oldu.... topuklu giymeyi seviyorum. saçımı makyajımı yapmadan dışarı çıkmıyorum diye, kokoş,ya da kendine güvensiz diyenler de çok....
be aldırmıyorum..ben boyle mutluyum diyorum....sen de söyle" evet kokoşum, kokuşmuş olmaktan iyidir" de.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?