- 17 Aralık 2014
- 53
- 12
- 13
- 50
- Konu Sahibi greengirll
-
valla bir gün söyleyeceğim artık da ne zaman bilmiyorumhahahhaha aynen sende onlara sizde çok paçozsunuz de benim yanımda birdaha gıcık olup söyleyemezler
insanların kalbini kırmak istemiyorum hep erteliyorum söyleyeceklerimi, sonunda en çok kırılan ben oluyorum ye neyse... haklısınız aslında söylemek rahatlamak en güzeli.hemen icraate geç bu kadar rahatszısan:)
Merhabalar, oncelikle telefondan yaziyorum bir suru yazim hatasi olacak cunku turkce sesli Harfler Yok kusura bakmayin arkadaslar. Kisaca kafama takilan konuyu anlatayim bakimli olmaya ve duzgun giyinmeye gayret Eden biriyim klasik giyinmem gereken bir Isim var abartmadan sik olmaya calisirim.etek gomlek stiletto giyerim vs.Ama surekli kokos damgasi yiyorum ve artik rahatsiz olmaya basladim.pantolon,kruvaze bluz ve bootie mesela kokos mu bu kiyafetler??
dert aramak değil ki, 4 senedir sürekli aynı lafları duyunca insanda acaba mı hissi uyanıyor malesef. burda da fikir alıyorum sizlerden işte...ee ne güzel işte..
dertsiz başınıza dert aramaya kalkmayın..
dert aramak değil ki, 4 senedir sürekli aynı lafları duyunca insanda acaba mı hissi uyanıyor malesef. burda da fikir alıyorum sizlerden işte...
ben de çok seviyorum bu tarz bluzları :) ama genelde düz beyaz klasik giyiyorum nadiren bunu giyiyorum :)
Merhabalar, oncelikle telefondan yaziyorum bir suru yazim hatasi olacak cunku turkce sesli Harfler Yok kusura bakmayin arkadaslar. Kisaca kafama takilan konuyu anlatayim bakimli olmaya ve duzgun giyinmeye gayret Eden biriyim klasik giyinmem gereken bir Isim var abartmadan sik olmaya calisirim.etek gomlek stiletto giyerim vs.Ama surekli kokos damgasi yiyorum ve artik rahatsiz olmaya basladim.pantolon,kruvaze bluz ve bootie mesela kokos mu bu kiyafetler??
o halde siz kokos falan değilsiniz sadece güzelsinizçok mu dikkat çekiyorum diyorum kendi kendime, bu fizik olayından özellikle bahsetmek istemedim çünkü önceki konularda kendimi övdüğüm sanılmıştı. fiziğim düzgündür diyeyim, kendime yakışanı da bilirim kesim olarak...
Evet canım söylediğin gibi netten fotolarına baktım.Bu siteyi takip ederek kadınlar ile ilgili farklı şeyler öğreniyorum.Örneğin selülit için at kılı fırçasının faydaları konusuna ulaştım bugün.bildiğimiz klasik ince topuklu ayakkabıya stiletto diyoruz, bilekte biten topuklu bota da bootie :)
evet bakımlı,şık,vs farketmiyor direkt kokoş :)İnsanlar kokoş kelimesini yanlış kullanıyorlar,takılma boşver.
Şık başka,süslü başka,kokoş başka,rüküş başka.Şık demeye dili varmayan da kokoş diyor nedense.
Halbuki kokoş haddinden fazla süslü giyinendir.Senin tarifinde hiç abartılı bir süs püs yok bence.
teşekkür ederim :) aynen iş kadını gibi giyiniyorum, bende bazen elbiseye vuruyorum kendimi kolay oluyorYa bence gayet hoş ben tahmin edebiliyorum nasıl giyindiğini
Gayet şık bir iş kadını gibi giyiniyorsun
Ben de öyleyim
Bazen bunalıp kendimi pantolona vurabiliyorum ama olsun
çok teşekkür ediyorum...sürekli bakımlı olmayı başarabilmek bir ayrıcalıktır hiç takma onlar kendi öyle olamadıkları için kıskanıyorlar seni hıh!
aaa evet at kılı fırçayı bende kullanıyorum, masabaşı çalıştığımdan kan dolaşımım zayıflıyor,fırçayla bir masaj patlatıyorum hem çok rahatlatıyor hem de kan dolaşımını hızlandırıyor. yürüyeceksem babet yada mokasen giyiyorum topukluyu işe gidince giyiyorum yoksa zaten mahvoluyorlar eğri büğrü yollarda.Evet canım söylediğin gibi netten fotolarına baktım.Bu siteyi takip ederek kadınlar ile ilgili farklı şeyler öğreniyorum.Örneğin selülit için at kılı fırçasının faydaları konusuna ulaştım bugün.
Bizim buraların yol koşulları özellikle stiletto için uygun değil.Topuklu giyipte üzerinde durmakta zorlanan kadınlar görünce vazgeçiyorum bende.
evet çok paspallar malesef,en gencinden en yaşlısına.ya çok demodeler yada çok bakımsız. kırış buruş rengi atmış pamuklu gömlek,saçlar taranmamış,makyaj desen hak getire...benim kurumda çalışan paspal kadınlar gibiyse etrafınızdaki kadınlar kokoş damgası yersiniz ister istemez bende sadece fön çekiyorum bazen dalgalı yapıyorum onlara göre çok bakımlı görünüyorum dikkat çekiyo malesef sanki ben çok kokoşum gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?