kokosmusum...

boyum 1.75 ve topuklu giyiyorum..ama o kadar geri kafalilarki anlatamam..hic giy(e)medigim o kadar cok elbise etek vs varki ( ahh ahh..

Şıksin ama tarz deilsin :) simdi senin tam olrak takildigin konu kokos demelerimi. Kokoşu hakarett gibi algilama ki :)

Bunun üstene fazlaca makyaj takı koku da eklersen olursun. Bi deçevrendekilere göre giyinsen. Neblym kumaş pantolon babet şık bi bluz...

Kokos diye aklima gelen ilk seyler :
abarti makyaj mesela göz makyaji agirsa dudaklarida agir olan veya allik da cok belirgin olan..
sonra uyumsuz kiyafetdir mesela yerine göre giyinmeyen veya üst dekolte varsa sirt dekolte veya bacak dekoltesi ekleyen.. hani güzel olayim derken fazlaya kacan yani..eline gecen küpedir kolyedir herseyi takan vs bunun gibi seyler..

yani o da etek, bluz, elbise, yüksek topuk, dolgu topuk vb giyiyor hem de gerçekten tek tek bakıldığında çok şık parçalar
ama bütün hale gelince ona yakışmıyorlar
kıyafetler tek tek çok kaliteli, şık da olsa o giydiğinde mesela onun yaşı bir anda büyüyor
eşinden büyük görünüyor
maalesef tam anlatamıyorum, ifade edemiyorum

kokoş kelimesi kötü bir kelime değil ki canım sen buna niye takıldın ki bu kadar ..ne güzel işte..bende kokoşum..ve bu durumdan gayette memnunum..

Kıskançlıklarından yapıyorlar. Kendi eşleri görüp de falanca ne hoş giyiniyor, sen bir de kendi haline bak demesin diye dibe çekiyorlar. Bizde de bir öğretmen arkadaş vardı hem güzel hem bakımlı hem boylu posluydu. Sürekli sen hele doğum yap göreceğiz o ince belini, o zaman güzelliğin kalmayacak diyorlardı. 5 yaşına geldi oğlu eskisinden de güzel, doğum kilolarını da hemencecik verdi. Çatır çatır çatlıyorlardır şimdi.

Şıksin ama tarz deilsin :) simdi senin tam olrak takildigin konu kokos demelerimi. Kokoşu hakarett gibi algilama ki :)
valla benim için kokoş abartılı giyinen, doğru yerde doğru kıyafeti seçemeyen kişidir. başkaları ne anlamda kullanıyor henüz çözemedim.

Bunun üstene fazlaca makyaj takı koku da eklersen olursun. Bi deçevrendekilere göre giyinsen. Neblym kumaş pantolon babet şık bi bluz...
zaten kumaş pantolon etek giyiyorum ki. ama tutup kalem eteğin altına babet giymek de yakışmıyor ki. dar paça pantolona tabiki giyerim babeti. her gün 10 cm topukluyla işe gitmiyorum tabi, babet de giyiyorum, çizme de. çevremdekilere göre giyinemem kusura bakmayın kendime o saygısızlığı yapamam :)

aynen benim için de öyle ve bu şekilde olmadığım halde kokoş damgası yemek saçma geliyor bana. kokoş deme de arkadaşım şık de beğendim de, yada hiç bir şey deme. illa ki kıskançlıktan çatlıyorsun diye benim de moralimi bozmak zorunda değilsin.

haklısınız sanırım kıskançlıktan yapıyorlar. ben evlenmeden önce bayağ inceydim 34 beden civarı annem bile hele göreceğiz seni kilo alırsın bilmem ne, evet daha kadınsılaştım 36 beden oldum kime ne dimi. kendileri çaba harcamaktan acizler amannn kim yapacak şimdi spor bakım değil mi. çevresindekiler de yapmasın da rahatlatsınlar içlerini amaç bu sanırsam :) mesela ebru şallı meselesi, herkes kadına bir ton laf sayıyor, ben aksine bayılıyorum çok başarılı ve bakımlı.

kendine yakışanı bilmiyor diyelim o zaman :) her parça herkeste çok güzel durmaz.

Şık giyinmekte sen haklisin bence. Benim gordugum bankacilar genelde fazlasiyla şıktır. Senin calistigin yerdekiler paspal anlasilan. Soyle soyleyim. Ben ogretmenim. Bir is arkadasim her zaman sac, makyaj giyimine cok ozenirdi. Hic kokos demedim. Aksine hosuma giderdi onu oyle gormek. Olmasi gereken aslinda. Sana kokos diyorlarsa kesinlikle kiskanclik yapiyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…